John Entwistle - Ο Κουκουβάγιας και τα μοναδικά του ξσύλα

samy paraga

Noiz Addict
Καταπληκτικός άνθρωπος και μουσικός ,άξιζε της τύχης να βρεθεί και να συνδημιουργήσει  ένα απ τα σπουδαιότερα γκρουπ της ροκ .

Το γκας το κέρδισε στη πορεία ,αλλά ήταν και της δουλειάς ,δεν είναι άλλος ένας αργόσχολος συλλέκτης ,μακάριοι οι κλήρονόμοι του για τα φράγκα που θα μάζεψαν  ;D . Μακάριος και αυτός για τη ζωή και τα κατορθώματά του

John Entwistle - Thunderfingers: A Tribute

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φοβερό σπίτι κάστρο και συλλογή.  :D

Αυτό που ίσως θα έπρεπε να κάνει θα ήταν, έξω από κάθε μια hard case, να έχει σε Polaroid το ποια κιθάρα έχει μέσα…έτσι ακριβώς όπως η Κimora  Simmons είχε οργανώσει τα παπούτσια της, στο shoe room  ;D ;D ;D (όλα αυτά φυσικά πριν χωρίσει με τον Russell-  αλλά θα βρεί άλλον αυτή να πλερώνει, δεν τη φοβάμαι  ;D ;D ;D ;D ;D ;D)

edit:

Τώρα θυμήθηκα ποιος είναι και ο λαβών τη συνέντευξη…ο Gordon Giltrap, και έλεγα ποιόν μου θυμίζει – ποιόν μου θυμίζει (ήταν οι εποχές που έπαιρνα το total guitar, έκανε τα acoustic transcriptions).

H επόμενη επιλογή μου θα ήταν να μου θυμίζει τον τύπο από τα pringles ;D ;D ;D ;D

pringles-noiz.jpeg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και στο καπάκι Λάκη ,είδα αυτό που δεν είχα ξαναδεί

An Ox's Tale the John Entwistle story pt1 of 7

Καθίκι Ρότζερ ,ούτε μια κουβέντα ....

Εντάξει αν εγώ ηλικιακά τους γνώρισα στο τέλος τι να λέμε για τους νεώτερους που γνώρισαν ένα πτώμα σα γκρουπ ,αλλά ο τύπος πραγματικά έβαλε το μπάσο στα σαλόνια και το ουσιαστικότερο για μένα ,είναι πως δημιούργησε και έπαιξε σε μερικά απ τα συγκλονιστικότερα τραγούδια της ροκ .

Τα υπόλοιπα 6 τεμάχια του οβίδεο αν σας αρέσει μπορείτε να τα δείτε ,δεν υπάρχει λόγος να τα πουστάρω  ;D

Οι The Who, είναι ίσως το μοναδικό γκρουπ που άκουγα κατά το παρελθόν , και υπάρχει μια περίπτωση, έστω και μικρή , να κάτσω να ακούσω και τώρα, έστω και λίγο  ;D ;D.

Θεωρώ δε το "Tommy" (μουσική αλλά και την ταινία) , ως ένα από τα καλλίτερα πράγματα που συνέβησαν ποτέ στη μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία.

Θα τα δώ όλα, σιγά σιγά με καφέ..εν ευθέτω χρόνω.

Superfunk είπε:
Στο 17ο λεπτο βλεπουμε το .....πρωτο,στην κυριολεξια,ηλεκτρικο μπασο που φτιαχτηκε ποτε..... :o
12 απόστολοι ο καθένας το Μπόνο του

Χαρά ο ξσυλάς  ;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back