Ρε συ hwept, δεν ειπα οτι εβγαλα το κομματι οπως ο Clive, αλλα αξιοπρεπως ετσι ωστε οταν το ακους να μη κλεινεις τα αυτια σου απο το θορυβο.
Καλα αυτο θα ελειπε να το εβγαζες οπως αυτος. Τοτε θα ησουν παιδι θαυμα. Που ξέρεις οτι δε θα κλεισω τα αυτια? μπορει και να τα κλεινω. Τα πάντα ειναι σχετικα (δες και παρακατω).
Με καλους χρονους σταθερα χτυπηματα και ικανοποιητικο αποτελεσμα.
Ικανοποιητικο αποτελεσμα για ποια χρήση?
Ικανοποιητικο για να πορωθεις σπιτι σου?
Ικανοποιητικο για να πορωσει και ενα φιλο σου?
Ικανοποιητικο για να κανεις μια μετρια μπαντα και να παιζετε στο γκαραζ σου ?
Ικανοποιητικο για να κανεις μια καλη μπαντα και να πληρωνει ο κοσμος να σε ακουσει?
Ικανοποιητικο για να μπορει να ηχογραφησθει για ένα δίσκο?
Ικανοποιητικο για να πας για audition στους maiden οταν φυγει ο πλακουτσομυτης?
καταλαβαινεις οτι υπαρχουν πολλα ειδη "ικανοποιητικου" τα οποια ενδεχεται να απεχουν πολυ μεταξυ τους
Προερχομαι απο οικογενεια drummer, ο πατερας μου χρονια επαιζε στη Μποεμισσα και σε αλλα μαγαζια και ο θειος με τον Demmi Rousso. Αρα αποκλειεται καποιος να εχει το ρυθμο μεσα του και απλως να θελει εξασκηση για να μη μεινει μονο εκει?
Αυτο το "εχω το ρυθμο μεσα μου " ειναι λιγο μεταφυσικο, και με τη μεταφυσικη δε τα παω καλα... Αυτο που ξερω ειναι οτι οι δυναμικες, η τεχνικη κλπ αποκτωνται αν στρωσεις κ#λο στο σετ. Αυτο ειναι το βασικο.
Εκει επικεντρωσου, και εχε υπ οψιν οτι η προοδος ερχεται με τον καιρο. Μη περιμενεις να παιζεις παπαδες σε 5 μηνες γιατι απλα
δεν γινεται και κινδυνευεις σοβαρα με μυικους και αλλους τραυματισμους. Εχε υπομονη και παρε τα πραγματα απο την αρχη Η-ΡΕ-ΜΑ.
Ειναι τετοια η φυση του οργανου που καποια πραγματα ερχονται με τον καιρο. Αν πας να παιξεις blast η πολυ γρηγορα sigle strokes η δικαση στο 200 κλεισε απο τωρα ραντεβου με ορθοπεδικο (ή μηπως ορθοπαιδικο?)
Καταλαβαινω οτι μαλλον εισαι νεος σε ηλικια και μες την κ@υλ@, αλλα cool αρε λιγο και μην ξεχνας οτι ολοι αυτοι οι drummer που ακους δεν εγιναν οτι εγιναν εν μια νυκτι.