Αρκετες φορες εχω πιασει τον εαυτο μου να αναρωτιεται, μετα απο λιγο ομως... κοιμαμαι και το ξεχναω μεχρι την επομενη φορα. Υπαρχουν αραγε μουσικες που εχουν ως σκοπο να μας ριξουν... στην αγκαλια του Μορφεα? ;D. Δεν μιλαω για προσωπικο επιπεδο, για καποια μουσικη που μας ειναι τοσο αδιαφορη ωστε εν τελει να μας νυσταζει αλλα για συγκεκριμενες συχνοτητες και ηχους με επιστημονικα αποδεδειγμενη επιδραση στον ανθρωπινο εγκεφαλο, κατι αντιστοιχο με τις συσκευες υπερηχων που διωχνουν τα εντομα. Σιγουρα ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι πιο περιπλοκος απο των εντομων :
και διαφερει πολυ απο ατομο σε ατομο αλλα δεν θα μπορουσε να υπαρχει κατι τετοιο? Κατι που να μας χαλαρωνει ομως να μην μας βλαπτει οπως τα υπνωτικα χαπια ή οι λαικες λυσεις αλκοολ και τσιγαριλικια...
Σιγουρα το θεμα δεν ειναι γραμενο για το 'Μουσικη & Μουσικοι' και σε λιγο θα καταληξει στο περι ανεμων (στην καλυτερη) αλλα ειπα να το ρισκαρω, μπορει οντως να εχουν γινει μελετες και καποιος να εχει ακουσει κατι ή απλα να ειμαι ο προφητης μιας νεας ταξης πραγματων
Σιγουρα το θεμα δεν ειναι γραμενο για το 'Μουσικη & Μουσικοι' και σε λιγο θα καταληξει στο περι ανεμων (στην καλυτερη) αλλα ειπα να το ρισκαρω, μπορει οντως να εχουν γινει μελετες και καποιος να εχει ακουσει κατι ή απλα να ειμαι ο προφητης μιας νεας ταξης πραγματων