Ibanez ATK300

c.dayz

Θαμώνας
Γεια χαρα παιδια!

Τον τελευταιο καιρο ειμαι σε σκεψεις γυρο απο την αγορα του 2ου μπασου μου.

Επαιδη μου αρεσει γενικα το Musicman μου εχουν πει οτι το ibANez atk ειναι μια φτηνη λυση κοντα στο στυλ του Musicman.

Ξερτετε τιποτα για αυτο το μπασο? 8O 8O

thanx in advance

Δεν ξέρω κατα πόσο το ΑΤΚ300μοιάζει ηχητικά με το Music Man. Το είχα ακούσει μια φορά πριν χρόνια από σπόντα και δεν με είχε εντυπωσιάσει. Υπάρχει και η δυνατότητα να πάρεις ένα OLP που είναι η θυγατρική της Music Man και να του βάλεις έναν πιο καλό μαγνήτη.

http://www.thomann.de/gr/olp_olmm2bk_ebass.htm

http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_smb4a_ebasspickup.htm

http://store.guitarfetish.com/gfsmmproplal.html

Το Θεμα ειναι πως δεν θελω ενα μουφα musicman...

θελω ενα περιπου της ιδιας κατηγοριας ας πουμε...

ενα Musicman θα παρω σε μερικα χρονια...

δεν ξερει κανεις τιποτα γιαυτο επιτελους!! 8O

Τι εννοείς ''μούφα musicman''? Και το ibanez μουφα musicman είναι με αυτή τη λογική.

Τι μπάσο έχεις τώρα?

Μουφα musicman=olp

το ibanez δεν ειναι μουφα musicman με αυτη τη λογικη...απλα εχει ιδιο στυλ μαγνητων..δεν ξερω...

εχω ενα ibanez gsr200 :?

Ρε παιδιά έχετε παίξει με olp, ή έτσι τα πετάτε δεξιά κι αριστερά και όποιον πάρει ο χάρος;

Μια χαρά μπάσα. Πολύ καλύτερα σε σχέση με το τι βγάζουν ως αντιγραφές τα squier, epiphone και διάφορα άλλα στην ίδια κατηγορία τιμής!

δες τα τρία λινκ που σου έδωσε ο vrass και καθάρισες.....Μη το πολυψάχνεις....είναι η καλύτερη λύση....

Ρε παιδιά έχετε παίξει με olp' date=' ή έτσι τα πετάτε δεξιά κι αριστερά και όποιον πάρει ο χάρος;
Μια χαρά μπάσα. Πολύ καλύτερα σε σχέση με το τι βγάζουν ως αντιγραφές τα squier, epiphone και διάφορα άλλα στην ίδια κατηγορία τιμής![/quote']

+1

Ολα καλα αυτα που λετε αλλα θα παρω musicman σε λιγα χρονακια και δεν θελω να παρω ολπ τωρα...οπως δεν θελω και squier....λετε ομως να παρω ολπ και να το μεταπωλησω???μετα σκευτομαι πως θα μου εχει φυγει η τρελα για το κανονικο μιας που θα εχω ενα αντιγραφο...με καταλαβαινει κανεις???βοηθειααααα!!!!

Αυτά τα ιμπανεζ με τα μπουζουκόμπρατσα ποτες μου δεν τα συμπάθησα.

μετα σκευτομαι πως θα μου εχει φυγει η τρελα για το κανονικο μιας που θα εχω ενα αντιγραφο
Δε νομίζω να σου φύγει η τρέλα αν το γουστάρεις πραγματικά. Και αν είναι να σου φύγει (που δεν το νομίζω), καλύτερα να γίνει κάτι τέτοιο με ένα φτηνό και ποιοτικό OLP που πουλιέται και πανεύκολα χωρίς να χάσεις πολλά λεφτά, παρά με ένα πανάκριβο και θεσπέσιο Music Man που και δεν θα πουληθεί τόσο εύκολα και θα χάσεις και περισσότερα κατά τη μεταπώληση...

+1, κοίτα μην την πατήσεις σαν ένα γνωστό μου που πήρε αμερικάνα στρατ και τωρα δεν μπορεί να την ξεφορτωθεί και μάλλον θα του μείνει επειδή θα χάσει σχεδόν τα μισά της λεφτά. Κρίμα το παιδί και ήθελε να πάρει μια κανονική κιθάρα, ξέρετε σεις, από αυτές δίχως βζζζζ.

To συγκεκριμένο μπάσο της ibanez έχω ακούσει ότι έχει αρκετά χοντρό μπράτσο,αντίθετα με τα υπόλοιπα.Τώρα πόσο χοντρό δε ξέρω.

Μόλις τσέκαρα το συγκεκριμένο μοντέλο, τελικά πρέπει να αξίζει, και δεν έχει σχέση με τα μπουζούκια τύπου soundgear κλπ, άσε που έχει και χαρακτήρα εκτός από κανονικό μπράτσο.

Αν το πάρεις, να μην το πάρεις σε μαύρο ή sunburst, χίλιες φορές το natural με μαύρο pickguard, είναι χάρμα, είναι τρέλλλα!

Trending...

Νέα θέματα

Back