selfservice
Θαμώνας
Σκεφτομαι την αγορα ενισχυτη μεσα στα Χριστουγεννα και θελω την γνωμη σας για την σωστη επιλογη.
Γενικα ο ηχος που μου αρεσει να παιζω ειναι vintage αλλα και πιο συγχρονος ατμοσφαιρικος.Φανταστειτε με την μπαντα που εχουμε παιζουμε απο Rory Gallagher και Thin Lizzy μεχρι Anathema και Red Hot Chili Peppers.Δηλαδη χεσ...μεσα :
.Τεσπα..Το θεμα ειναι οτι ο ενισχυτης που χρειαζομαι θα ειναι κυριως για δωματιο σε διαμερισμα :-\ αλλα θα τον χρειαστω και σε καποιο live που μπορει να κατσει (οπως την προγουμενη φορα που επαιζα με εναν 30αρη fender τρανζιστορ και μετα απο 2 μηνες που εχουν περασει ακομα τσιριζει μεσα στα αυτια μου..)

Η κιθαρα που εχω ειναι μια Epiphone SG
αλλα συντομα θα εχω στα χερια μου μια gibson les paul studio ή standar.. ;D
O combo πιστευετε θα μπορει να ανταπεξελθει σε αυτα που θελω ή ειναι καιρος να παρω μια τεσσαρα κουτα με μια κεφαλη Marshall απο πανω η οποια θα μου κλεινει ολο το δωματιο αλλα στα live πιστευω θα τα σπαει.Αυτα...σορυ για το πολυ μπλα μπλα... ;D
Γενικα ο ηχος που μου αρεσει να παιζω ειναι vintage αλλα και πιο συγχρονος ατμοσφαιρικος.Φανταστειτε με την μπαντα που εχουμε παιζουμε απο Rory Gallagher και Thin Lizzy μεχρι Anathema και Red Hot Chili Peppers.Δηλαδη χεσ...μεσα :
Η κιθαρα που εχω ειναι μια Epiphone SG
O combo πιστευετε θα μπορει να ανταπεξελθει σε αυτα που θελω ή ειναι καιρος να παρω μια τεσσαρα κουτα με μια κεφαλη Marshall απο πανω η οποια θα μου κλεινει ολο το δωματιο αλλα στα live πιστευω θα τα σπαει.Αυτα...σορυ για το πολυ μπλα μπλα... ;D