Γιατί έχουν προέλθει από μια χώρα που η αρπαχτή είναι καθεστώς; Λέω τώρα εγώ...
Διαφωνω φιλε. Το σουταρισμα παει συννεφο. Μπορει να ξερω βλακες, δεν ξερω, ξερω ομως παρα πολλους που γυρισαν απρακτοι!govanmaniac είπε:Όλοι γύρισαν με χαρτί φίλε μου...
Παντελώς άστοχο σχόλιο!!! Δεν συγκρίνω ένα κακό πανεμπιστήμιο της Αγγλίας με ένα αντίστοιχο Ρουμάνικο απλά υπαινίσομαι ότι τα πτυχία από Αγγλία (και από Ρουμανία εννοείται...) ήταν μεγάλη μπίζνα φίλε μου!!!! Πολύ συνάλλαγμα.....
Ωραια.χωρίς να έχω κάτι με τα παιδιά που σπουδάζουν έξω φυσικά. Μιλάω μόνο για αυτούς που δεν μπορούν να κανουν αλλιώς, γιατί δεν πέρασαν εδώ, η γιατί τους ήρθε πιο εύκολο.
Είμαι στα ελληνικά πανεπιστήμια από το 99 και όχι με την ιδιότητα του κομματόσκυλου και αν υπάρχει ένας που τους απεχθάνεται, αυτός είμαι εγώ. Σου λέω λοιπόν ότι αυτά που λες ισχύουν σε κάποιες περιπτώσεις σε κάποιες όχι και δεν είναι η πλειοψηφία. Μην αρχίσουμε όμως γιατί είναι offtopic και πολύ μεγάλο κεφάλαιο για να το αναλύσουμε σε αυτό το thread.thanasisk είπε:@theoctopus: Για που μιλας φιλε; Για ενα καλο ιδρυμα εξω (τα στοιχεια για το αν ενα ιδρυμα ειναι καλο η οχι ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ) η για το 3-ραχουλες. Στην τελικη, ενας με πτυχιο απεξω ξερεις οτι διαβασε 10 πραγματα και δεν τον περασε η ΠΑΣΠ, η ΔΑΠ, τα ΕΕΑΑΑΚ πως διαολο γραφονται. Κλεινοντας, ο καλος ειναι καλος παντου, ειτε Ελλαδα, ειτε Αγγλια, ειτε Αμερικη. Απλα τυχαινει στα Ελληνικα πανεπιστημια, οι κορυφαιες θεσεις να ειναι κλεισμενες απο ατομα με μεταπτυχιακα Αμερικη![]()
+1000 ακριβώς έτσι... Και μην ξεχνιόμαστε, χωρίς την βάση του 10. Κουτσοί, στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα...govanmaniac είπε:Όπως αντίστοιχα μπίζνα είναι το κάθε τυχάρπαστο τμήμα που υπολειτουργεί κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα κατά κανόνα μικρότερης πόλης, με μοναδικό σκοπό να νοικιαστεί κάνα σπίτι και να δουλέψει καμιά καφετέρια και ψησταριά...
Αλλο φοβερο σχεδιο και αυτο...να κανουμε πανεπιστημια παντου, συχνα σε οτι πιο ηλιθιο αντικειμενο μπορει να σκεφτει ανθρωπος, μπας και παρει τα πανω της η Ελληνικη επαρχεια. Τι να πεις...govanmaniac είπε:Όπως αντίστοιχα μπίζνα είναι το κάθε τυχάρπαστο τμήμα που υπολειτουργεί κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα κατά κανόνα μικρότερης πόλης, με μοναδικό σκοπό να νοικιαστεί κάνα σπίτι και να δουλέψει καμιά καφετέρια και ψησταριά...
odis13 είπε:Αλλο φοβερο σχεδιο και αυτο...να κανουμε πανεπιστημια παντου, συχνα σε οτι πιο ηλιθιο αντικειμενο μπορει να σκεφτει ανθρωπος, μπας και παρει τα πανω της η Ελληνικη επαρχεια. Τι να πεις...
Αν οι Σχολές είναι τόσο αστείες να έχουν τα στανταρ εισαγωγής τους τόσο χαμηλά, suits me fine. Τόνωση της οικονομίας της επαρχίας, μικρό αγροτικό και απογαλάκτιση για όλους. Ούτε έχω και τίποτα εναντίον της εισαγωγής όλης της Ελληνικής Πανίδας στην ανώτερη εκπαίδευση.
