NightCrawler
Νέο μέλος
πάντως άαααααααααμα έχεις χέρι... τελείωνουν όλα!
Α γεια σου! Να αγιάσει το στόμα σου! Υπάρχει άνθρωπος που θα κρίνει ένα μουσικό επειδή παίζει με την α ή β κιθάρα; Τι με νοιάζει εμένα τι locks έχει και αν ο ίδιος πιστεύει πως τα ξύλα του δίνουν ήχο; Ας πιστεύει ό' date='τι τραβάει η όρεξη του, στα live φαίνεται τι παίζει έκαστος ημών.πάντως άαααααααααμα έχεις χέρι... τελείωνουν όλα!
Την έβγαλα....έλα μου τώρα....δεν έπιασα τα άκρα. Νομίζω ότι κινούμαι στις γκρίζες ζώνες. :wink:Χαρίλαε βγάλε την κασσέτα! Είναι μασημένη. (έτσι τελικά για να μην ξεφύγουμε ποτέ επιτέλους από τα άκρα) :roll:
αστειεύομαι....
Η δήλωση της ημέρας! :lol: :lol: Αξίζει πρωτοσέλιδο!Που λες taq μου' date=' για να καταλάβεις, μπορεί οι αμερικάνικες τέλε να έχουν [b']Τουανγκ[/b], αλλά οι Κινέζικες έχουν πολύ Γουάνγκ. :lol:
Α γεια σου! Να αγιάσει το στόμα σου! Υπάρχει άνθρωπος που θα κρίνει ένα μουσικό επειδή παίζει με την α ή β κιθάρα; Τι με νοιάζει εμένα τι locks έχει και αν ο ίδιος πιστεύει πως τα ξύλα του δίνουν ήχο; Ας πιστεύει ό' date='τι τραβάει η όρεξη του, στα live φαίνεται τι παίζει έκαστος ημών.πάντως άαααααααααμα έχεις χέρι... τελείωνουν όλα!
....
[/quote']
Παιδιά, αυτά είναι πολύ δεδομένα πράγματα.
Δεν ισχυρίστηκε κανείς ότι το σκάσιμο της tele είναι η πεμπτουσία της μουσικής. (Η μήπως έγινε κι αυτό και το' χασα? :lol: :lol: :lol: )
Αλλά πως να το κάνουμε....η παρέμβαση ήταν κάπως.....σαν ένας να ρωτάει τι μικρόφωνο πρέπει να πάρει και να του λες: " ¶μα έχεις φωνάρα δεν σε νοιάζει....γράφεις και με το ενσωματωμένο του laptop".
ΟΚ, το ξέρουμε αυτό.
Η ξυλοσυζήτηση δεν είναι συζήτηση για τη μουσική. Είναι συζήτηση για τα αντικείμενα που κάποιοι από μας αγαπάμε μαζί με τη μουσική. Τις κιθάρες.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Την έβγαλα....έλα μου τώρα....δεν έπιασα τα άκρα. Νομίζω ότι κινούμαι στις γκρίζες ζώνες. :wink:Χαρίλαε βγάλε την κασσέτα! Είναι μασημένη. (έτσι τελικά για να μην ξεφύγουμε ποτέ επιτέλους από τα άκρα) :roll:
αστειεύομαι....
Που λες taq μου' date=' για να καταλάβεις, μπορεί οι αμερικάνικες τέλε να έχουν [b']Τουανγκ[/b], αλλά οι Κινέζικες έχουν πολύ Γουάνγκ. :lol:
Εδώ βλέπετε τον πρώην πρωταθλητή του Πινγκ-Πονγκ, Γουάνγκ Χάο.
![]()
Βρε harilatron, η ρακέτα του είναι neck-through από κινέζικο quartersawn bambou, 60's style neck, με δύο single-ply pickguards, λογικό είναι να βγάζει γουάνγκ :lol: :lol: :lol: :lol:Την έβγαλα....έλα μου τώρα....δεν έπιασα τα άκρα. Νομίζω ότι κινούμαι στις γκρίζες ζώνες. :wink:Χαρίλαε βγάλε την κασσέτα! Είναι μασημένη. (έτσι τελικά για να μην ξεφύγουμε ποτέ επιτέλους από τα άκρα) :roll:
αστειεύομαι....
Που λες taq μου' date=' για να καταλάβεις, μπορεί οι αμερικάνικες τέλε να έχουν [b']Τουανγκ[/b], αλλά οι Κινέζικες έχουν πολύ Γουάνγκ. :lol:
Εδώ βλέπετε τον πρώην πρωταθλητή του Πινγκ-Πονγκ, Γουάνγκ Χάο.
Ή διαφορετικά ..."πρωκτο-διασκεδαστήριο" :lol:Ή να πηγαίνατε σε κανα κωλόμπαρο (ass-bar).
