Jack & Danny Telecaster - Demonstration (Video)

MikeKyre

Θαμώνας
Καλησπερα στην παρεα!Παρακατω ειναι ενα demo video που εκανα για την Jack & Danny Telecaster μου.Το κοστος της ηταν περιπου στα 110 ευρω (καινουργια) και παρολο που την αγορασα σαν 2η κιθαρα για ταξιδια,με 2 καλυτερους μαγνητες θα φυσαει!

Τα specs της ειναι :

Body & Neck : Maple

Pickups : Stock Low output

Bulk Strings 46-09

Συνδεσμολογια : J&D Tele>Line6 pod HD400>Focusrite Scarlett 2i2

Πλην του ότι τα χέρια σου πάνε στο όργανο, αυτός ο ήχος δεν είναι τελεκάστερ, αλλά δεν έχει να κάνει, γιατί μπορεί να ακουμπάει, να γυροφέρνει κλπ κλπ.

Δεν είναι όμως ήχος επίδειξης Τελεκάστερ. 

Φιλικά  :)

samy paraga είπε:
Πλην του ότι τα χέρια σου πάνε στο όργανο, αυτός ο ήχος δεν είναι τελεκάστερ, αλλά δεν έχει να κάνει, γιατί μπορεί να ακουμπάει, να γυροφέρνει κλπ κλπ.

Κατσε ρε φιλε δηλαδης? Εσυ μονο αν ακους τζαγκατζουγκα ειναι Tele?Αν παρω εγω δλδ μια 8χορδη με active, floyd και εξαπτερυγα και παιζω blues πανω σε ενα superακι, θα με βαρυσεις? :)

Ο ηχος απλα ηταν Tele απο hi gain προσομοιωση.

ΥΓ ΟΚ ενταξει, αυτοι που θελουν να τσεκαρουν tele, θελουν να ακουσουν τα τζαγκατζουγκα τους, για να βγαλουν συμπερασμα.

Πολυ καλος φιλε μου, αν δεν ειχε και αυτο το ασχημο headstock θα την χτυπαγα.

Θα μπορουσες να βαλεις και ενα μερος με καθαρο ηχο αλλα anyway

Spyros Delta είπε:
Κατσε ρε φιλε δηλαδης? Εσυ μονο αν ακους τζαγκατζουγκα ειναι Tele? ε? ναι μάλλον

Αν παρω εγω δλδ μια 8χορδη με active, floyd και εξαπτερυγα και παιζω blues πανω σε ενα superακι, θα με βαρυσεις? :) Τι σχέση έχει ευτό που λες με τελεκάστορα?

Ο ηχος απλα ηταν Tele απο hi gain προσομοιωση. Ας έκανε μια υποσημείωση ο άνθρωπας

ΥΓ ΟΚ ενταξει, αυτοι που θελουν να τσεκαρουν tele, θελουν να ακουσουν τα τζαγκατζουγκα τους, για να βγαλουν συμπερασμα.
Οκ εγώ δεν θέλω να ακούσω τπτ, έχω δεν θέλω άλλη  ;D

samy paraga είπε:

Ευχαριστω πολυ φιλε και εχεις δικιο αλλα δεν ειναι κακο να υπαρχει και ενα video για tele με περισσοτερο γκαζι..πχ πριν την αγορασω , εψαχνα να ακουσω tele στο youtube και σε clean και σε crunch και σε πιο high gain ηχους και τα περισσοτερα ηταν μονο "τζαγκατζουγκα" οπως εγραψε και το παλικαρι απο κατω!Ενοειται πως ειναι το "ατου" της Telecaster αλλα μπορει ανετα να παιξει πολλα στυλ!

Πολυ καλος φιλε μου, αν δεν ειχε και αυτο το ασχημο headstock θα την χτυπαγα.

Θα μπορουσες να βαλεις και ενα μερος με καθαρο ηχο αλλα anyway
Σε ευχαριστω φιλε μου , το ξερω απλα δεν εκατσε , αρχικα εφτιαξα το track για jamαρισμα και μετα εκανα το βιντεο κ δεν κολλαγε καπου να παιξω με καθαρο ηχο!

Ισως κανω αλλο ενα βιντεο με καθαρο ηχο και με πιο "τελεκαστερ" στοιχεια!

Σας ευχαριστω για τα σχολια σας , παντα φιλικα - Μιχαλης :)

MikeKyre είπε:
Καλησπερα στην παρεα!Παρακατω ειναι ενα demo video που εκανα για την Jack & Danny Telecaster μου.Το κοστος της ηταν περιπου στα 110 ευρω (καινουργια) και παρολο που την αγορασα σαν 2η κιθαρα για ταξιδια,με 2 καλυτερους μαγνητες θα φυσαει!

Τα specs της ειναι :

Body & Neck : Maple

Pickups : Stock Low output

Bulk Strings 46-09

Συνδεσμολογια : J&D Tele>Line6 pod HD400>Focusrite Scarlett 2i2

Έλα ρε παιχτούρα. Πολύ πολύ καλός.