Έχω όμως μεγάλη πρόβλημα με τη χαμηλή ποιότητα της εκπαίδευσης, της a priori δεδομένης απονομής πτυχίων και την αντίληψη "χαλόου κόσμε πήρα πτυχίο, κάτσε τώρα για να σε γ@..σω"
ΟΧΙ, δε σε εκαναν δεκτο επειδη αν "αγοραζες" το πτυχιο σου χωρις να το αξιζεις θα αποτελουσες, για το πανεπιστημιο, μια ζωντανη ντροπη και μελανο σημειο στο ονομα που πασχισε να χτισει. Πιστεψε με, τα μεγαλα πανεπιστημια δεν περιμενουν εμενα και εσενα να τους δωσουν μερικα χιλιαρικα για να ζησουν...govanmaniac είπε:Το ίδιο αφελές με το να μου λες ότι τους προσέφερες συναλλαγμα, χρήμα ζεστό και δεν θα σε έκαναν δεκτό ακόμα και στο καλύτερο Αγγλικό Πανεπιστήμιο....![]()
Νταξει φιλε, εγω θα γραψω τωρα οτι γραψω, δεν θα συνεχισω το διαλογο μαζι σου γιατι πολυ απλα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.govanmaniac είπε:Επίσης, δεν θα ήταν αφελές να μην υπήρχε αξιόλογο Αγγλικό Πανεπιστήμιο? Το ίδιο αφελές με το να μου λες ότι τους προσέφερες συναλλαγμα, χρήμα ζεστό και δεν θα σε έκαναν δεκτό ακόμα και στο καλύτερο Αγγλικό Πανεπιστήμιο....![]()
+1τα μεγαλα πανεπιστημια δεν περιμενουν εμενα και εσενα να τους δωσουν μερικα χιλιαρικα για να ζησουν...
τελικά δεν ήξερα σχεδόν τίποτα σύμφωνα με την δική σου γνώμη που προφανώς έχεις άποψη για όλα τα ελληνικά και Αγγλικά πανεπιστήμια!!!!odis13 είπε:Περισσοτερο εφταιγε το οτι εμφανιστηκες καθετος σε ενα θεμα για το οποιο τελικα δεν ηξερες σχεδον τιποτα και βασιζοσουν σε αμφιβολες μαρτυριες τριτων.
Συνεχιζεις? Δεν ειμαι εγω που σου παω κοντρα, ειπες μερικα πραγματα και βρεθηκαν τοσα ατομα να σου πουν οτι εισαι λαθος και δε ξερεις πως ειναι η κατασταση. Δεν βρεθηκε ΕΝΑΣ να συμφωνει με αυτα που λες. Και ναι, οι περισσοτεροι που σου "την ειπαν" τυγχαινε να βασιζουν τις γνωμες τους σε κατι παραπανω απο ιστοριες τριτων! Ποια παραδειγματα δε σου αντεκρουσα, τι μας λες? Για τα μαθηματικα τα οποια πρωτοανεφερες δε σου απαντησαν 3 ατομα? Για τις σαχλαμαρες περι ρευστου και εισοδο σε πανεπιστημιο δεν σου απαντησα?! Αν θες να συνεχισεις να διαβαζεις επιλεκτικα τα ποστ αλλων και να τους βαζεις λογια στο στομα, go ahead.govanmaniac είπε:τελικά δεν ήξερα σχεδόν τίποτα σύμφωνα με την δική σου γνώμη που προφανώς έχεις άποψη για όλα τα ελληνικά και Αγγλικά πανεπιστήμια!!!!Αφού λοιπόν επιβεβαίωσες τις ανασφάλειές σου μπορείς όμορφα να ζεις στον ευτυχισμένο κόσμο σου φίλε μου....
Σου ανέφερα συγκεκριμένα παραδείγματα εκ των οποίων απέκρουσες το εξής κανένα.... Κατα τα άλλα δεν ήξερα τίποτα....![]()
![]()
![]()
Τσιμπα και αυτοthanasisk είπε:Φιλε, μια χαρα σε απεκρουσε ο οντις (και πολυ σωστα τα ειπε καθοτι αναγνωρισε και τα ΚΑΚΑ των Αγγλικων πανεπιστημιων, οπως και ο audiokostas) και οχι μονο αυτος, αλλα εχεις βαλει το κεφαλακι στην αμμο. Οταν σε μια συζητηση περι ποιοτητας σπουδων ακουγεται η λεξη "ανασφαλεια" παει να πει οτι καποιος το χασε το παιχνιδι και το κανε Cosmopolitan.