samy paraga
Noiz Addict
Μια και σας βρήκα να ακούσω καμιά γνώμη . Υπόψην δε βιάζομαι και τελικά και λόγο κρίσης μπορεί και να μη προβώ ποτέ στην αγορά νέου ενισχυτή ,αλλά δε νομίζω να σας στοιχίζει κάτι να μου πείτε την άποψή σας . Ψάχνω λοιπόν για κανάν ενισχυτή για να ακούω τις 2 μου τελεκάστερ ,μια του 67 και μια του 77-78? +μια De Armont της μέλουσας συγκατοίκου μου. Έχω έναν φέντερ deluxe 85 η αγορά του οποίου έγινε περί τα τέλη του 80 εσπευσμένα σε περίοδο που τα όργανα ακόμα ήταν τσιμπημένα και τα λεφτά όχι πολλά . Βασικά δεν ήξερα και τι θα ήταν καλό , όχι ότι τώρα ξέρω . Φυσικά δε μιλάμε για τπτ απλησίαστο 500-600 ευρώ . Τώρα θα μου πείτε λίγα σε σχέση με τις κιθάρες ,τι να κάνουμε ,είπαμε κρίση . Εξάλλου κα οι κιθάρες αγοράστηκαν κοψοχρονιά .
Τα 2 βασικά ζητούμενα κατ εμέ
α) πεντακάθαρος ήχος ειδιικά για το πάνω μαγνήτη των τελε που σπάνια τον έχω ακούσει καλά
β) δυνατότητα ύπαρξης δεύτερου καναλιού με εναλλαγή μέσω πετάλ που θα ήταν καλό να έχει -στο πετάλ και επιλογή ριβέρμπ
γ) να είναι κόμπακτ -όχι χωριστά ενισχυτής και καμπίνα
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
-Δε χρησιμοποιώ άλλα πετάλια ,ούτε επιθυμώ να αποκτήσω
-Δε θέλω ενισχυτές με πολλά καλούδια ,προγραμματισμούς κλπ
-Να αρπάζει από χαμηλές στροφές το μοτέρ ;D- τουλάχιστον στο 2ο κανάλι του ,μη χρειάζεται να ανοίγω την ένταση στο 10
-Ο ενισχυτής παίζει κυρίως στο σπίτι ,αλλά χρήσιμο θα ήταν να μπορέσει να βγει και στη σκηνή -αν ποτέ ξαναξιωθώ -να χρησιμοποιηθεί για το προσωπικό μου ήχο
-Δεν είναι απαραίτητο να είναι καινούριος ,αλλά αν με ρίξετε στη κατηγορία των λαμπάτων ,βασική προυπόθεση να είναι νταμάρι ,μια και δε μπορώ να ασχολούμαι με σέρβις και περιποιήσεις κάθε λίγο και λιγάκι
Τα 2 βασικά ζητούμενα κατ εμέ
α) πεντακάθαρος ήχος ειδιικά για το πάνω μαγνήτη των τελε που σπάνια τον έχω ακούσει καλά
β) δυνατότητα ύπαρξης δεύτερου καναλιού με εναλλαγή μέσω πετάλ που θα ήταν καλό να έχει -στο πετάλ και επιλογή ριβέρμπ
γ) να είναι κόμπακτ -όχι χωριστά ενισχυτής και καμπίνα
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
-Δε χρησιμοποιώ άλλα πετάλια ,ούτε επιθυμώ να αποκτήσω
-Δε θέλω ενισχυτές με πολλά καλούδια ,προγραμματισμούς κλπ
-Να αρπάζει από χαμηλές στροφές το μοτέρ ;D- τουλάχιστον στο 2ο κανάλι του ,μη χρειάζεται να ανοίγω την ένταση στο 10
-Ο ενισχυτής παίζει κυρίως στο σπίτι ,αλλά χρήσιμο θα ήταν να μπορέσει να βγει και στη σκηνή -αν ποτέ ξαναξιωθώ -να χρησιμοποιηθεί για το προσωπικό μου ήχο
-Δεν είναι απαραίτητο να είναι καινούριος ,αλλά αν με ρίξετε στη κατηγορία των λαμπάτων ,βασική προυπόθεση να είναι νταμάρι ,μια και δε μπορώ να ασχολούμαι με σέρβις και περιποιήσεις κάθε λίγο και λιγάκι
Τελευταία επεξεργασία από moderator: