Σε μπλε σακουλάκι φίλε, στο νάκα 15 ευρώ. Δεν τις φέρνουν πολλά μαγαζιά. Δοκίμασε και δεν θα χάσεις!kramer8 είπε:για πεστε μου και εμενα ρε παιδια για τις elixir γιατι δεν εχω ιδεα για αυτες τις χορδες,μηπως βρω και εγω το φως μου...
lambrosgg είπε:Σε μπλε σακουλάκι φίλε, στο νάκα 15 ευρώ. Δεν τις φέρνουν πολλά μαγαζιά. Δοκίμασε και δεν θα χάσεις!![]()
μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτησηelavd είπε:Σε μπλε σακουλάκι φίλε, στο νάκα 15 ευρώ. Δεν τις φέρνουν πολλά μαγαζιά. Δοκίμασε και δεν θα χάσεις!![]()
7.Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση.
Εσύ μας έμαθες την 7η εντολή Λάμπρο...
Είσαι απίστευτος!!! ;D ;Dlambrosgg είπε:Ο φίλος μας ρώτησε να μάθει. Δεν του το είπα με το ζόρι...
Δεν είμαι, και ούτε θα ήθελα να γίνω, αλλα η γιαγιά μου είναι δικομανής. Έχει κάνει 35 δικαστήρια μέχρι στιγμής για χωράφια κλπ και δεν έχει χάσει ούτε ένα, μόνη της, χωρίς δικηγόρο. μπορεί να τσίμπησα το γονίδιο! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dspy είπε:Λάμπρο, ελπίζω να είσαι φοιτητής Νομικής. Αν όχι, δώσε εξετάσεις το συντομότερο. Σε περιμένει ...λαμπρή καριέρα (και) στη δικηγορία...
edit: LOOOOOLLL!!! ;D ;D ;D ;D