Ειχε κανεις προβλημα με το decal σε 57αρα

MK_fan

Θαμώνας
Καταλαθος!μια μερα που αλλαζα χορδες πατησα και το σημειο που λεει Orginal contour body και ζαρωσε αρκετα ειναι φυσιολογικο?Μιλαμε για fender 57 reissue......ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!(εννοω αν φτιαχνεται καπως)

Μια απλη χαλκομανια ειναι οποτε ναι αν δεν προσεξεις φευγει.

Στειλε ενα email στη Fender με φωτογραφια του οργανου και το σειριακο του αριθμο να σου στειλουν ενα καινουργιο.

ευχαριστω αν και δε βλεπω  να το στελνω στο κοντινο μελλον...εφοσον οπως ειπατε ειναι φυσιολογικο.

Ops νωμιζω υπαρχει ενα προβλημα το neck plate με το serial δεν το εχω εχει αντικατασταθει τι γινεται σ αυτη την περιπτωση(εφοσον ειναι original Το οργανο)

MK_fan είπε:
Ops νωμιζω υπαρχει ενα προβλημα το neck plate με το serial δεν το εχω εχει αντικατασταθει τι γινεται σ αυτη την περιπτωση(εφοσον ειναι original Το οργανο)
επειδή τα βγάζεις ένα-ένα 8)...όταν σου τελειώσουν οι εκπλήξεις ;D ;D...θα σου στείλω ένα να ησυχάσεις!!!

MK_fan είπε:
you drink it.... ;D

γενικα η Fender ειναι πολυ αυστηρη με τα decals για αυτο και συνηθως τα site που πουλανε ψευτικα decals εχουν  μικρη ζωη....παντως αν και ειναι παρανομα ευκολα τα βρισκεις.

Γιατί δεν την αφήνεις ως έχει; Εδώ άλλοι με το που αγοράζουν AVRI μοντέλο, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να ξύσουν το decal.

marathon είπε:
επειδή τα βγάζεις ένα-ένα 8)...όταν σου τελειώσουν οι εκπλήξεις ;D ;D...θα σου στείλω ένα να ησυχάσεις!!!
βασικα χρειαζομαι μονο το τετραγωνο(original countour body)αν θες σου δινω και καποια ευρουδια... :-\και θα προσεχω......

MK_fan είπε:
βασικα χρειαζομαι μονο το τετραγωνο(original countour body)αν θες σου δινω και καποια ευρουδια... :-\και θα προσεχω......
είσαι τυχερός που έχω κάνα2 έτοιμα και δεν τα χρειάζομαι...και δεν θέλω λεφτά. Απλά σκέψου ότι πρέπει να τρίψεις το παλιό να φύγει (που όλο και κάποιο στίγμα θα αφήσει εάν δεν το έχεις ξανακάνει, να βάλεις το καινούργιο που εάν δεν λουστραριστεί πάλι με τη πρώτη ευκαιρία...θα ξαναφύγει. Τα decals χωρίς λούστρο δεν τη βγάζουν εύκολα καθαρή ;)

ΥΓ. Στείλε μου με pm τη διεύθυνσή σου...και ο Θεός μαζί σου! ;D

LK είπε:
Πάντως αυτό είναι λάθος της fender, δεδομένου ότι έχουν και συλλεκτική αξία. Κολλάν μια χαλκομανία και άντε γεια!

Χάραξέ το να μην πάει πουθενά ;D
αφου ειναι reissue τι θες να κανουν οι ανθρωποι? ;D

ετσι τις εφτιανε ο Leo ετσι τις φτιανουν και αυτοι,αν θες να μη φευγει παρε νεο μοντελλο απο τα μοντερνα που εχουν το decal κατω απο το φινιρισμα.. ;)

που όλο και κάποιο στίγμα θα αφήσει εάν δεν το έχεις ξανακάνει,
μπα 2-3 λεπτα με ενα βρεγμενο σφουγγαρακι να το περασει ξεκολλαει αμεσως και ....εξαφανιζεται και απλα βαζεις τη νεα χαλκομανια στη θεση του.

Superfunk είπε:
μπα 2-3 λεπτα με ενα βρεγμενο σφουγγαρακι να το περασει ξεκολλαει αμεσως και ....εξαφανιζεται και απλα βαζεις τη νεα χαλκομανια στη θεση του.
Α...τόσο καλό είναι της reissue? ;D ;D Τότε ΟΚ...νόμιζα ότι θα πιάσει γυαλόχαρτα!

Superfunk είπε:
Ναι ρε συ της πλακας χαλκομανια ειναι (οπως των original που κανουν $40.000... ;D) σιγα μην εβαζε ο Ληο ακριβα decals.... ;D
..εδώ δεν κάθισε να φτιάξει κανονικές κιθάρες!!!! ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back