Johnny T. + Haris + Longshadow

Haris

Noiz Addict
= 'Bad Liquor and Headaches' (revised)

Το κομμάτι το έχει ξανανεβάσει ο Τζόνης σε πρωτόλεια μορφή.

Αυτή είναι η τελευταιόλεια:

https://app.box.com/s/mv4kapm8y4sreu9pm5mk

Συντελεστές:

- Johnny T. : Μουσική, στίχοι, φωνή, κιθάρες, φυσαρμόνικα, μπάσο (και με το αριστερό χέρι χτύπαγε φραπέ 8)).

- Haris: Ντραμς

- Longshadow: (καταλυτική) μείξη / mastering

Shoot...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραίο και πολύ πειστικά «παλιοροκάδικο».

Μπράβο σε όλους σας.

Οτι ακριβως ειπε και ο ογκολιθος πιο πανω.

Επισης μεγαλη διαφορα στο ηχητικο μερος.

Μπραβο σε ολους!

Πολύ ωραίο. Γαμάτο θα μπορούσε να πει κανείς. Μου θυμίζει έντονα τραγούδια Bob Dylan δεκαετίας ‘80. Αυτά. Είπα ότι είναι γαμάτο; Ω ναι. Είναι.

Έβγαλε ο Ντύλαν καινούργιο δίσκο - και μάλιστα τόσο καλό;  ;D

Εξαιρετικό!! Μπράβο σε όλους τους συντελεστές (και ειδικά στον καφετζή  ;) )!

ΥΓ. Η lead κιθάρα αν είχε λίγο πιό "σάπιο" ήχο, θάλεγα πως με τον Μπομπ τζαμάρει ο Neil Young  ;D !

ez είπε:
ΥΓ. Η lead κιθάρα αν είχε λίγο πιό "σάπιο" ήχο, θάλεγα πως με τον Μπομπ τζαμάρει ο Neil Young  ;D !
Τους είχε όλους μέσα. Αυτό το Dylan/Young (ίσως και πρώιμο Reed) και μετέπειτα μαθητές όπως Green on Red και πάει λέγοντας.

Και τα σωστά σόλα και σωστά μπασίματα η φυσαρμόνικα και φωνές και όλα.

Αλλά (ωχ, ο γκρίνιας), το βασικό ατού των προαναφερθέντων, κατ εμέ πάντα, ήταν η ιστορία πίσω από τον ήχο. Αυτά τα λόγια που σου κράταγαν συντροφιά σε αυτό την όμορφη "σάπια", που πε κι ο δάσκαλος, ατμοσφαιρική μονοτονία. Δηλαδή ο ήχος ήταν μια επένδυση, μια αφορμή για να πουν την ιστορία τους.

Εδώ ένοιωσα, μπορεί και λανθασμένα, ότι ήταν το αντίστροφο.  :-\

Αλλά ήταν πολύ όμορφο και του γούστου μου.

πολυ καλο.

Εντάξει, τα ρέστα μου (συν τα κλειδιά απ' το αμάξι και το σπίτι ;D) Πολύ καλό, μα πάρα πολύ καλό....Συγχαρητήρια ρε παιδιά, αναδείξατε το πολύ ωραίο κομμάτι (βεβαίως βεβαίως) του Γιώργου. Άντε και σε δισκογραφική τώρα.....

Από την πρώτη βερσιόν μου άρεσε αλλά τώρα με τύμπανα Χάρη και ωραία παραγωγή Γιώργου απογειώθηκε το κομμάτι. Johnny το 'χεις.

Έδιτ: Γιατί δεν ανεβάσατε το wav στο box;

Σας ευχαριστώ όλους για την θετική ανταπόκριση και καθέναν ξεχωριστά βεβαίως βεβαίως.Οπως επίσης ευχαριστώ και δημόσια πλέον το Χάρη που με αφορμή μερικά τραγούδια που ανέβασα εδώ ξεκίνησε μια συνεργασία που εξελίσεται σε φιλία και αυτό είναι και το πιο σημαντικό.Φυσικά και τον  Γιώργο(Longshadow) που ασχολείτε με το θόρυβο που κάνουμε και έχει τον τρόπο του να αναδεικνύει τις συνθέσεις.Πιστέυω πως το διαδικτύο έχει καλά και κακά αλλά αυτό ήταν από τα καλά που πήρα εγώ προσωπικά απο το διαδικτύο.Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τα θετικά και ενθαρυντικά σχόλια.Να είστε όλοι σας καλά.

dylan young ολα τα καλα παιδια μαζι!

