Καινουριο μωρο!!!

Stinky

Της παρέας
Καταραμενo G.A.S.

αλλα αυτη τη φορα πολυ μ'αρεσει! Την πηρα με ανταλλαγη απο τον συμφορουμιτη pureanalog

IMGP5551.jpg

IMGP5552.jpg

IMGP5555.jpg

IMGP5553.jpg

Δεν μ'αρεσουν οι κουρδιστρικοι γομφοι του. Απο πληκρολογιο του 90' ειναι?
Τι να σου πω... Amstrad λεει απο πισω δεν ξερω αν βοηθαει

Sorry, ειμαι σιγουρος πως ξενιζει/ θα ξενιξει πολλους που θα δουν τι κιθαρα σου. Αλλαξε τα αμεσως. Τα υπολοιπα στοιχεια της μ'αρεσουν πολυ, ειδικα το φαντεζι pickguard.

μεγειες και καλοπαιχτη!

τετοια κουρδιστηρια εχει και η δικη μου , αλλα δεν τα εχω αλλαξει.

βεβαια ηταν plus και αφου της εχωσα εναν humbucker να κανει "παρεα" μα τους υπολοιπους haeussel , εγινε κι αυτη plus deluxe. χεχε.

με το που την πηρα το '97 , μου αρεσε.

οταν ομως ΠΕΤΑΞΑ τους lace τοτε καταλαβα τι εχανα.

μηπως να δοκιμαζες "κανονικους" μαγνητες??

;D ;D ;D

Αστερι το μωρο.

Με γεια και καλα παιξιματα.

Τι γεφυρα εχει πανω ρε συ;Δεν νομιζω να 'χω ξαναδει!

απ οτι βλεπω εχει μια 2βιδη αλλα με μεγαλυτερα σε μεγεθος saddles.

απο την δικη μου παντως η οποια ειναι σχεδον ιδια , δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος.

σκεφτομαι να την αναβαθμισω οπως και τα tuners.

-αληθεια υπαρχει το bridge της "ej" σε 2βιδη εκδοση??-

;D ;D ;D ;D

Flot rose 2 ειναι η γεφυρα.

Προς το παρον θα την κρατησω με τους lace και στην συνεχεια βλεπουμε!

Σας ευχαριστω πολυ παιδες

και ασε τα κλειδια ησυχα ειναι απο τα καλυτερα (Schaller locking) και φυσικα απο κοντα ουδεμια σχεση εχουν με τη φωτο.....(βγαλε και σε ρε παιδι μου καμμια φωτο της προκοπης....) ;D

(βγαλε και σε ρε παιδι μου καμμια φωτο της προκοπης....)
Xαχαχαχ δεν προλαβα απο ταν την πηρα παιζω :P

Παντως εμενα οι Lace μια χαρα μου φαινονται στον roland cube τουλαχιστον. Συντομα θα παω στουντιο να τους ακουσω σε σοβαρο εργαλειο. Και απο τη στιγμη που δινει δυνατοτητες single/sinle/2μαζι δεν νομιζω να μην με καλυψουν

Ισως η καλύτερη Fender που έχω πιάσει στα χέρια μου.

Ασυνήθιστα καλή ποιότητα κατασκευής για Fender!! Καταπληκτικός λαιμός.

Και το pickguard όλα τα λεφτά. Πανέμορφο και τρισδιάστατο αν το δει κανείς από κοντά.

Τα κλειδιά αφενώς μεν δεν είναι ασχημα από κοντά και αφετέρου είναι μέρος του double locking tremolo με Floyd Rose II. (locking κλειδια πανω-locking tremolo κάτω). Οπότε δεν συνιστάται να αντικατασταθούν.

Το Floyd Rose δεν ειναι δλδ string through. Επίσης δεν εχει βίδες και τρύπες όπως το απλό 2 point τρέμολο των USA Fender, αλλά μαχαίρια όπως το πασίγνωστο Floyd.

Νομίζω αυτό το πράμα λεγεται floating tremolo. Αλλά με μικρότερες διαδρομές από ένα Floyd Rose Original.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Aφου την κρινουμε σαν... μωρο, ειναι οντως μια απο τις ωραιοτερες

εκτελεσεις 'μοντερνας' strat που εχω δει, καλοπαιχτη ;)

Μην είσαι απόλυτος. 'Οχι όλες.

Έχω δει και παίξει σκάρτες καινούριες Fender. Δεν επινοώ πληροφορίες. Η μία μάλιστα ήταν και reissue... Και χρειάστηκαν επισκευές οι εν λόγω κιθάρες...

Superfunk είπε:
ολες οι αμερικανικες μοντερνες Φεντερ (std,deluxe κτλ) απο το 90 και μετα ειναι εξαιρετικα προσεγμενες.

[quote author=Superfunk link=topic=171174.msg364207#msg364207

ειπα ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ.

Για να πω την αλήθεια εκεί περίμενα να δίνουν περισσότερο έμφαση, καθώς τα προβλήματα σε καινούρια κιθάρα 1500 ευρώ δύσκολα τα δικαιολογείς.

Trending...

Νέα θέματα

Back