Κιθάρα για metal (Dean)

Αμα τη θες για γκαζια παλαβα και μεταλλοκαταστάσεις ΜΟΝΟ είσαι στο σωστό δρόμο. Ο Dimebucker θερίζει!

Floyd Rose licensed tremolo  ::) ::)

Ειδικά για την τιμή της εμένα θα με ξενέρωνε...

Το σχήμα όμως ξυρίζει!

Σιγα, όλα τα τρέμολα που δεν είναι της εταιρίας floyd rose, είναι υποχρεωτικό να γράφουνε licenced μιας και οι μάγκες κατοχυρωσανε την πατέντα.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι αμα γράφει licenced είναι και μούφα...

Μηπως λεω εγω τωρα μηπως η κιθαρα ειναι λιγο του κιτς η μανα καθοτανε......βεβαια περι ορεξεω κολοκυθοπιττα αλλα..... ;D

Vrass, OK μαζί σου, εξάλλου κι εγώ lo-pro edge παίζω, μιας κι έχω Ibanez και είναι τζετ.(Μη σου πω ότι το ορίτζιναλ που έχει τύχει να παίξω σε μια Schecter δε με βόλεψε καθόλου).Καλό δε θα ήταν όμως να έλεγε και ποιάς εταιρίας είναι;

Μηπως λεω εγω τωρα μηπως η κιθαρα ειναι λιγο του κιτς η μανα καθοτανε......βεβαια περι ορεξεω κολοκυθοπιττα αλλα..... Grin
E αφού το παιδί γουστάρει metal, μη του τη χαλάς! ;D

spiretos είπε:
E αφού το παιδί γουστάρει metal, μη του τη χαλάς! ;D
δεν του τη χαλαω απλα υπαρχουν πολυ καλυτερες κιθαρες για αυτο το σκοπο και πολυ πιο κυριλε....αυτη μολις την παρεις την παντρευτηκες σε ηλικιες απο 12 και πανω αντε 15 με το ζορι.....ειναι για πιτσιρικια πως να το κανουμε.

p.sρε μπας και γερασα και τα λεω αυτα....?

H ενσταση μου ειναι η εξης,το τσεκουρακι αυτο δεν παιζει καθιστο στον καναπε..δεν βολευει..

Το θεμα licenced floyd rose τρεμολο δεν ειναι εαν θα 'μενει" στον τονο,αυτο ειναι 99% θεμα σετ απ (κ δεν δεχομαι κουβεντα)

Το θεμα ειναι τα μεταλλα,τα βιδακια και το σωστο υψος των sandles.Εκει διαφερουν τα ακριβα με τα φθηνα.

Ισως ενα upgrade με original Floyd bridge η Ping (λιγο φθηνοτερο αλλα εξισου ποιοτηκο) μακροπροθεσμα να σου φανει "φθηνοτερη" λυση απο το να κρατησεις το αμφιβολου ποιοτητας που ηδη εχει.

spiretos είπε:
Vrass, OK μαζί σου, εξάλλου κι εγώ lo-pro edge παίζω, μιας κι έχω Ibanez και είναι τζετ.(Μη σου πω ότι το ορίτζιναλ που έχει τύχει να παίξω σε μια Schecter δε με βόλεψε καθόλου).Καλό δε θα ήταν όμως να έλεγε και ποιάς εταιρίας είναι;
original floyd rose με licenced η μερα με την νυχτα και οχι την νυχτα με φεγγαρι αλλα την πισσα σκοτεινη!

Κάτι παραπάνω απο ΧΑΛΙΑ κιθάρα... Οχι μόνο αυτό αλλά θα φοβάσαι να την ακουμπήσεις κάπου αφού οι άκρες είναι τόσο ποντερές που με ένα πολύ μικρό χτύπημα θα φύγει το χρώμα... Εγώ ψηφίζω σαν σχήμα την Cadillac η κάτι πιο κλασικό V!

garrett είπε:
original floyd rose με licenced η μερα με την νυχτα και οχι την νυχτα με φεγγαρι αλλα την πισσα σκοτεινη!
Xαχα! Τα παραλές ρε συ! Δεν αμφιβάλλω για την ποιότητα του ορίτζιναλ αλλά δεν το θεωρώ και αναντικατάστατο. Και όπως είπα και πριν, προσωπικά δε με βολεύει η εργονομία του. Μάλλον έχω συνηθίσει το εντζ...

