Tamtam είπε:
7. Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση.
8. Δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις προώθησης εμπορικών site και των ενεργειών τους (διαγωνισμοί, ψηφοφορίες, φεστιβάλ, κ.α.). Συνεπώς δεν επιτρέπεται η εκμετάλλευση του noiz.gr για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την έγκριση του.
Το φοβόμουν εξαρχής ότι θα υπάρξει τέτοια δημοσίευση. Λυπάμαι πάρα πολύ που ο Tamtam αποφάσισε σε αυτό ειδικά το θρεντ να παραθέσει τους όρους. Απογοήτευση.
Όσον αφορά εμένα και καθότι είχα ενεργό ρόλο στην προώθηση των Silver Pickups επισημαίνω ξανά:
ΟΥΔΕΝΑ οικονομικό ή άλλο όφελος, ΟΥΔΕΜΙΑ συμφωνία ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βάλει ο νους ακόμη και των πιο κακόβουλων, έχει ποτέ υπάρξει μεταξύ εμού και του Νίκου Ασημένιου που φτιάχνει τους μαγνήτες παρά μια φιλία που βασίστηκε εξαρχής στην αλληλοεκτίμηση. Το αυτό και για τον Ηλία Ζάικο αλλά θα σας τα πει και ο ίδιος αν θελήσει.
Αυτό που έχει υπάρξει είναι μια ειλικρινής (πιο ειλικρινής πεθαίνεις) προσπάθεια από μέρους μου, να γνωστοποίησω στη μουσική μας κοινότητα, ένα ελληνικό προϊόν ανώτατης ποιότητας και το οποίο επιπροσθέτως το κατασκευάζει ένας άνθρωπος για τον οποίο τρέφω μεγάλη εκτίμηση, προσωπική αλλά και επαγγελματική. Ακεραιότητα, όρεξη, ενδιαφέρον, αγάπη, υψηλή τεχνική κατάρτιση, τιμιότητα, φερεγγυότητα, η λίστα είναι μεγάλη. Γίνομαι γραφικός αλλά δε θα μπορούσε να με νοιάξει λιγότερο.
Εάν, ο αγαπητός yameth, θεωρεί ότι οποιοδήποτε από τα θρεντς που αφορούν τους Silver Pickups, παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ, τον παρακαλώ προσωπικά, να μας ενημερώσει καταλλήλως και να τα σβήσει.
Όσον αφορά τον Tamtam, δεν έχω λόγια ή μάλλον έχω αλλά δεν έχει νόημα να τα γράψω γιατί θα σβηστούν.
Ζητώ συγγνώμη από τους υπολοίπους φίλους του φόρουμ για το ύφος μου αλλά όταν επενδύεις προσωπικά σε κάτι και έρχεσαι αντιμέτωπος με το παραπάνω, η οργή είναι μονόδρομος.
Λυπάμαι ειλικρινά.