Συνηθως ποσες μερες κανουν να ερθουν οι παραγγελειες του thomann?μεχρι την παρασκευη ηταν 7 εργασημες :roll:
Ετσι ειναι δυστυχως τα πραγματα......αν και εμενα απο την μερα που μου τα στειλανε μου ηρθανε σε 2 μερες .....συνολικα 15 μερες ομως μετα την παραγγελια γιατι αργησαν παρα πολυ να παρουν τα λεφτα!Συνηθως ποσες μερες κανουν να ερθουν οι παραγγελειες του thomann?μεχρι την παρασκευη ηταν 7 εργασημες :roll:
Όσες θέλουν τα ελληνικά ταχυδρομεία !![]()
ακριβως απο 7 εως 50(!!!!) μερες (μια φορα παρελαβα 2 Μαρτιου δεμα που "καθονταν" στο τοπικο μου γραφειο απο το Γεναρη :twisted: )Συνηθως ποσες μερες κανουν να ερθουν οι παραγγελειες του thomann?μεχρι την παρασκευη ηταν 7 εργασημες :roll:
Όσες θέλουν τα ελληνικά ταχυδρομεία !![]()
Yameth πιστεύω ότι θα μας βοηθούσες όλους αν μας έλεγες κάτι παραπάνω! Στο κάτω-κάτω εδώ και καιρό "θάβουμε" ανελέητα τα κακώς κείμενα των ελληνικών μαγαζιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε θα πρέπει να το κάνουμε και για άλλα, μη εγχώρια μαγαζιά, έτσι ώστε να προσέχουμε και οι υπόλοιποι!Προσωπικά είχα μια αρνητικότατη εμπειρία πρόσφατα.
Δεν θα επεκταθώ.
Απλά επιστώ την προσοχή σας.
Yameth πιστεύω ότι θα μας βοηθούσες όλους αν μας έλεγες κάτι παραπάνω! Στο κάτω-κάτω εδώ και καιρό "θάβουμε" ανελέητα τα κακώς κείμενα των ελληνικών μαγαζιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε θα πρέπει να το κάνουμε και για άλλα' date=' μη εγχώρια μαγαζιά, έτσι ώστε να προσέχουμε και οι υπόλοιποι!Προσωπικά είχα μια αρνητικότατη εμπειρία πρόσφατα.
Δεν θα επεκταθώ.
Απλά επιστώ την προσοχή σας.
Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο![/quote']
Συμφωνώ και γω με τον elavd!
8Oτελικα πηρε 10 εργασημες μερες στα ΕΛΤΑκαι (...η παγιδα) παραλαβη μονο 10-2