Να έχει και σασπένς … :lol:ΑΠΑΙΚΤΗ η τελευταία φράση της ιστοσελίδας του Ιχνηλάτη. Μεταφέρω:
5. Υπάρχει Θεός;
Συνεχίζεται ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να έχει και σασπένς … :lol:ΑΠΑΙΚΤΗ η τελευταία φράση της ιστοσελίδας του Ιχνηλάτη. Μεταφέρω:
5. Υπάρχει Θεός;
Συνεχίζεται ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Συγγνώμη για το στυλ-προκήρυξη του post' date=' απλά κανείς δε απάντησε αρκετά άσχημα ή απαξιωτικά στον τύπο....[/quote']
Σκέφτηκες ότι μπορεί να συντρέχουν ανθρωπιστικοί λόγοι γι'αυτό; 8)
Γεια χαρανταν!
Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ sonicspot' date=' που μας θυμίζεις ότι:
1) η φύση έχει χιούμορ...
2) η ηλιθιότητα είναι αήττητη...
3) η ανθρωπότητα δεν έχει καμία ελπίδα...
quote']
Τώρα αν νομίζεις πως έτσι βοηθάς την κατάσταση …. τι να πώ;
Μάλλον την διαιωνίζεις. :evil:
Τελικά ξέρετε γιατί η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα νικήσει ποτέ τη φυσική ηλιθιότητα ;;; Γιατί η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα καταφέρει ποτέ να αναπτύξει σε τέτοιο βαθμό την επιλεκτική αμνησία...εγώ απορώ πως οι ίδιοι που αδιαφορούν για τα θύματα της πολιτικής εθνικής-θρησκευτικής κάθαρσης στην τουρκία υποφέρουν ταυτόχρονα τόσο πολύ για τους εβραίους και τους ναζι.
Γιάννη, το πρόβλημα δεν είναι αυτό... το πρόβλημα είναι πως κάποιος που έχει τσίχλα στον εγκέφαλο, δεν μπορεί να καταλάβει πως, το να σε ενδιαφέρει και να μιλάς για 'ελαφρά' θέματα ('τι χορδές να βάλω στην Τέλε μου, 9άρες ή 10άρες?'), δεν αναιρεί το ενδιαφέρον σου για πιο σοβαρά θέματα. Το ότι υπάρχει ένα θέμα με 'δείκτη σοβαρότητας' Χ που θέλουμε να συζητήσουμε σημαίνει γι'αυτούς ότι αδιαφορούμε για θέματα με 'δείκτη' 1000Χ.Τελικά ο μόνιμος "φερετζές" (ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ??? 8O ) των εθνικιστών του κώ*** είναι πως υπάρχουν σημαντικότατα προβλήματα που απασχολούν και ταλανίζουν το έθνος και κάποιοι ασχολούνται με δευτερεύουσας σημασίας ζητήματα που μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς μπορεί και να αποβούν εις βάρος του έθνους...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Κατά τα άλλα ο σουπερφανκ είναι ευαίσθητος στα υβριστικά ποστς. ¶λλο ένα δείγμα της υποκρισίας που δέρνει μερικούς που απλά είναι χαμηλού επιπέδου και όταν τους χαρακτηρίζουν ανάλογα διαμαρτύρονται για ομοφοβία.
