χορδες DR,λενε τιποτα?

Εγώ δοκίμασα ένα σωρό μάρκες τελευταία, και επιστρέφω στις Elixir. Τα χέρια μου ιδρώνουν πολύ και μονο αυτές αντέχουν. Δηλαδή τι αντέχουν... Σαν καινούργιες είναι...

kramer8 είπε:
για πεστε μου και εμενα ρε παιδια για τις elixir γιατι δεν εχω ιδεα για αυτες τις χορδες,μηπως βρω και εγω το φως μου...
Σε μπλε σακουλάκι φίλε, στο νάκα 15 ευρώ. Δεν τις φέρνουν πολλά μαγαζιά. Δοκίμασε και δεν θα χάσεις!  ;)

lambrosgg είπε:
Σε μπλε σακουλάκι φίλε, στο νάκα 15 ευρώ. Δεν τις φέρνουν πολλά μαγαζιά. Δοκίμασε και δεν θα χάσεις!  ;)

7.Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση.

Εσύ μας έμαθες την 7η εντολή Λάμπρο...

elavd είπε:

7.Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση.

Εσύ μας έμαθες την 7η εντολή Λάμπρο...
μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση

Ο φίλος μας ρώτησε να μάθει. Δεν του το είπα με το ζόρι...

lambrosgg είπε:
Ο φίλος μας ρώτησε να μάθει. Δεν του το είπα με το ζόρι...
Είσαι απίστευτος!!! ;D ;D

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Εγώ παραδίνομαι... ;) ;D

Λάμπρο, ελπίζω να είσαι φοιτητής Νομικής. Αν όχι, δώσε εξετάσεις το συντομότερο. Σε περιμένει ...λαμπρή καριέρα (και) στη δικηγορία...

edit: LOOOOOLLL!!!  ;D ;D ;D ;D

spy είπε:
Λάμπρο, ελπίζω να είσαι φοιτητής Νομικής. Αν όχι, δώσε εξετάσεις το συντομότερο. Σε περιμένει ...λαμπρή καριέρα (και) στη δικηγορία...

edit: LOOOOOLLL!!!  ;D ;D ;D ;D
Δεν είμαι, και ούτε θα ήθελα να γίνω, αλλα η γιαγιά μου είναι δικομανής. Έχει κάνει 35 δικαστήρια μέχρι στιγμής για χωράφια κλπ και δεν έχει χάσει ούτε ένα, μόνη της, χωρίς δικηγόρο. μπορεί να τσίμπησα το γονίδιο!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

εχω ενα σετακι elixir κ ακομα σκεφτομαι να το βαλω.μια ζωη daddario 9αρες εβαζα κ δυσκολα τις αλλαζω

οι πειραματισμοι δεν βλαπτουν!! ;D

βεβαια να γινονται στους καταλληλους "τομεις"....μην ξεφυγουμε :P :P

σιγουρα.αλλα εχω χρησιμοποιησει κ ghs k ernie ball k dogal k fender k dr αλλα οι daddario ηταν η κορυφη για μενα κ δεν ειναι κ ακριβες

Εμενα παντως μου καθονται καλα οι ernie ball supel slinky, 6-6.50 Euro αλλα τις αλλαζω καθε βδομαδα περιπου, τις DR τις ενοιωθα χαλια δε ξερω γιατι...

Λετε να δοκιμασω elixir? ghs kai daddario δε με τρελλαναν και οι fender δε μ αρεσαν για κιθαρες με floyd που χρησιμοποιω περισσοτερο...

Δλδ μόνο εγώ βάζω τις blue steel από dean markley? Αν και μου φαίνεται πως θα αλλάξω, μιας και είναι πολλά τα λ7 Άρη!

Φίλε bouka βάζω κι'εγώ (πλέον) blue steel. Κατά τύχη βέβαια, καθώς πήρα 10 σετάκια για να συμπληρώσω 300 ευρώ παραγγελίας από on-line store. Πολύ καλές χορδές, ανθεκτικές και άψογος τόνος.

Τις elixir (για ηλεκτρική) που προτείνουν πολλοί, δεν βλέπω να δικαιολογούν τη διαφορά της τιμής τους, σε σχέση με άλλες χορδές. Μία φορά που έβαλα, δεν κράτησαν περισσότερο χρόνο από άλλες μάρκες. Μπορεί να έτυχε.. Αντιθέτως, οι elixir για ακουστική δικαιολογούν και με το παραπάνω τη διαφορά τιμής.

Ενδιαφέρον έχουν και οι arkay για όποιον θέλει να δοκιμάσει. Φτηνές χορδές, με νορμάλ χρόνο ζωής και με μία έξτρα ΜΙ καβάτζα για όσους γουστάρουν να κάνουν bends τριών τόνων  ;D

Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω DR στην Αθήνα? Θέλω να δοκιμάσω το σετάκι του dimebag 9-52. Μόνο thomann? ευχαριστώ

DR νομίζω φέρνει ο κουρμπής στην θεμιστοκλέους... για καποιον αλλο δεν εχω ακούσει...

boukas είπε:
Dr βρίσκεις επιεικώς παντού!!!
Suzuki_DR-Z400E_fw.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back