Vrass
Παλιά καραβάνα
Θα σου πρότεινα την πασιέτζα στον υπολογιστή. Με το γκολφ διατρεχουν κίνδυνο οι γύρω σου.Τωρα μου έκανες τη μούρη κρέας... Δεν θα ξαναπαίξω μετά απο αυτό. Εγω αρχίζω γκολφ απο σήμερα.
Θα σου πρότεινα την πασιέτζα στον υπολογιστή. Με το γκολφ διατρεχουν κίνδυνο οι γύρω σου.Τωρα μου έκανες τη μούρη κρέας... Δεν θα ξαναπαίξω μετά απο αυτό. Εγω αρχίζω γκολφ απο σήμερα.
Το συμπέρασμα είναι ότι αν κάποιος είναι ανεπίδεκτος' date=' δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς μαζί του. Απλά τον κλείνεις κάπου με καλή ηχομόνωση... Ελπίζω το δωμάτιο που παίζεις να έχει τέτοια...[/quote']
Αυτό δεν είναι σχόλιο για το παιξιμο μου δηλαδη?
Ούτε ένα χρόνο δεν είμαι στην Αθήνα και ούτε εδώ έχω γνωρίσει πλούσιους μουσικούς.
8O 8O 8O 8O Δεν παίζει μεταλ???? Με αυτά που γράφει τόσον καιρό και με τον εξοπλισμό που (εχει πει οτι) εχει' date=' για μεταλλά τον είχα περάσει... Καμμία επαφή δηλαδη... 8O 8O 8O [img']http://www.clubfiesta.gr/forum/images/smilies/giggle.gif[/img]Πάντως ρε Λάμπρο αυτό που δε καταλαβαίνω με σένα είναι το εξής: μέταλ ούτε ακούς ούτε παίζεις και έχεις μανία με τους Emg και τη βρώμα τους και με τις ESP κλπ.Αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Nαι ρε με αυτό έχω μεινει και εγώ άλαλος..Πανε σε εκείνο το τοπικ με το Buddy Guy εκεί δήλωσε ότι δεν ακουει μέταλ ούτε τίποτα βρόμικο παρόμοιο.Και έχει μεταλάδική κιθάρα στην οποία κότσαρε και άλλα 250 ευρώ για να βάλει τους πιο μεταλάδικους μαγνήτες της αγοράς, οι οποιοι ως γνωστών έχουν ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα καθαρά .Αλλά είπαμε: περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ακόμα και αν είναι κολοκυθόπιτα με τζατζίκι κέτσαπ και μερέντα.8O 8O 8O 8O Δεν παίζει μεταλ???? Με αυτά που γράφει τόσον καιρό και με τον εξοπλισμό που (εχει πει οτι) εχει' date=' για μεταλλά τον είχα περάσει... Καμμία επαφή δηλαδη... 8O 8O 8O [img']http://www.clubfiesta.gr/forum/images/smilies/giggle.gif[/img]Πάντως ρε Λάμπρο αυτό που δε καταλαβαίνω με σένα είναι το εξής: μέταλ ούτε ακούς ούτε παίζεις και έχεις μανία με τους Emg και τη βρώμα τους και με τις ESP κλπ.Αλλά περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:..........Αλλά είπαμε: περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ακόμα και αν είναι κολοκυθόπιτα με τζατζίκι κέτσαπ και μερέντα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:..........Αλλά είπαμε: περι ορέξεως κολοκυθόπιτα ακόμα και αν είναι κολοκυθόπιτα με τζατζίκι κέτσαπ και μερέντα.
odis13' date=' η φαντασία σου είναι πιο νοσηρή και από τον ιδρώτα από τις τέσσερεις μασχάλες του Goro... (Αυτουνού με τα τεσσερα χερια στο mortal kombat)[/quote']
Ευχαριστώ φίλτατε Vrass.Με τιμά το κοπλιμέντο σου.
και εσύ απο μάπα χιούμορ πάσχεις...ακου βββζζβζβζβζβζ...πως σου ήρθε αυτό ρε ?Μήπως το άκουσες πουθενα( λέω γω τώρα...)Οχι μυδια ...μου φερνουν βζζζζζζζβζζζζζζζζβζββζβζβζζ
Μαλλον εσυ με εχεις ακουσει ....και εσύ απο μάπα χιούμορ πάσχεις...ακου βββζζβζβζβζβζ...πως σου ήρθε αυτό ρε ?Μήπως το άκουσες πουθενα( λέω γω τώρα...)Οχι μυδια ...μου φερνουν βζζζζζζζβζζζζζζζζβζββζβζβζζ