Wild_Rose
Της παρέας
xaxaxa καλόΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Δεν μ'αρεσουν οι κουρδιστρικοι γομφοι του. Απο πληκρολογιο του 90' ειναι?
xaxaxa καλόΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Δεν μ'αρεσουν οι κουρδιστρικοι γομφοι του. Απο πληκρολογιο του 90' ειναι?
Πολύ ωραία φίλε μου!Την πηρα με ανταλλαγη απο τον συμφορουμιτη pureanalog
Ρε συ η κιθαρα γαζωνει θα παθεις πλακα.Stinky είπε:Εδωσα μια Les paul classic.
Φιλε spirosmast πραγματικα ειναι ωραιο οργανο. Δεν ειμαι καλος κιθαριστας για να της βγαλω οσα μπορει να δωσει αλλα καθεται πολυ ωραια στο χερι... Περιμενω εναγονιως να την παω στο στουντιο να την ακουσω καλυτερα
ναι εχεις 10000000000% δικιοfenderiarhs είπε:H σειρα PLUS (και οι ultra για οσους τις θυμουνται) των late 80's-90's ειναι μερικες απο τις καλυτερες κιθαρες που εχει φτιαξει η fender παροτι μπορει και να μην ενθουσιαζουν τον σκληροπυρηνικο vintage φεντερακια.
Κλεισε το θεμα γιατι θα σε ματιασουν ;Dpureanalog είπε:να προσθεσω και ακομη κατι που διαπιστωσα παίζοντας αυτη την κιθάρα.
Λόγω ρολερ νατ προφανως κάθονται πιο χαμηλά οι χορδές στο nut και το intonatin στις ανοιχτές συγχορδίες είναι άριστο κάτι που δεν ισχύει παρά για ελάχιστες κιθάρες.
Mην με μπερδεύεις τώρα...εξαρτάται τι εννοούμε κινέζικο. Ας πούμε οι Bach για μένα είναι κινέζες για άλλους Τσέχες.studio54GR είπε:Όχι φίλε μου ΔΕΝ είναι Κινέζικο, από Δυτική Ευρώπη είναι........
Βρέστο λέμε....
Harley Bentonstudio54GR είπε:Ξέρει κανείς σας τι είναι???