Κατάθεση ψυχής κιθαρίστα...... :wink:εγώ προσωπικά...με τα όργανα έχω πρόβλημα το παραδέχομαι... παίζω με boutique....κάνω ράνω... και τελικά διαπιστώνω οτι όσο καλύτερος γίνομαι τόσο λιγότερο...με ενδιαφέρει το μέσο... αν έχεις χέρι έχεις και αντίληψη και αν έχεις αντίληψη μουσική...χειρίζεσαι και τα μηχανίματα κατάλληλα...και για να λέμε την αλήθεια οι περισσότεροι..στο forum...έχουμε gear σχεδόν ισάξιο με πολύ pro παιχτών (δεν εξετάζω vintage μη vintage)...ποιός όμως παίζει πραγματικά καλά???!δεν είμαι δογματικός σε αυτό το θέμα...σίγουρα ένα καλό μηχανιμα είναι καλύτερο απο ένα κακό...αλλα τελικά αυτό είναι που μετράει ή η εμπνευση το διάβασμα και το ταλέντο?!?
(αυτά τα λέει ένα υπερ gear freak!)
παιξε μουσικη και θα καταλαβειςαλλα τελικά αυτό είναι που μετράει ή η εμπνευση το διάβασμα και το ταλέντο?!?(αυτά τα λέει ένα υπερ gear freak!)
ολα οσα συζητιουνται εδω μεσα τα σκεφτομαι εδω και μερες και ενω κατα βαση συμφωνω' date=' εχω καποιες κυριες διαφωνιες. προσωπικα ποσως με ενδιαφερει η τεχνικη καταρτιση(απο ενα σημειο και μετα), και η μελετη.ποιός όμως παίζει πραγματικά καλά???!δεν είμαι δογματικός σε αυτό το θέμα...σίγουρα ένα καλό μηχανιμα είναι καλύτερο απο ένα κακό...αλλα τελικά αυτό είναι που μετράει ή η εμπνευση το διάβασμα και το ταλέντο?!?
τι ωραια και καλα θα ηταν παντως παιδια εμεις που δεν ημαστε..hendrix κτλ' date='να δημιουργουσαμε ετσι χωρις μελετη...
ειναι πολυ βολικο να λες δεν μου χρειαζεται η μελετη(μην με παρεξηγησεις μιχαλη δεν αναφερομαι σε εσενα απλα αφορμη πηρα απο μια λεξη σου :wink: ),προσπαθω να δημιουργησω..
ολα χρειαζονται κατα την γνωμη μου..απλα πολλοι βαριομαστε να βαλουμε τον κωλο μας κατω να μελετησουμε ή δεν εχουμε ωρα αρκετη για το χομπυ μας και λεμε οτι δεν χρειαζεται μελετη...αυτος ο..μαμαουα..πως επαιζε και συνθετε-δημιουργουσε χωρις να μελεταει;(κλασσικη δικαιολογια της λουτσας)
εμενα προσωπικα η ΣΩΣΤΗ μελετη και η μελετη με προγραμμα μου εχει ανοιξει..τεραστιο κοσμο μπροστα μου,μου εχει ανοιξει ΤΕΛΕΙΩΣ το μυαλο ιδιατερα απο αποψη συνθεσης και φιλοσιφιας γενικα(ο οποιος θα βγει καποια στιγμη και παραεξω μην νομιζεται οτι παιζω μονο Blues/rock..)[/quote']
ημουν σιγουρος οτι δεν εκφραστηκα σωστα και οτι θα παρεξηγηθω. εγραψα παραπανω οτι δεν ειμαι καλος κιθαριστας και οτι θα ηθελα να ειμαι καλυτερος. δεν απαξιωσα τη μελετη. απλα την εθεσα σε αλλη προτεραιοτητα.
οδηγεισαι σε λαθος συμπερασματα κατα τη γνωμη μου, γιατι πηρες αξιωματικα ως παραδειγμα τον Hendrix. αναφερθηκες λοιπον σε μια μουσικη φορμα οπου η κιθαρα και δει η βιρτουοζιτε κιθαρα ειναι σχεδον απαραιτητη.
δεν ειναι ομως μονο αυτο μουσικη, και η δημιουργια δεν εμπεριεχει απαραιτητα σολο κιθαρα, πολλες φορες μαλιστα δεν εμπεριεχει καν κιθαρα.
και εγω σου ειπα οτι δεν αναφερομαι σε εσενα και ξερω οτι δεν απαξιωσες την μελετη. :wink:δεν απαξιωσα τη μελετη. απλα την εθεσα σε αλλη προτεραιοτητα.οδηγεισαι σε λαθος συμπερασματα κατα τη γνωμη μου' date=' γιατι πηρες αξιωματικα ως παραδειγμα τον Hendrix. αναφερθηκες λοιπον σε μια μουσικη φορμα οπου η κιθαρα και δει η βιρτουοζιτε κιθαρα ειναι σχεδον απαραιτητη.
δεν ειναι ομως μονο αυτο μουσικη, και η δημιουργια δεν εμπεριεχει απαραιτητα σολο κιθαρα, [b']πολλες φορες μαλιστα δεν εμπεριεχει καν κιθαρα.[/b]