theoctapus είπε:Δεν έχει και κανένα νόημα
Το πέτυχα ;DΣου δίνει τη δυνατότητα να κρατάς τη συνέχεια της συζήτησης, ιδιαίτερα σε ένα θρεντ που γίνεται χαμός.
Τον Ray.δεν βοηθά τον αναγνώστη
Αυτό; Το πέτυχα;άσε που προσθέτει όγκο στην σελίδα.
Τι εννοείς; ;DLK είπε:Αυτό το καινούριο, να παραθέτει το «σύστημα»
;Dκαι την παράθεση της παράθεσης,ενώ πριν έκανε παράθεση μόνο στο κανονικό postκαι όχι και σε τυχόν παράθεση(που ήθελες να παραθέσεις)που υπήρχε σε αυτό….δεν μΕ αρέΖει.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DHaris είπε:Τι εννοείς; ;DΑυτό το καινούριο, να παραθέτει το «σύστημα»
;Dκαι την παράθεση της παράθεσης,ενώ πριν έκανε παράθεση μόνο στο κανονικό postκαι όχι και σε τυχόν παράθεση(που ήθελες να παραθέσεις)που υπήρχε σε αυτό….δεν μΕ αρέΖει.
Να βλάψει δεν βλάπτει (δεν είναι φασολάδα)gdevelek είπε:Βοηθά να καταλάβεις πού αναφερόταν το παρατιθέμενο κείμενο (συχνά δεν είναι σαφές), και δεν βλέπω σε τι βλάπτει.
;D ;D ;D ;DLK είπε:;D;D
;D;D;D;D;D;D;D;D
8)fusiongtr είπε:;D ;D ;D ;D;D;D
;D;D;D;D;D;D;D;D
Αααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοείς.Στάθης είπε:8);D ;D ;D ;D;D;D
;D;D;D;D;D;D;D;D
Σε μένα μιλάς; ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοείς.8);D ;D ;D ;D;D;D
;D;D;D;D;D;D;D;D![]()
fusiongtr είπε:8);D ;D ;D ;D;D;D
;D;D;D;D;D;D;D;D
Ορίστε, με αυτό το σύστημα μπορείς να παρέμβεις και εικαστικά στη σελίδα. ;DΑααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοείς.![]()
(Τό ήξερα ότι θα κατέληγε έτσι το θρέντ!)
Όχι βρε Λάκη, σ' αυτόν με την τέταρτη παράθεση.LK είπε:Σε μένα μιλάς; ;D ;D ;DΑααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοείς.8);D ;D ;D ;D;D;D
;D;D;D;D;D;D;D;D![]()
fusiongtr είπε:Σε μένα μιλάς; ;D ;D ;DΑααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοείς.Όχι βρε Λάκη, σ' αυτόν με την τέταρτη παράθεση.;D ;D ;D ;D;D;D
;D;D;D;D;D;D;D;D
8)![]()
Στάκα γιατί μπερδεύτηκα.Στάθης είπε:Σε μένα μιλάς; ;D ;D ;DΑααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοείς.Όχι βρε Λάκη, σ' αυτόν με την τέταρτη παράθεση.;D ;D ;D ;D;D;D
;D;D;D;D;D;D;D;D
8)![]()
Πρωτη φορα θα δω θεμα να κλειδωνεται λογω ασκοπης καταναλωσης των πορων ;D
Χμμμμ... δεν ξέρω αν θα κλειδωθεί, αλλά πραγματικά είναι... τυραννικό ;DΣτάθης είπε:Πρωτη φορα θα δω θεμα να κλειδωνεται λογω ασκοπης καταναλωσης των πορων ;D
Γιατί, νομίζεις ότι ξέρει πλέον; Εδώ ξέχασα εγώ ποιος είμαι! ;Dfusiongtr είπε:Στάκα γιατί μπερδεύτηκα.Σε μένα μιλάς; ;D ;D ;DΑααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοείς.Όχι βρε Λάκη, σ' αυτόν με την τέταρτη παράθεση.;D ;D ;D ;D;D;D
;D;D;D;D;D;D;D;D
8)![]()
Πρωτη φορα θα δω θεμα να κλειδωνεται λογω ασκοπης καταναλωσης των πορων ;D
Εσύ ποιός είσαι τώρα?
Γιατί παρέθεσες μόνο αυτό και όχι ΤΑ ΠΑΝΤΑ;Terry RoscoeBeck5 είπε:Χμμμμ... δεν ξέρω αν θα κλειδωθεί, αλλά πραγματικά είναι... τυραννικό ;D