Δυστυχώς ο εαυτούλης είναι ένας. ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ! ;DNikolas είπε:Είμαι ο καλύτερος απο όλους μου! τους εαυτους! Είμαι ο καλύτερος νικόλας Σιδερής σε όλο το κόσμο! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!
Εγω δικαιολογούμαι. Ειμαι ανώριμος και αυνανιστής. Με το ένα χέρι πληχτρολογώ αυτη τη στιγμή.Το βρίσκετε ωραίο ρε παιδιά να ξεκίνησε ένα ωραίο θέμα σαν αυτό νορμάλ και να συνεχίζει έτσι? :-\
Είστε όλοι βρωμερά κοράκια. Μην δείτε ψόφιο θέμα, αμέσως να ορμήσετε.Ρητορική-ιχνηλατική ερώτηση:
Αφού τόσοι πολλοί από μας,
ψοφάμε για τέτοια threads,
- δείτε please τους αναγνώστες του thread ΤΩΡΑ -,
γιατί κατηγορούμε το Λάμπρο;
::
![]()
![]()
Παρεξηγησις: δεν ειπα αυτο.Νομιζα οτι βαζουμε αποφθεγματα δεκαεφτάχρονων.lambrosgg είπε:Εγω δικαιολογούμαι. Ειμαι ανώριμος και αυνανιστής. Με το ένα χέρι πληχτρολογώ αυτη τη στιγμή.
εγω ωρες ωρες πιστευω οτι πληκτρολογεις με το αλλο.... ;D ;Dlambrosgg είπε:Δυστυχώς ο εαυτούλης είναι ένας. ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ! ;D
Εγω δικαιολογούμαι. Ειμαι ανώριμος και αυνανιστής. Με το ένα χέρι πληχτρολογώ αυτη τη στιγμή.
Και εγω σου λεω οτι στα Διαφανα Κρινα ο Χιωτης δεν θα μπορουσε να παιξει ουτε ΜΙΑ νοτα και θα την εκανε πανικοβλητος ;D,μονο ο ....κιθαριαρης ,ή μαλλον ΟΙ κιθαριαριδες ,γιατι ειναι δυο ,των ΔΚ μπορουν να παιξουν στο γκρουπ αυτο γιατι απλα ΕΙΝΑΙ το γκρουπ αυτοΟ Χιώτης στο μπουζούκι σε σχέση με τους υπόλοιπους μπουζουξήδες στον κόσμο ήταν σε μεγαλύτερη θέση απο τον κιθαρίστα των Διάφανων Κρίνων σε σχέση με τους κιθαρίστες παγκασμίως.