Μιας ομως και ειναι ενα μουσικοforum' date='θα πρεπει να παραδεχτουμε οτι,τουλαχιστον μουσικα τους εχουμε
δανειστει(κλεψει?)αρκετα -βλ.τσιφτετελι αμανεδες,και επισης εχουν
αρκετους εκπροσωπους καλης μουσικης παιδειας(Anouar Brahem,Omar Faruk και αλλους που δεν θυμαμαι.)[/quote']
Καλά, όχι και τους κλέψαμε, τα διάφορα μουσικά ιδιώματα που χρησιμοποιούμε και εμείς ήταν παρόντα στην Ανατολική Μεσόγειο πολύ πριν τους Τούρκους. Απλώς έτυχε η Οθωμ. Αυτοκρατορία να είναι θεματοφύλακάς τους επί μακρόν. :wink:
@sonicspot
Νομίζω ότι κάτι αξιόλογο πας να πεις στο προηγούμενό σου post, όμως ειλικρινά μου είναι αδύνατον να το διαβάσω χωρίς παραγράφους. Θα μπορούσες να το κάνεις edit? Ευχαριστώ
Εν μερει εχεις δικιο,γι αυτο το (κλεψει?) μπηκε σε παρενθεση.ΕυχαριστωΜιας ομως και ειναι ενα μουσικοforum' date='θα πρεπει να παραδεχτουμε οτι,τουλαχιστον μουσικα τους εχουμε
δανειστει(κλεψει?)αρκετα -βλ.τσιφτετελι αμανεδες,και επισης εχουν
αρκετους εκπροσωπους καλης μουσικης παιδειας(Anouar Brahem,Omar Faruk και αλλους που δεν θυμαμαι.)[/quote']
Καλά, όχι και τους κλέψαμε, τα διάφορα μουσικά ιδιώματα που χρησιμοποιούμε και εμείς ήταν παρόντα στην Ανατολική Μεσόγειο πολύ πριν τους Τούρκους. Απλώς έτυχε η Οθωμ. Αυτοκρατορία να είναι θεματοφύλακάς τους επί μακρόν. :wink:
@sonicspot
Νομίζω ότι κάτι αξιόλογο πας να πεις στο προηγούμενό σου post, όμως ειλικρινά μου είναι αδύνατον να το διαβάσω χωρίς παραγράφους. Θα μπορούσες να το κάνεις edit? Ευχαριστώ
συγγνωμην αλλα πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω στα ματια μου! 8Oκαι μην ξεχνατε και επιμενψ σε αυτο οτι μια πολυπολιτισμικη κοινωνια θα ειναι εν τελει εις βαρος της εθνικης μας ταυτοτητας γιατι η αφομοιωση των στοιχειων γινεται οχι με γνωμονα τον εμπλουτισμο αλλα με βαση την κακεκτυπη αντιγρφη κυριως αρνητικων κοινωνικων συμπεριφορων και προτυπων...μας
εδω δεν εχουμε να βαλουμε δευτερο..βρακι η "μεγαλη δυναμη" μας μαρανε τρομαρα μας..σιγουρα κανεις δεν μπορει να αρνηθει οτι ειχαν την ψυχολογια του να εισαι μεγαλη δυναμη και αυτο ειναι που μας λειπει σημερα το θεμα δεν ειναι να κατσουμε πανω σε αυτα τα οποια εκαναν εκεινοι αλλα το τι κανουμε εμεις και πως διαχειριζομαστε ολον αυτο τον πολιτισμικο πλουτο που μας αφησαν
κλασσικη νεο-ελληνικη συμπεριφορα :roll: ολοι οι αλλοι ειναι..κακομοιριδες και εμεις..μαγκες και οι καλυτεροι (τωρα πως καταφερνουμε παντα να φτανουμε τελευταιοι & καταιδρωμενοι & με πρισμενο το σβερκο απο τη ΦΑΠΑ δεν εχω καταλαβει ακομη :? )ειναι αφελης να πιστευει οτι ολοι αυτοι οι κακομοιριδες που μας περιτριγυριζουν ειναι οι πραγματικοι εχθροι μας
κλασσικη νεο-ελληνικη συμπεριφορα :roll: ολοι οι αλλοι ειναι..κακομοιριδες και εμεις..μαγκες και οι καλυτεροι (τωρα πως καταφερνουμε παντα να φτανουμε τελευταιοι & καταιδρωμενοι & με πρισμενο το σβερκο απο τη ΦΑΠΑ δεν εχω καταλαβει ακομη :? )ειναι αφελης να πιστευει οτι ολοι αυτοι οι κακομοιριδες που μας περιτριγυριζουν ειναι οι πραγματικοι εχθροι μας