Jackson Custom με τους P90s

ffmakis

Παλιά καραβάνα
Μπορει καποιος  να με βοηθησει με την κιθαρα αυτη ειναι να την αγορασω ???

Δεν εχω ξαναδει Jackson με P-90s,και  δεν ξερω ποσα χρηματα αξιζει.

Ευχαριστω πολυ.

Σώμα : Honduras mahogany

Λαιμός : ώς άνω

Ταστιερα : εβενος

Χρυσά όργανα

Το καπάκι ειναι περίπου 20 χιλιοστά παχύ quilt maple arched όχι φλατ σας τις Jackson που ξέρεις

ενθέσεις φιλντισένια δόντια αλλά πολύ μικρότερα από αυτά που βάζει η Jackson

2 Χ P90 Seymour Duncan μαγνητες

To ωραίο μου ειπε, που ειναι και πολυ σπανιο, είναι οτι ο λαιμος δεν ειναι βερνικωμενος αλλα κερωμενος σαν τις MusicMan.

Με λιγα λογια ειναι vintage και οχι μοντερνα...

σε tobacco burst.

ffmakis είπε:
Μπορει καποιος  να με βοηθησει με την κιθαρα αυτη ειναι να την αγορασω ???
Να μην την αγορασεις. Αυτοι οι p-90's εκει πάνω, την κάνουν τόσο ποθητή και όμορφη όσο και κάτι "Telecasters" που έφτιαχνε παλιά η Fender με set neck, Floyd Rose και maple tops  :P :P......God forbid !!

Χωρις πλακα...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ??? :D :D

Η ασχημοτερη κιθαρα που εχω δει ποτε μου και αυτο το HEADSTOCK βγαζει ματι (στην κυριολεξια...)

You can do better Makis.... ;)

Αρε silot τι ήταν το θρίλερ που μας μας θύμησες;

φαντάσου blues-o-rockies με την jackson ;D

πρέπει να βρούμε ενα wink να κάνει εμετό

zappa είπε:
πρέπει να βρούμε ενα wink να κάνει εμετό
puke3.gif

Και .............ειναι καινουρια απαιχτη. μοντελο 2001  πριν την παρει η fender και σκατωσει.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
είναι πιο άτακτος κ ατίθασος ο ήχος.Πλησιάζει προς την τόλμη κ γοητεία να φανταστείς.Αιώνιος, όπου βλέπεις μαχογκάντι είναι μίξη απο βίντατζ παίξιμο θεού.Εσυ δεν ακουμπάς, παίζει μόνο του, άλλο πράμα σι λιέου.Θεού φώτιση αυτο το μαχογκάντι πια. :P

hamerouxlas είπε:
τι διαφορα εχει το Honduras mahogany απο το  mahogany στον ηχο?
Το Ονδούρας είναι γενικά ελαφρύ μαόνι, και αρκετά ισορροπημένο ηχητικά, χωρίς αυτό το ένρινο στοιχείο που βγάζει συνήθως το απλό Αμερικάνικο μαόνι.

Δεν είναι απαραίτητα καλύτερο, απλά διαφορετικό.

Silot είπε:
Το Ονδούρας είναι γενικά ελαφρύ μαόνι, και αρκετά ισορροπημένο ηχητικά, χωρίς αυτό το ένρινο στοιχείο που βγάζει συνήθως το απλό Αμερικάνικο μαόνι.

Δεν είναι απαραίτητα καλύτερο, απλά διαφορετικό.

δλδ θα μπορουσαμε να πουμε οτι εχει λιγοτερες μπασες συχνοτητες απο το μαονι?

Το μαόνι είναι αρκετά μεσαίο μόνο του. Σκέψου πχ την SG πόσο πιο ενρινη ακούγεται σε σχέση με την LP. Το Ονδούρας είναι απλά λιγότερο μεσαίο, πιο flat αν θές.

Silot είπε:
Το μαόνι είναι αρκετά μεσαίο μόνο του. Σκέψου πχ την SG πόσο πιο ενρινη ακούγεται σε σχέση με την LP. Το Ονδούρας είναι απλά λιγότερο μεσαίο, πιο flat αν θές.
ωραιος!!!

απλα σε ρωταω γιατι εχω μια κιθαρα με Ονδούρας μαονι και ηθελα να καταλαβω λιγο την διαφορα του με το κλασικο μαονι.

Σιγουρα παντως ειναι αρκετα πιο ελαφρυ απο το απλα μαονι  ;)

trigga είπε:
είναι πιο άτακτος κ ατίθασος ο ήχος.Πλησιάζει προς την τόλμη κ γοητεία να φανταστείς.Αιώνιος, όπου βλέπεις μαχογκάντι είναι μίξη απο βίντατζ παίξιμο θεού.Εσυ δεν ακουμπάς, παίζει μόνο του, άλλο πράμα σι λιέου.Θεού φώτιση αυτο το μαχογκάντι πια. :P
Καλά, εσύ τράβα να μετρήσεις την πυκνότητα και την ταχύτητα του ήχου στον έβενο-resinator και μετά άρχισε τις εξυπνάδες για το μαχογκάνι της Ονδούρας. ;D ;D ;D

ΥΓ. Η κιθάρα είναι όντως απίστευτα άσχημη.

να βάλω ενα χονδούρι απο πάνω απ την κεθάρα να αλλάξει χρώμα?

Αυτο που δείχνεις παπουφάνκ είναι αρίστης ποιότητος ή θα μου ξεκουρδίζει?

Σπάι δεν ανέχομαι το φερσιμό σου.Απαιτώ σεβασμό για τις παραπάνω γνώσεις μου στον έβενο.Στο ωδείο πάνω σε έβενο σπούδασα.Μετά τον κόψανε γιατί εμπόδιζε την κυκλοφορία.

Εαν ξερει καποιος ποσα πιανει στην πιατσα η κιθαρα ας το αναφερει

Ευχαριστω πολυ.

Trending...

Νέα θέματα

Back