δεν του τη χαλαω απλα υπαρχουν πολυ καλυτερες κιθαρες για αυτο το σκοπο και πολυ πιο κυριλε....αυτη μολις την παρεις την παντρευτηκες σε ηλικιες απο 12 και πανω αντε 15 με το ζορι.....ειναι για πιτσιρικια πως να το κανουμε.p.sρε μπας και γερασα και τα λεω αυτα....?
Συμφωνώ, κι εγώ δε θα την έπαιρνα αλλά άμα σου κάνει κλικ κάτι, δεν πα να 'ναι το πιο άκυρο, κολλάς! Έψαχνα μήνες να πάρω κάτι χωρίς τρεμ, κοιταξα ότι να ναι - μέχρι 7 χορδες και τελικά είδα μια Τοκαι σε αγγελία απο studio54gr, μου έκανε τρελο κλικ και μεσα σε 4 μέρες την τσίμπησα χωρίς να το πολυσκεφτώ...Δες τηνα κιόλας...Τώρα εγώ χαίρομαι και ο Δημήτρης κλαιει! ;D ;D ;D

On topic, αν ο Xarianos γουστάρει ας την τσιμπήσει. Απλώς να προσθέσω ότι τα graphic είναι λιγο γτπ με pixelαρίσματα και από κοντά δεν είναι τοσο καλά...αν μπορείς δες την και από κοντά για να μη φας καμιά ξενέρα...

Kostas-5150 είπε:
H ενσταση μου ειναι η εξης,το τσεκουρακι αυτο δεν παιζει καθιστο στον καναπε..δεν βολευει..
Μια χαρά παίζει. Την έχω δοκιμάσει εκτενέστατα

Floyd Rose licensed tremolo  ::) ::)

Ειδικά για την τιμή της εμένα θα με ξενέρωνε...

Το σχήμα όμως ξυρίζει!
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ  :)

δεν του τη χαλαω απλα υπαρχουν πολυ καλυτερες κιθαρες για αυτο το σκοπο και πολυ πιο κυριλε....αυτη μολις την παρεις την παντρευτηκες σε ηλικιες απο 12 και πανω αντε 15 με το ζορι.....ειναι για πιτσιρικια πως να το κανουμε.

p.sρε μπας και γερασα και τα λεω αυτα....?
Κάτσε μείνε με τα φλωρόκουπά εσύ  ;D ;D ;D

Τράβα δοκίμασέ την αγόρι μου και αν σου κάνει πάρτην κι έμπα κι εσύ στο κλαμπ της dean. Βασικά εγώ στο τσακ κρατιέμαι να μην την κάνω την αγορά μεταξύ δύο dean που έχω σταμπάρει. Και τώρα που το είπα δες κι αυτήν:

http://www.thomann.de/gr/dean_guitars_dave_mustaine_vmnt_mls.htm

Τελικά το licensed που φοράνε οι Dean είναι όντως το κλασικό της πλάκας; Υπάρχουν μερικά (2-3) licensed τα οποία είναι αντάξια του original.

Κοίτα κάποιο πρόβλημα ξεξουρδίσματος δεν εμφάνισε, αλλά αν με 740€ παίρνεις αυτή: http://www.thomann.de/gr/bc_rich_nj_jrv_deluxe.htm

που έχει πάρει πολύ καλές κριτικές (και φυσικά την περιμένω για test drive) κι έχει και οριτζινάλε floyd και μαόνι σώμα με έβενο λαιμό και neck through κιόλας και τους emg και και και και, τότε;

Πάντως γενικά πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό η dean το έχει χάσει λίγο με τις τιμές. Πχ 1200€ κορέα και licenced και για τους emg βάλε λίγο παραπάνω €, είναι πολλά, αν σκεφτεί κανείς το τι εργαλεία παίρνει σε αυτά τα λευτά! 

Δεν αντιλέγω καθόλου (μα καθόλου). Έχω γράψει κανα 2 φορές παλαιότερα μάλιστα ότι είμαι αυτής ακριβώς της άποψης. Επειδή όμως (α) δεν έχω προσέξει την ποιότητα κατασκευής και το υλικό στις licensed που βάζει η Dean και (β) έχω μια κιθάρα με ένα φοβερό licensed (με...brass block  :o ) έλεγα μήπως έχουν φροντίσει να είναι αντίστοιχης ποιότητας σε χαμηλότερη τιμή (λόγω χώρας προέλευσης-χαμηλών εργατικών).

Κοίτα ένας κολλητός μου έχει μια jackson japan performer  με licenced, το οποίο είναι ταμάμ (και γενικότερα η συγκεκριμένη είναι από τις καλύτερες που έχω πιάσει). Θέλει να τη δώσει και ο γκαντέμης για άλλη μια φορά δεν έχω φράγκο. Τες πα το θέμα είναι ότι είναι πολύ καλό τρέμολο και στέκεται πάρα πολύ καλά.

Με τη dean το θέμα είναι ότι και από ψυχολογικής άποψης, 1000€+ με τέτοια χαρακτηριστικά μου φαίνονται κάπως. Δεν ξέρω αν με εννοείς!

Trending...

Νέα θέματα

Back