Παρότι έχω άποψη για το θέμα - όπως και για όλα τα θέματα εξάλλου, ναι, είμαι γνήσιος Έλλην! - θα προτιμούσα να είχα αποφύγει να συμμετέχω στην συζήτηση, εν μέρει γιατί ή άποψη μου συγκλίνει σε γενικές γραμμές με αυτές του Superfunk και του Abraxas, οπότε θεωρώ ότι δεν έχω πολλά να προσθέσω, και εν μέρει γιατί πραγματικά έχω βαρεθεί εδώ και χρόνια να συζητάω - στην πραγματική ζωή - τα ίδια και τα ίδια, και να ακούω τα ίδια στερεότυπα, και ουσιαστικά ανύπαρκτα αντεπιχειρήματα.
Ο μόνος λόγος που απαντάω λοιπόν είναι η δήλωση "αυτα και καλο υπνο μεχρι οι "φιλοι" γειτονες να σας ξυπνησουνε με κανενα οπλο στον κροταφο...".
Ειλικρινά, SONICSPOT αν πιστεύεις ότι κινδυνεύουμε τόσο πολύ από τους "προαιώνιους εχθρούς", και απλά δεν κινδυνολογείς ακατάσχετα μόνο και μόνο για να αφυπνίσεις την κοιμισμένη εθνική μας συνείδηση, ώστε να είμαστε έτοιμοι να ξαναπάρουμε την Πόλη, τα μικρασιατικά παράλια, και - αν δεν χαλάσει ο καιρός - να φτάσουμε και μέχρι τον Τίγρη και το Ευφράτη, θα ήθελα να μου περιγράψεις ένα πιθανό, αληθοφανές σενάριο, που θα οδηγήσει στο αποτέλεσμα που αναφέρεις.
Και αν καταφέρεις να με πείσεις, σου υπόσχομαι ότι αφού φάω το καπέλο μου, ως άλλος Τζον Ρόμπαξ, θα τη στήσω σε μία παραλία στο Καστελόριζο με πλήρη εξάρτηση, έτοιμος να πυροβολήσω ότι μη ελληνικό κινείται.