μπραβο παιδια πολυ καλο το αποτελεσμα! χαιρομαι που μεσα απο το νοιζ γεννιουνται τετοιες συνεργασιες!

johnny σηκωσε και τους στιχους να δουμε τι λες :)

Πολύ ωραία συνεργασία!Σας εκτιμώ και τους 3 οπότε έτσι κι αλλιώς περίμενα καλό αποτέλεσμα και με δικαιώσατε!!Ό,τι πρέπει για τη μεσημεριανή μου σιέστα σαν καλός Αθηναίος φοιτητής που είμαι! ;D

Για ακόμη μια φορά μπράβο Γιώργο!

Το κομμάτι έγινε ακόμη καλύτερο με την βοήθεια του Χάρη και του Γιώργου (Longshadow) καθώς σε βοήθησαν σε σημεία που έπαιρναν βελτίωση.

Σα να πέρασε κάτι από πάνω και γυάλισε η παραγωγή.  ;)

Και πάλι μπράβο! Αναμένουμε κι άλλα!  :D

Not my cup of tea αλλά παρόλα αυτά μου άρεσε. Όντως θυμίζει Dylan και ίσως Johnny Thunders. Ωραία παραγωγή, ωραίες μελωδίες, ωραία φωνή (στίχους θα ήθελα να δω). Ωραίο τραγούδι στο σύνολο του... Τα υπόλοιπα όλα είναι υποκειμενικά...  ;)

Μιας και μου ζητήθηκε να και οι στίχοι του τραγουδιού.Ευχαριστώ και τους υπολοιπούς για τα καλά σας σχόλια.

Bad Liquor & Headaches

Tonight i have no money to feed my head

I got no friend to talk to ,no girl i can depend

I am alone with bad liquor on my tongue

It's saturday night everyone's feelin' fine

They put their perfect smile ,they have a woman on the side

But i am alone with bad liquor on my tongue

I can hear the midnight calling the screaming of a cat

some people making love some other just get drunk

But i am alone with this bad liquor on my tongue 

I felt my head heavy and i went to sleep ,woke up in the morning

tryin' to find something to eat

alone again with a bad headache on my head

Jazzjoker είπε:
Έδιτ: Γιατί δεν ανεβάσατε το wav στο box;
Είναι 56MB, και είπα να το κάνω mp3 για ευκολότερη ...διακίνηση. Αφού όμως το ζητάς, δεν χαλάω χατίρια σε φίλους. :)

https://app.box.com/s/ru0kgh2vcns4goo4ktt8

Να συμπληρώσω ότι οι ηχογραφήσεις είναι οικιακές, με "μεσαίας κατηγορίας" εξοπλισμό, γεγονός που κάνει τη συμβολή του Longshadow ακόμη πιο καθοριστική.

Τελικά, μπράβο κι από μένα Γιώργηδες!

Πολύ καλό παιδιά!!!

Συμφώνω με τους προλαλήσαντες για το τι στυλ θυμίζει, αλλά ...μ' όποιο δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις!   :)

Εύγε και πάλι παιδιά!  8)

Haris είπε:
για ευκολότερη ...διακίνηση. Αφού όμως το ζητάς, δεν χαλάω χατίρια σε φίλους. :)
Άμα χτυπήσει η πόρτα να ξέρεις πως δεν θα είναι ο γαλατάς, ειδοποίησα τα παιδιά  ;D ;D ;D

Ατυχώς το λαπιτόπι μου δεν δύναται να παίκει μουσική, οπότε θα το ακούσω το Σάββατο που θα γυρίσω. Είμαι όμως σίγουρος εξ' αιτίας των συντελεστών πως θάναι καλό όπως λένε και οι υπόλοιποι συνΠορδουμίστες

audiokostas είπε:
Τους είχε όλους μέσα. Αυτό το Dylan/Young (ίσως και πρώιμο Reed) και μετέπειτα μαθητές όπως Green on Red και πάει ...
True West. ;)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back