όταν λοιπόν φτάσεις σε ένα επίπεδο πάνω στην κιθάρα και όταν καταλάβεις βασικές έννοιες της μουσικής' date=' θα έχεις φτάσει και στο επίπεδο να κρίνεις και το-τα όργανα που παίζεις και όλα τα άλλα για τα οποία τα λέμε εδώ... :wink:[/quote']
στον συλλογισμο σου κανεις ενα πολυ μεγαλο λαθος θεωρω. η γνωση μουσικης δεν εχει να κανει απαραιτητα με την γνωση κιθαρας. πολυ καλος μου φιλος ειναι αυτοδιδακτος κιθαριστας και "κουλος"
βασει των κριτιριων που τιθενται εδω μεσα, το πτυχιο του ομως στο πιανο τον εχει βοηθησει στο να ειναι ενας εξαιρετικος μουσικος.
επισης δεν μπορω να καταλαβω σε ποιες βασικες εννοιες της μουσικης πρεπει να εχει εντρυφισει καποιος για να γραψει ενα κομματι??
μηπως η εννοια κομματι στο μυαλο σου σημαινει κατι πολυ συγκεκριμενο???
Αλλά το να κατανοήσεις γιατί η σύνθεση είχε ανάγκη αυτή την τεχνική' date=' και γιατί έπρεπε να παιχτούν κάποια πράγματα ΈΤΣΙ όπως τα έγραψε ο διμηουργός είναι ακόμα μεγαλύτερη ΗΔΟΝΗ[/quote']
7 χρονια στο πιανο αυτο εκανα και επειδη ενιωθα κομπιουτερ και οχι ανθρωπος το σταματησα. αν και τωρα θα τα αντιμετωπιζα πολυ διαφορερτικα ολα αυτα.(κοινως...εχω μετανιωσει οικτρα που το σταματησα.. )
Mike δεν πάω τη κουβέντα εκεί που θές να το πάς, εννοώ απλούστερα πράγματα από αυτά που σκέφτηκες. Νομίζω ήμουν σαφής. Μπορεί φυσικά κατά την αποψή σου να κάνω και μεγάλο σφάλμα. Αλλα δεν νομίζω ότι μπορεί ο Σουμάχερ να οδηγεί μονοθέσιο, και να μην έχει δίπλωμα ως πολίτης στην προσωπική του ζωή, και να μην ξέρει που πέφτει αν όχι η τάπα της βενζίνης τουλάχιστον το ψυγείο του αυτοκινήτου του. Δεν θα ήταν λίγο τραγικό αυτό?
Deadend mind you are absolutely right!!!