εσυ το δεχεσαι,αλλοι οχι (μεταξυ των οποιων και εγω).δεχομαστε το γεγονος οτι το συγκεκριμενο τραγουδι ειναι κλεμμενο.
+1Άλλωστε δεν είναι και ιδιαίτερη μελωδία για να μην τύχει
μπααα....παρεξηγηση....ουτε εγω νομιζω οτι ειναι κλεμμενο...(μαλλον ξεχασα να βαλω ;D)Superfunk είπε:εσυ το δεχεσαι,αλλοι οχι (μεταξυ των οποιων και εγω).
προσωπικα ουδεμια σχεση νομιζω οτι εχουν.
+1
Ε, ε, ε, ψύχραιμαSuperfunk είπε:Βασικα θελω να πω οτι η περιπτωση να εχουν καν ΑΚΟΥΣΕΙ ,ή να ξερουν καν ποιος ΕΙΝΑΙ ο Satriani οι Coldplay ειναι μαλλον ...απιθανη
Όχι, όσο υπάρχουν κάτι τύποι που της μαμανε τη μανα.vs είπε:τελικα, υπαρχει παρθενογεννηση στην τεχνη?
Ναι, απλά πονάει πολύ και αποφεύγεταιvs είπε:τελικα, υπαρχει παρθενογεννηση στην τεχνη?
εδω τον ξερει και η κουτση μαρια δε θα τον ξερουν οι cp που ειναι και επαγγελματιες μουσικοι?βεβαια το ποιο ειναι καλυτερο δεν εχει σημασια..περιεργο παντως ρε παιδι μου..τοση συμπτωση πια?Superfunk είπε:Βασικα θελω να πω οτι η περιπτωση να εχουν καν ΑΚΟΥΣΕΙ ,ή να ξερουν καν ποιος ΕΙΝΑΙ ο Satriani οι Coldplay ειναι μαλλον ...απιθανη,περιπου τοση οσο η περιπτωση να ακουγαν οι...Clash ...Celine Dion... ;D ;D
Παντως ακομα και να το εκλεψαν (που δεν το εκλεψαν) το κομματι των CP ειναι δραματικα καλυτερο απο ολες τις αποψεις...![]()
Παντως το 11χρονο ανηψακι μου ΔΕΝ τον ξερει ενω τους CP τους ξερει.. ;Dεδω τον ξερει και η κουτση μαρια