χθες επαιξα την καλυτερη χαμπακεροκιθαρα που εχω παιξει ποτε.
ηταν μια Lespaul... oooops οχι! δεν ηταν LesPaul!... ;D δεν ηταν καν Gibson!
ηταν μια Γιαπωνεζικη early 80's Aria Pro II Leopard (LesPaul copy).
Απλα δεν εχω ξαναπαιξει με καλυτερη χαμπακερατη κιθαρα!
Το οργανο ειναι πιστο αντιγραφο των παλιων Gibby, με μονοκομματο μαονι πισω και στο μανικι (Honduran παρακαλω) maple καπακι και τρελο Brazilian rosewood στην ταστιερα και long neck tenon...
Οκ, ζυγιζε οσο μια ...αγκυρα αντιτορπιλικου, αλλα ο ηχος της ηταν μαγικος! (και unplugged)
Τα ηλεκτρικα της ειναι φυσικα λιγο υποδεεστερα μιας Αμερικανας, αλλα ...αλλαζονται πολυ ευκολα ;D
Εγω παντως που ειμαι υπερ των upgrades, δεν μπορω να πω οτι ειχα προβλημα με τα stock ηλεκτρικα.
Παρολα αυτα και κατοπιν απαιτησης του ιδιοκτητη αλλαξα τον διακοπτη με εναν κλασσικο toggle, της εβαλα paper in oil πυκνωτες (alessandro) και ενα jack switchcraft.
Για δειτε για τι μιλαμε:
εδω και μια φωτο με την νεα μου τελε
καταπληκτικο οργανο!... δεν την αφηνα απο τα χερια μου...
ηταν μια Lespaul... oooops οχι! δεν ηταν LesPaul!... ;D δεν ηταν καν Gibson!
ηταν μια Γιαπωνεζικη early 80's Aria Pro II Leopard (LesPaul copy).
Απλα δεν εχω ξαναπαιξει με καλυτερη χαμπακερατη κιθαρα!
Το οργανο ειναι πιστο αντιγραφο των παλιων Gibby, με μονοκομματο μαονι πισω και στο μανικι (Honduran παρακαλω) maple καπακι και τρελο Brazilian rosewood στην ταστιερα και long neck tenon...
Οκ, ζυγιζε οσο μια ...αγκυρα αντιτορπιλικου, αλλα ο ηχος της ηταν μαγικος! (και unplugged)
Τα ηλεκτρικα της ειναι φυσικα λιγο υποδεεστερα μιας Αμερικανας, αλλα ...αλλαζονται πολυ ευκολα ;D
Εγω παντως που ειμαι υπερ των upgrades, δεν μπορω να πω οτι ειχα προβλημα με τα stock ηλεκτρικα.
Παρολα αυτα και κατοπιν απαιτησης του ιδιοκτητη αλλαξα τον διακοπτη με εναν κλασσικο toggle, της εβαλα paper in oil πυκνωτες (alessandro) και ενα jack switchcraft.
Για δειτε για τι μιλαμε:
εδω και μια φωτο με την νεα μου τελε
καταπληκτικο οργανο!... δεν την αφηνα απο τα χερια μου...