Χιώτης vs Django Reinhardt

SpyrosCh

Της παρέας
Άκουσα-Είδα και ψιλοέμεινα στον τόπο..:

Μπουζούκι: Νίκος Κατσίκης

Κιθάρα: Νίκος Γκιόλιας

Μπάσο: Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος

:o :o :o

Η λεπτομέρεια που κερδίζει πέρα από την απόδοση του κ. Κατσίκη είναι το εκπληκτικό σόλο του μπάσου!!

Πολύ ωραίοι!!! Φίλε όμως δεν συγκρίνεται με τον Django... ο τσιγγάνος είχε δύο καμμένα δάχτυλα  :P Thanks για το βίντεο

asffm71 είπε:
Πολύ ωραίοι!!! Φίλε όμως δεν συγκρίνεται με τον Django... ο τσιγγάνος είχε δύο καμμένα δάχτυλα  :P Thanks για το βίντεο
3 καμμενα δακτυλα. Και το μπουζουκι εχει κατι χορδες λιγοτερες(διπλες μαλιστα). Στο φιναλε στο δεξι ειναι η τεχνικη και των 2 ειδων μιας και το παιξιμο-σκασιμο πεννας ειναι ουτιστικο και οχι οπως το ξερουμε. Αλλα οπως και να ειναι ωραιο βιντεο.

Eκπληκτικός συνδιασμός,δεν είχα τι παραμικρή ιδέα, για το πως θα ακουγόταν αυτός ο συνδιασμσμός...τελικά οι folk mουσικές έχουν πολλές κοινές ρίζες.Ευχαριστώ για το βίντεο!

Είναι σύμπτωση που είναι και οι τρεις καραφλοί? Μήπως θέλουν να περάσουν κάποιο μήνυμα?

Ναι θέλουν να περάσουν το ύφος σοβαρότητας και κύρους του Collina σε συνδιασμό με την τεχνική του Satriani! :P

Πολύ γυαλάδα βρε παιδί μου. Δυσκολευόμουν να δω τι παίζουν. Πονάνε τα μάτια μου.

nikosgi είπε:
Είναι σύμπτωση που είναι και οι τρεις καραφλοί? Μήπως θέλουν να περάσουν κάποιο μήνυμα?
;D ;D

Κύριε Γκιόλια, τα σέβη μας ;D

ρε χαφιε ,μη με προδιδεις ! ηθελα να μας κανω ρομπα και τωρα το χαλασες! να σου πω την αληθεια ειναι απο τα χειροτερα παιξίματα μου και ντρέπομαι αλλα τουλάχιστον ειναι οι αλλοι δυο καραφλες καλοι.

το γκρουπ θα μπορούσε να λεγετε los globos, παρα τριχα τριηχο κλπ

λεμε παντως εδω και καιρο να κανουμε ολοκληρο προγραμμα αλλα να δω ποτε θα βρουμε χρονο

nikosgi είπε:
να σου πω την αληθεια ειναι απο τα χειροτερα παιξίματα μου και ντρέπομαι αλλα τουλάχιστον ειναι οι αλλοι δυο καραφλες καλοι.
:o

nikosgi είπε:
ρε χαφιε ,μη με προδιδεις ! ηθελα να μας κανω ρομπα και τωρα το χαλασες! να σου πω την αληθεια ειναι απο τα χειροτερα παιξίματα μου και ντρέπομαι αλλα τουλάχιστον ειναι οι αλλοι δυο καραφλες καλοι.

το γκρουπ θα μπορούσε να λεγετε los globos, παρα τριχα τριηχο κλπ

λεμε παντως εδω και καιρο να κανουμε ολοκληρο προγραμμα αλλα να δω ποτε θα βρουμε χρονο
Είσαι ο κιθάρμαν; RESPECT!

Mπραβο στους απανταχου παιχτες ακουστικων οργανων που δεν κρυβονται πισω απο

3μιση τονους distortion και 27 πεταλια(χωρις το κουρδιστηρι).

Παντα θα τους θαυμαζω!

Ευγε!

Παντα ειχα την απορια τι θα παιζε ο Σατριανης αν επιανε το μπαζουκας...

freerock1974 είπε:
Mπραβο στους απανταχου παιχτες ακουστικων οργανων που δεν κρυβονται πισω απο

3μιση τονους distortion και 27 πεταλια(χωρις το κουρδιστηρι).

Παντα θα τους θαυμαζω!

Ευγε!

Παντα ειχα την απορια τι θα παιζε ο Σατριανης αν επιανε το μπαζουκας...
Ου μισήσεις παραμορφωτικούς ποδοδιακοπτες...εχω πολλους!

και για να καταλαβετε τι εννοω ,παρτε δειγμα απο την καινουργια μου δουλεια... ;D ;D ;

http://www.noiz.gr/index.php?topic=176914.0

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back