κατέβασα χθες το ντέμο' date=' και διαπίστωσα πως όλα τα presets βγαίνουν με πολύ θόρυβο (συνδέω από line-out της κάρτας στο HiFi, και οι ενδείξεις έντασης εισόδου και εξόδου στο GR είναι πολύ λογικές, γύρω στο μισό)[/quote']
Γενικώς υπάρχει αυτό το πρόβλημα με το Guitar Rig, αν κάποιος ξέρει τη λύση θα με σώσει κι εμένα!
Πολύ καλή ιδέα.Όμως επειδή μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα όλόκληρο με νεκρά λινκς αν τα ανεβάσετε σε ξένο site με ημερομηνία λήξης' date=' υπάρχει χώρος στο My Uploads αλλά και στα Downloads που κάνει την ίδια δουλειά.[/quote']
Ευχαριστούμε πολύ αρχηγέ! Περίμενα να ακούσω μια "επίσημη γνώμη", χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η ιδέα![]()
κατέβασα χθες το ντέμο' date=' και διαπίστωσα πως όλα τα presets βγαίνουν με πολύ θόρυβο (συνδέω από line-out της κάρτας στο HiFi, και οι ενδείξεις έντασης εισόδου και εξόδου στο GR είναι πολύ λογικές, γύρω στο μισό )
υπάρχει κάποιο σετάρισμα που πρέπει να κάνω;
επίσης η καθυστέρηση/latency είναι αισθητή, ξέρει κανείς αν υπάρχουν ASIO drivers για μια παλιά Soundblaster που έχω (αν θυμάμαι καλά είναι η PCI-128);[/quote']
Δεν ξέρω τί κάνετε εσείς αλλά σε εμένα δουλεύει μια χαρά.
Για τα presets με παραμόρφωση το gain της κάρτας μου το έχω στο μηδέν. Στα καθαρά presets θέλει λίγο gain από την κάρτα.
Ο θόρυβος, μου συμβαίνει όταν σε ένα preset με παραμόρφωση έχω και gain ή όταν επιλέγω κάποιο συγκεκριμένο μαγνήτη στη κιθάρα.