Ωραίος ήχος και μερακλίδικο παίξιμο. Πόσο θα πάνε σε δραχμές αυτές άραγε;

otto## είπε:
Έλα ρε παιχτούρα. Πολύ πολύ καλός.

Ωραίος ήχος και μερακλίδικο παίξιμο. Πόσο θα πάνε σε δραχμές αυτές άραγε;
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!χαχαχ μαλλον σε ειδος θες να πεις οπως παει η κατασταση! 1 telecaster για ενα σακι πατατες , 1 αρνι , μια καρτελα αυγα και 2 σακια αλευρι!  ;D

Καλησπερα στην παρεα!Καινουργιο βιντεο με την J&D Tele με διαφορετικο ηχο απο το προηγουμενο!Συντομα θα φτιαξω και ενα με Clean ηχο!

Spyros Delta είπε:
Κoιτα εκει να παρεις κανα γερό endorsement απο την Jack & Danny, μην τους κανες και τσαμπα μαγκες  ;D
χαχαχ νομιζω πως εχει κλεισει η εταιρια , καποτε ειχε site , τωρα δεν υπαρχει τιποτα!

Μπράβο αντοχή οι J&D! Την έσκισες την κιθάρα φίλε και αυτή ακόμα εκεί! ;)

RayDTutto είπε:
Μπράβο αντοχή οι J&D! Την έσκισες την κιθάρα φίλε και αυτή ακόμα εκεί! ;)
χαχα οτι κ να την κανω σκυλι ειναι :P σκευτομαι να της βαλω 2 καλυτερα μαγνητακια αν και πιο πολυ θα κοστιζουν αυτα παρα η κιθαρα οσο την πηρα  ;D

Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά demo κιθάρας telecaster Jack & Danny

Βλέπω επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων σε πολύ advanced επίπεδο..  8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Satanas είπε:

Βλέπω επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων σε πολύ advanced επίπεδο..  8)
Καλησπερα φιλε μου.Το 1ο βιντεο που ανοιξα το θεμα ειναι demo , εχω γραψει κ αναλυτικα τα specs / τιμη αγορας κτλ και ειναι με drive / rock κυριως ηχο + wah wah σε καποια σημεια.Το βιντεο που ποσταρα σημερα ειναι με διαφορετικο ηχο για οποιον δεν τον καλυψε το πρωτο βιντεο.Συντομα θα φτιαξω κ ενα με βαση τον καθαρο ηχο.Συγνωμη αν προσωπικα δεν σε καλυψα με καποιο απο τα βιντεο μου αλλα πιστευω πως ξεκαθαρα ακους τον ηχο της κιθαρας και στα 2 ασχετα με το τι παιζω.

MikeKyre είπε:
Καλησπερα φιλε μου.Το 1ο βιντεο που ανοιξα το θεμα ειναι demo , εχω γραψει κ αναλυτικα τα specs / τιμη αγορας κτλ και ειναι με drive / rock κυριως ηχο + wah wah σε καποια σημεια.Το βιντεο που ποσταρα σημερα ειναι με διαφορετικο ηχο για οποιον δεν τον καλυψε το πρωτο βιντεο.Συντομα θα φτιαξω κ ενα με βαση τον καθαρο ηχο.Συγνωμη αν προσωπικα δεν σε καλυψα με καποιο απο τα βιντεο μου αλλα πιστευω πως ξεκαθαρα ακους τον ηχο της κιθαρας και στα 2 ασχετα με το τι παιζω.
Δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμες αν είναι δυνατόν....

Θα προτιμούσα τρία ακκόρντα με clean med gain ήχους και ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμούς των μαγνητών και τα ηχοχρώματα που μπορεί να αποδώσει μια κιθάρα τύπου tele των 110 €

παρά σπουδές του Govan..

Ελπίζω να με κατάλαβες στο σκεπτικό μου....

Εγώ θα έβαζα τίτλο Ακούω γνώμες για το Παιξιμο και τον ήχο μου που είναι μαμάτος με κιθάρα των 110 €  ;)

Φιλικά ΠΑΝΤΑ...

Satanas είπε:

Βλέπω επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων σε πολύ advanced επίπεδο..  8)
Ειναι κι αυτο μεσα στα πλαισια του demo μιας κιθαρας.Φαινεται το playability.

Πολλοι φοβουνται να παρουν ενα οργανο, γιατι πιστευουν οτι δεν κανει για το στυλ που θελουν αν παιξουν.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Spyros Delta είπε:
Ειναι κι αυτο μεσα στζ πλαισια του demo μιας κιθαρας.

Φαινεται το playability.

Πολλοι φοβουνται να παρουν ενα οργανο, γιατι πιστευουν οτι δεν κανει για το στυλ που θελουν αν παιξουν.
Δεν διαφωνώ αλλά κι εσύ συμφωνείς σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ότι αυτό που βλέπουμε είναι το κομμάτι των skills στο μεγαλύτερο βαθμό και όχι του οργάνου 

Ευχαριστώ τέλος καληνύχτα σας

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back