Σωστά τα όσα έγραψαν όλα τα παιδιά παραπάνω. Συμπληρωματικά, παραθέτω τα εξής: Δοκίμασε επίσης νεκ μαγνήτη με το τον τελείως κομμένο και το βολιουμ κάπου στη μέση. Αν δεν κάνει δοκίμασε νεκ και μπριτζ σε λες πολ με το νεκ τερμα κομμενο το τονε και το μπριτζ φουλ ανοιχτό.
Και το μεγάλο τρικ (λολ) μαζί με τα παραπάνω βάλε ενα γουα πετάλι μετά την κιθάρα και βρες μια θέση που να τονίζει τις συχνότητες που θες - το γουα γενικά είναι καλό σ αυτό γιατί τονίζει ενα συγκεκριμένο μικρό σχετικά ευρος συχνοτήτων. Αφού βρεις τη θέση, άσ το εκεί και μην πειράζεις τίποτα! Αν δεν έχεις γουα, μην αγοράσεις πριν δοκιμάσεις με κάποιοιυ φίλου γιατί και γώ δεν εχω καταφέρει να το βγάλω 100%. Αν θες πάντως κοίτα στο νετ για Money for nothing guitar sound, είναι παρόμοια φιλοσοφία!
Και αν το βγάλεις πες μας και μας γιατί και γω προσπάθησα αλλά δεν ήμουν ποτέ 100% επιτυχής, παίζουν προφανώς ρόλο και ενα κάρο άλλα πράγματα όπως πχ η τοποθέτηση των μικροφώνων που προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει καθόλου. Κράτα μας ενήμερους και καλή τύχη!