Χασαμε το λουστρο πατριωτες

ignantios

Παλιά καραβάνα
Την κατσαμε την βαρκα........η κιθαρα πηρε πρωτοβουλια και αυτοκτονησε απο το stand με αποτελεσμα να φυγει λιγο λουστρο και να φαινεται το ξυλο στο σωμα......εαν ητανε fender δεν θα με νοιαζει καθολου μιας και η fender μου εχει τετοιους τσαμπουκαδες και μου αρεσει .Αλλα εδω δεν μου καθεται στο ματι......ξερει κανεις κανενα καλο μαστορα να κανει την δουλεια?Το κακο ειναι οτι το χρωμα ειναι sparkle purple και δεν ξερω εαν γινεται.......η Κιθαρα ειναι αυτη......

Copy_of_Charvel_So_Cal_Candy_Plum.JPG

Δυο ειναι οι λυσεις

΄Η την αφηνεις να παρει και αλλες πρωτοβουλιες...και να την κανεις relic'd ή να την πας στον Κωστα τον Κακανιαρη.

Ειναι στο Ιλιον απεναντι απο τα Goody's στην Θηβων.

Απλα μετα απο αυτον , δεν υπαρχει αλλος

Με προλαβε ο marathon ! pwnd

Ksekourdistos είπε:
Απλα μετα απο αυτον , δεν υπαρχει αλλος
Mην είσαι υπερβολικός. Απλά το χρώμα είναι περίεργο και δεν σηκώνει πειράματα, ούτε (μάλλον) τοπικό ρετούς.

www.enigmagt.gr θα χρειαστεί να περιμένεις κανά 3μηνο μέχρι να σε πάρει, αλλά είναι καλός.

Δεν ξέρω γενικά πόσο δύσκολο είναι να πετύχει βέβαια κανείς το συγκεκριμένο χρώμα.

stratocasteros είπε:
www.enigmagt.gr θα χρειαστεί να περιμένεις κανά 3μηνο μέχρι να σε πάρει, αλλά είναι καλός.

Δεν ξέρω γενικά πόσο δύσκολο είναι να πετύχει βέβαια κανείς το συγκεκριμένο χρώμα.

οχι αλλο οικονομακη !

οχι οτι δεν ειναι καλος αλλα ειναι πανακριβος στις βαφες και εχει και μια αναμονη τεραστια.

Δεν ασχολειται και παρα πολυ με τις βαφες.

η κιθαρα μετα την επισκευη...πραγματικα πολυ καλη δουλεια απο τον ΚΩΣΤΑ και τον ευχαριστω πολυ........ενας πολυ καλος μαστορας και ανθρωπος παραλληλα.............στο σημειο που φαινεται ελειπε ολοκληρο κομματι και φαινοτανε το ξυλο σε μηκος οσο ο αντιχειρας και πλατος το ιδιο!!!!!

www.jokerguitars.gr

georgekz750 είπε:
Σωστος ο μαστορας!Σαν καινουρια!

εγω για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα τοσο καλη δουλεια.........εκανε παρα πολυ καλη δουλεια.

ευχαριστω και τα παιδια που μου τον γνωρισαν marathon-Ksekourdistos

p.s marathon.....εχουμε δουλεια να κανουμε........... ;D

Είσαι και τυχερουλης...την εβγαλες με τοπική επιδιόρθωση!

marathon είπε:
Είσαι και τυχερουλης...την εβγαλες με τοπική επιδιόρθωση!

Απλα ειμαι συμπαθητικο παιδι ολο σκερτσο και ναζι και τελικα πειθω ;D

εχεις π.μ ;)

DSC00704.JPG

Φοβερος ο Κακανιαρης!!! Κ σπουδαιος ανθρωπος!! Εχει κ κατι ακουστικες φτειαξει ολο γλυκα...!!! Αντωνη η κιθαρα σου αξιζε μια τετοια περιποιηση μιας κ με εντυπωσιασε οταν την ακουσα!! Χαιρομαι που αποκατασταθηκε η ζημια ( κ που σε ειδα την Παρασκευη στο liveακι μας!!!)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back