Θέλω να βάλω λεπτότερες από 10ρες σε μια ακουστική γιατί παίζω με 8ρες ηλεκτρική και μου φαίνονται θεριά οι 10ρες. Πήγα ρώτησα στην Αθήνα … δεν υπάρχουν λεπτότερες από 10 για ακουστική μου παν σε 3 μαγαζιά που πήγα. Ένας μου πε ότι σπάνε (?) γιατί άραγε? δεν έχει τρέμολο η ακουστική σκέφτομαι τώρα? απορροφάει τάση? σε μια ηλεκτρική ενός φίλου που δεν έχει τρέμολο (μια κορτ) 8 φοραει και δεν του σπάνε… το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι ότι θα κάνουν ποιο ντενεκεδένιο τον ήχο αλλά και πάλι αν δεν δοκιμάσω…
Τώρα σκέφτομαι να της βάλω χορδές για ηλεκτρική να δω τι λέει… όχι ότι είναι κανένα φοβερό εγχείρημα και μαζεύω γνώμες πριν το κάνω, την στιγμή που έχω βρει και με 4 euro
απλός κουβέντα να γίνεται…
Ποια η διάφορα μεταξύ χορδών ηλεκτρικής και χορδών ακουστικής τελικά? πέραν του ότι είναι φτιαγμένες από διαφορετικό υλικό και χουν μπρούντζινο χρώμα… ευθύνονται καθόλου για τον ήχο της ακουστικής? με ποιο τρόπο επηρεάζουν…
Τώρα σκέφτομαι να της βάλω χορδές για ηλεκτρική να δω τι λέει… όχι ότι είναι κανένα φοβερό εγχείρημα και μαζεύω γνώμες πριν το κάνω, την στιγμή που έχω βρει και με 4 euro
Ποια η διάφορα μεταξύ χορδών ηλεκτρικής και χορδών ακουστικής τελικά? πέραν του ότι είναι φτιαγμένες από διαφορετικό υλικό και χουν μπρούντζινο χρώμα… ευθύνονται καθόλου για τον ήχο της ακουστικής? με ποιο τρόπο επηρεάζουν…