Ιχνηλάτη η εφημερίδα της κυβερνήσεως δεν γράφει ρητά σε ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ και η φωτογραφία που παραθέτεις είναι μόνο απόσπασμα της δημοσίευσης του ΦΕΚ. Σχεδόν ολόκληρος όμως ο ελληνικός τύπος αναφέρει το γεγονός όπως το είπα εξ'αρχής! Λες όλοι να είναι φιλότουρκοι, ακόμα και οι συμπολιτευόμενες εφημερίδες ; Εμένα πηγή μου είναι ο ημερήσιος τύπος, εσένα ποια είναι ακριβώς η πηγή σου ;;;
Για όλα τα υπόλοιπα το post του Dr. Rhythm τα λέει όλα
Η προσωπική αντιπαράθεση τέλος και συγγνώμη προς όλους αν ολίσθησα και εγώ σε μερικά σημεία προς αυτή την κατεύθυνση. Από εδώ και στο εξής θα απαντώ σε επιχειρήματα και απόψεις επί της ουσίας, όχι σε προσπάθειες κενολόγου εντυπωσιασμού!
Για όλα τα υπόλοιπα το post του Dr. Rhythm τα λέει όλα
και όσα παραθέτουν στα τελευταία τους posts Abraxas και Superfunk συμπληρώνουν το παζλ. Με καλύπτουν απόλυτα και δεν έχω να προσθέσω κάτι.Ιχνηλάτη, όταν κάποιος θέλει να κάνει πόλεμο για το συμφέρον του, τον αποκαλέι "απελευθέρωση" , "εκδημοκράτιση" κλπ.... Όλα αυτά όμως ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. Λες και τους ζήτησε κανείς τη βοήθεια... Παραδείγματα έχουμε και σήμερα και πέρσι και πάντα... Δεν μπορεί τα δικά μας να είναι σύκα και των αλλονών καρύδια. Σωστά;
Η προσωπική αντιπαράθεση τέλος και συγγνώμη προς όλους αν ολίσθησα και εγώ σε μερικά σημεία προς αυτή την κατεύθυνση. Από εδώ και στο εξής θα απαντώ σε επιχειρήματα και απόψεις επί της ουσίας, όχι σε προσπάθειες κενολόγου εντυπωσιασμού!