Καινουριο μωρο!!!

μια τετοια του 90 με εκανε να αγαπησω τις strat που θεωρω(sorry μη βαρατε) σκουποξυλα με χορδες.

Με εστειλε ο 2πλος κοκκινος - δε το ξερα οτι το εκανε- η κιθαρα ειναι σημειο αναφορας στα εγχορδα.

Για μενα η καλυτερη strat που εχω παιξει(και μια 70) και 1 απ τις 3 καλυτερες κιθαρες που εχω.

Τι ταστιερα ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ

ΜΠΡΑΒΟ ΟΣΑ ΚΙ ΑΝ ΕΔΩΣΕΣ

Εδωσα μια Les paul classic.

Φιλε spirosmast πραγματικα ειναι ωραιο οργανο. Δεν ειμαι καλος κιθαριστας για να της βγαλω οσα μπορει να δωσει αλλα καθεται πολυ ωραια στο χερι... Περιμενω εναγονιως να την παω στο στουντιο να την ακουσω καλυτερα

Stinky είπε:
Εδωσα μια Les paul classic.

Φιλε spirosmast πραγματικα ειναι ωραιο οργανο. Δεν ειμαι καλος κιθαριστας για να της βγαλω οσα μπορει να δωσει αλλα καθεται πολυ ωραια στο χερι... Περιμενω εναγονιως να την παω στο στουντιο να την ακουσω καλυτερα
Ρε συ η κιθαρα γαζωνει θα παθεις πλακα.

Με εχει βολεψει σε live προβα μελετη συνθεση ορειβασια sex σ@#*@_τα ΟΛΑ.

Ειναι βιβλιο σκετο.

Αλλα θα σε μαλωσω. Εδωσες lp classic? Απ οτι καταλαβα εχεις και μια standart.

Να σου αναφερω οτι η classic(vos 1960) σταματησε τη παραγωγη της. Ετσι απλα

http://en.wikipedia.org/wiki/Strat_Plus

http://www.xhefriguitars.com/page2.html

http://www.stratcollector.com/scn/models/deluxestratplus.html

H σειρα PLUS (και οι ultra για οσους τις θυμουνται) των late 80's-90's ειναι μερικες απο τις καλυτερες κιθαρες που εχει φτιαξει η fender παροτι μπορει και να μην ενθουσιαζουν τον σκληροπυρηνικο vintage φεντερακια.

οχι Classic VOS. classic 1960 reeisue. Eχει σταματησει και αυτη. Aλλα μια το GAS μια η υπερβολη του να εχεις 2 λες πολ...

fenderiarhs είπε:
H σειρα PLUS (και οι ultra για οσους τις θυμουνται) των late 80's-90's ειναι μερικες απο τις καλυτερες κιθαρες που εχει φτιαξει η fender παροτι μπορει και να μην ενθουσιαζουν τον σκληροπυρηνικο vintage φεντερακια.
ναι εχεις 10000000000% δικιο

Ολοι λενε καλη ειναι αλλα για στρατ ετσι κι ετσι

Ισως γι αυτο την αγαπησα επειδη εχει διαφορετικο πιο ''ροκ'' κιθαρας ηχο και οσον αφορα το touch πανω της δε το χω δει ουτε σε prs, jem κλπ.

Δε το συζηταω για αλλες στρατ

να προσθεσω και ακομη κατι που διαπιστωσα παίζοντας αυτη την κιθάρα.

Λόγω ρολερ νατ προφανως κάθονται πιο χαμηλά οι χορδές στο nut και το intonatin στις ανοιχτές συγχορδίες είναι άριστο κάτι που δεν ισχύει παρά για ελάχιστες κιθάρες.

pureanalog είπε:
να προσθεσω και ακομη κατι που διαπιστωσα παίζοντας αυτη την κιθάρα.

Λόγω ρολερ νατ προφανως κάθονται πιο χαμηλά οι χορδές στο nut και το intonatin στις ανοιχτές συγχορδίες είναι άριστο κάτι που δεν ισχύει παρά για ελάχιστες κιθάρες.
Κλεισε το θεμα γιατι θα σε ματιασουν ;D

Το rolernut ειναι ολα τα λεφτα

Εγω την αγορασα απο Chicago και στο μονο που  κολλουσε ο πωλητης ηταν σ αυτη τη καινοτομια

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΣΤ ΑΡ    ΜΑΣ

ΥΓ Πως μπορω να σου δειξω τη δικια μου?

!BbiVZMQCGk~%24(KGrHqEH-D0EquEbDjSjBKwgPyzgN!~~_12.JPG
!BbiVbnw!Wk~%24(KGrHqIH-DoEquSTrd+(BKwgP-LrZ!~~_12.JPG

Πήρα κι εγώ ένα καινούριο μωρό..... (2 πήρα αλλά το ένα θα κρατήσω το άλλο θα το βάλω αγγελία σε λίγες μέρες).

Ξέρει κανείς σας τι είναι???

Όχι φίλε μου ΔΕΝ είναι Κινέζικο, από Δυτική Ευρώπη είναι........

Βρέστο λέμε....

Κουκλάκι ε???

studio54GR είπε:
Όχι φίλε μου ΔΕΝ είναι Κινέζικο, από Δυτική Ευρώπη είναι........

Βρέστο λέμε....
Mην με μπερδεύεις τώρα...εξαρτάται τι εννοούμε κινέζικο. Ας πούμε οι Bach για μένα είναι κινέζες για άλλους Τσέχες.

Πάντως για να πήρες 2 (καινούργιες είναι?) πρέπει να είναι καλή ευκαιρία. Τουλάχιστον πάιζουν καλά?

Πανω το μονο που μπορουσε να λεει ειναι Godin αλλα δεν παιζει...

Πολυ ομορφο ναι. Τι χρωμα ειναι? Arctic Greyburst :P

Ρε studio και παλιοτερα σου ειχα ζητησει μια χαρη. Βγαλε ολα τα ενχορδα σου μια φωτο (αν χωρανε) και ποσταρε τα προς οφθαλμολουτρον! ;D

studio54GR είπε:
Ξέρει κανείς σας τι είναι???
Harley Benton ;)

edit: ισως το harley benton ειναι αντιγραφο αυτου

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έδωσα μιά Gibson Deluxe του 1976 (κράτησα μιά) και πήρα δύο μπάσα ένα ΥΑΜΑΗΑ TRB αγορασμένο από κολλητό 3.500 προ δεκαετίας και αγόρασα αυτό το EKO MB5A από Ιταλία μεριά (η λιανική του είναι στα 650 περίπου).

Stinky θα γίνει κι αυτό αφού πρέπει να ξεφορτώσω από μερικές (έχω ήδη αποφασίσει ποιές θα κρατήσω).

Trending...

Νέα θέματα

Back