επειδή τα βγάζεις ένα-ένα 8)...όταν σου τελειώσουν οι εκπλήξεις ;D ;D...θα σου στείλω ένα να ησυχάσεις!!!MK_fan είπε:Ops νωμιζω υπαρχει ενα προβλημα το neck plate με το serial δεν το εχω εχει αντικατασταθει τι γινεται σ αυτη την περιπτωση(εφοσον ειναι original Το οργανο)
you drink it.... ;DMK_fan είπε:Ops νωμιζω υπαρχει ενα προβλημα το neck plate με το serial δεν το εχω εχει αντικατασταθει τι γινεται σ αυτη την περιπτωση(εφοσον ειναι original Το οργανο)
βασικα χρειαζομαι μονο το τετραγωνο(original countour body)αν θες σου δινω και καποια ευρουδια... :-\και θα προσεχω......marathon είπε:επειδή τα βγάζεις ένα-ένα 8)...όταν σου τελειώσουν οι εκπλήξεις ;D ;D...θα σου στείλω ένα να ησυχάσεις!!!
είσαι τυχερός που έχω κάνα2 έτοιμα και δεν τα χρειάζομαι...και δεν θέλω λεφτά. Απλά σκέψου ότι πρέπει να τρίψεις το παλιό να φύγει (που όλο και κάποιο στίγμα θα αφήσει εάν δεν το έχεις ξανακάνει, να βάλεις το καινούργιο που εάν δεν λουστραριστεί πάλι με τη πρώτη ευκαιρία...θα ξαναφύγει. Τα decals χωρίς λούστρο δεν τη βγάζουν εύκολα καθαρήMK_fan είπε:βασικα χρειαζομαι μονο το τετραγωνο(original countour body)αν θες σου δινω και καποια ευρουδια... :-\και θα προσεχω......
αφου ειναι reissue τι θες να κανουν οι ανθρωποι? ;DLK είπε:Πάντως αυτό είναι λάθος της fender, δεδομένου ότι έχουν και συλλεκτική αξία. Κολλάν μια χαλκομανία και άντε γεια!
Χάραξέ το να μην πάει πουθενά ;D
μπα 2-3 λεπτα με ενα βρεγμενο σφουγγαρακι να το περασει ξεκολλαει αμεσως και ....εξαφανιζεται και απλα βαζεις τη νεα χαλκομανια στη θεση του.που όλο και κάποιο στίγμα θα αφήσει εάν δεν το έχεις ξανακάνει,
Α...τόσο καλό είναι της reissue? ;D ;D Τότε ΟΚ...νόμιζα ότι θα πιάσει γυαλόχαρτα!Superfunk είπε:μπα 2-3 λεπτα με ενα βρεγμενο σφουγγαρακι να το περασει ξεκολλαει αμεσως και ....εξαφανιζεται και απλα βαζεις τη νεα χαλκομανια στη θεση του.
..εδώ δεν κάθισε να φτιάξει κανονικές κιθάρες!!!! ;D ;DSuperfunk είπε:Ναι ρε συ της πλακας χαλκομανια ειναι (οπως των original που κανουν $40.000... ;D) σιγα μην εβαζε ο Ληο ακριβα decals.... ;D