Καταργειστε τους νομους της θερμοδυναμικης...

fenderiarhs

Noiz Addict
    Χτες το βραδυ εκανα rewire την πεταλιερα μου, ωστε να την κανω καπως πιο τακτοποιημενη, καθαρισα περιττα καλωδια, τακτοποιησα τις απειρες παροχες του onespot και κατεληξα σε αυτο:

Ωστοσο οπως δοκιμαζα τα πεταλια, παω να ελεγξω το OCD και ενω το βυσματακι του onespot δεν ηταν στο βυσμα της τροφοδοσιας του OCD αυτο δουλευε κανονικα. Ιδου και η σχετικη φωτογραφια στην οποια δεν κρυβεται καποιο αλλο κρυφο τροφοδοτικο η κολπο κλπ:

Πριν λοιπον απευθυνθω στη Ραχηλ Μακρη προκειμενου να καταθεσει ερωτηση στη βουλη και πριν αναδειχθω σε παγκοσμιο ΔΕΔΗΕ που θα μας απαλλαξει απο τους καθε λογης Φωτοπουλους, σε τι μπορει να οφειλεται αυτο?

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να παιρνει ρευμα απο καποιο διπλανο πεταλι μεσω των jack εισοδου η εξοδου????

Ξεβίδωσέ το και αν δεν έχει μπαταρία μέσα, είσαι κοντά σε Νόμπελ φυσικής.  ;D

To ακομα πιο περιεργο ειναι οτι εαν βαλω το βυσμα της τροφοδοσιας στην αντιστοιχη υποδοχη 9v του ΟCD το πεταλι δεν δουλευει........ ??? ??? ??? ??? ???

Jazzjoker είπε:
Ξεβίδωσέ το και αν δεν έχει μπαταρία μέσα, είσαι κοντά σε Νόμπελ φυσικής.  ;D
Ακομα, νομιζω, δεν εχω φτασει σε τετοια επιπεδα διανοητικης εκπτωσης......Δεν υπαρχει μπαταρια μεσα στο πεταλι.

fenderiarhs είπε:
Ακομα, νομιζω, δεν εχω φτασει σε τετοια επιπεδα διανοητικης εκπτωσης......Δεν υπαρχει μπαταρια μεσα στο πεταλι.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι έχεις φτάσει. παρόλα αυτά, κάνε το.

Έχει bluetooth? ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Έχει bluetooth? ;D ;D ;D
Οχι αλλα η πεταλιερα μου βρισκεται στην ταρατσα ενος κτηριου με σημα το μηλο στο Cupertino

της California

fenderiarhs είπε:
    Χτες το βραδυ εκανα rewire την πεταλιερα μου, ωστε να την κανω καπως πιο τακτοποιημενη, καθαρισα περιττα καλωδια, τακτοποιησα τις απειρες παροχες του onespot και κατεληξα σε αυτο:

Ωστοσο οπως δοκιμαζα τα πεταλια, παω να ελεγξω το OCD και ενω το βυσματακι του onespot δεν ηταν στο βυσμα της τροφοδοσιας του OCD αυτο δουλευε κανονικα. Ιδου και η σχετικη φωτογραφια στην οποια δεν κρυβεται καποιο αλλο κρυφο τροφοδοτικο η κολπο κλπ:

Πριν λοιπον απευθυνθω στη Ραχηλ Μακρη προκειμενου να καταθεσει ερωτηση στη βουλη και πριν αναδειχθω σε παγκοσμιο ΔΕΔΗΕ που θα μας απαλλαξει απο τους καθε λογης Φωτοπουλους, σε τι μπορει να οφειλεται αυτο?

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να παιρνει ρευμα απο καποιο διπλανο πεταλι μεσω των jack εισοδου η εξοδου????
Ε δεν έχει και τεράστια σχέση με τη θερμοδυναμική. Μάλλον με την ηλεκτροδυναμική ή την απλή ηλεκτρολογία.

otto## είπε:
Ε δεν έχει και τεράστια σχέση με τη θερμοδυναμική. Μάλλον με την ηλεκτροδυναμική ή την απλή ηλεκτρολογία.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82

Χωρις πλακα τωρα υποπτευομαι καποιο daisy chain..........αλλα πως???

fenderiarhs είπε:
Μα αυτό υποτίθεται ότι από κάπου τροφοδοτείται απλά δεν το ξέρουμε. Για αυτό λέω απλή ηλεκτρολογία.

Narrow down the suspects. Όπως είναι ανοιχτό βγάλε το ένα βύσμα, εισόδου ή εξόδου, και δες τι θα γίνει. Αν δεν αλλάξει κάτι βάλε πάλι το βύσμα που έβγαλες και δοκίμασε το άλλο. Αν δεν αλλάξει κάτι βγάλε και τα δύο. Αν δεν αλλάξει κάτι βάλε άλλο χρώμα παντόφλες. Αν δεν αλλάξει κάτι φέρε εξορκιστή. Αν δεν αλλάξει κάτι πήγαινε στον καθρέπτη και πες τρείς φορές beetlejuice, beetlejuice, beetlejuice. ;D

Αν δεν αλλάξει κάτι πήγαινε στον καθρέπτη και πες τρείς φορές beetlejuice, beetlejuice, beetlejuice. Grin
Και αν παλι δεν αλλαξει κατι πιασε Mineta highway πανε Los Gatos εκει στην λιμνη Vasona παιζει ενας ηλεκτρολογος που ειναι γκατος. ;D ;D ;D

(δε βοηθαει ε? μακρια..)

Απλά είναι τα πράγματα.

Έχουμε να κάνουμε με πετάλι καμήλα.

Κρατάει την φόρτιση σε κάποια ενεργειακή αποθήκη.

Εάν κατω απο το pedalboard στο σημείο που βρίσκεται το πετάλι σου υπάρχει  μετασχηματιστες-τροφοδοτικά, τότε μπορεί να εμφανιστεί ρεύμα εξ-επαγωγης στο πετάλι σου, εάν και εφ όσων υπάρχει πηνίο μεσα σε αυτο.

Με λίγα λόγια άλλαξε την θέση του πεταλιου, η βγάλε το εκτός pedalboard να δεις τι γίνετε.

Λογικά με τα τόσα καλώδια, μήπως έχεις συνδέση κάτι που δεν θα πρέπει σε παράλληλο κύκλωμα..? Ή μήπως το βραχυκύκλωσες..?

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να είναι αντίστροφης πολικότητας η τροφοδοσία του (νομίζω είναι) και να συμβαίνει κάτι με τη γείωση του "-"

Δηλαδή από τη μεριά της εισόδου να είναι floating από το τροφοδοτικό του προηγούμενου πεταλιού και από τη μεριά της εξόδου (το "-") να πηγαίνει στη γείωση της πρίζας μέσω του σασί του ενισχυτή.

Πάντως δεν μου φαίνεται φυσιολογική λειτουργία, κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό.

Ως συνηθως, ο ανθρωπινος παραγοντας ειναι το αιτιο των περισσοτερων αβλεψιων σε ολους τους τομεις. Φυσικα η αυτου μεγαλειοτης ο εαυτος μου, αν και πραγμα σπανιο για την τελειοτητα μου, δεν θα μπορουσε να αποτελει εξαιρεση και, ω ναι, το πεταλι ειχε μπαταρια μεσα..........(αποριας αξιον πως δουλευε ακομα καθως το πεταλι το ειχα αγορασει απο αμερικανικο ebay πριν 5 χρονια.................και δεν το ειχα ανοιξει ποτε  :o :o :o )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back