Η Original Blues Brothers Band στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη

r2d2

Της παρέας
Σε ένα θεαματικό rhythm & blues πάρτι μας καλεί η Original Blues Brothers Band, που θα επισκεφτεί στις 19 Ιουλίου το Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης και στις 21 Ιουλίου το Θέατρο Λυκαβηττού της Αθήνας. Η πιο cult μπάντα της soul μουσικής μας επισκέπτεται με την αφορμή της νέας της περιοδείας με τίτλο «30 Years And Still On A Mission». Πρόκειται για το φημισμένο σχήμα που ίδρυσαν τη δεκαετία του ’70 οι διάσημοι ηθοποιοί John Belushi και Dan Aykroyd και που κατάφερε να αφήσει το δικό του στίγμα στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου. Οι άντρες με τα μαύρα κουστούμια και τα κατατεθέν μαύρα γυαλιά είναι σίγουρο ότι θα μας ανεβάσουν το κέφι και θα μετατρέψουν τη συναυλία τους σε ένα μεγάλο πάρτι.

Opening act: Matt Oree Band

http://www.myspace.com/originalbluesbrothersband

Γενική Είσοδος: 39€ κατά την προπώληση και 45€ στο Θέατρο την ημέρα της παράστασης.

Προπώληση εισιτηρίων:

www.ticketservices.gr

Τηλεφωνικές κρατήσεις στο 210 7234567

Αθήνα

* TICKETSERVICES (Πανεπιστημίου 39 – Στοά Πεσματζόγλου),

* METROPOLIS

* PUBLIC

* ΙΑΝΟΣ

Θεσσαλονίκη

* Στο Ταμείο της Πλατείας Αριστοτέλους

* METROPOLIS

* ΙΑΝΟΣ

Την πάτησα μία φορά με τον Eddie Floyd πολύ γερασμένο και τόσο οriginal που είχαν ένα - δύο από τα αρχικά μέλη.

Αυτή τη φορά δεν νομίζω.  ;)

Και μόνο 40; Ευτυχώς που υπάρχει και η κρίση.... Αλλιώς θα ζητάγαν 100άρικο. Ενώ στην Αγγλία πάει £22.50.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Original Blues Brothers Band ? απο τα αρχικά μέλη πρέπει να είναι ένας ή δύο...

Χωρίς το συγχωρεμένο John Belushi δε λέει, όπως δεν λένε και οι ταινίες. Μόνο η πρώτη άξιζε.

Επειδη το σκεφτομαι να παω αλλα δεν μου περισσευουν κιολας αξιζει τον κοπο;ο Dan Aykroyd δεν ακολουθει να φανταστω....

Όχι & όχι.

Απλά

Major χάλασμα? τι gig χασαμε?

Μοιραστειτε την απογνωση σας οσοι δε θα μπορεσουν να παν στην αθηνα να τους δουνε και οσοι ηταν να τους δουν χτες και δεν μπορεσαν...

Η πλακα ειναι οτι μετα τις 9 ο ουρανος καθάρισε...

μονο ο Steve cropper που θα ειναι φτανει...

Μετα εχεις blue Lu Marini στα σαξοφωνα και mr wonderful στην τρομπετα... αλλα ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ!

Superfunk είπε:
Καλη .... μπαντουλα...αλλά...παιζει...ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ρε μαμωτο... ;D
μην εισαι ανακριβης...κανει και περιοδειες σε κρουζιεροπλοια..με φοντο την πισινα!

Superfunk είπε:
Και περισσευει.... ;)
Μπααα. Δεεεεν. Αυτό είχα σκεφτεί κι εγώ. Αλλά ......διεκπεραιωτικά.  :( Και λογικό μετά από τόσα χρόνια.

Και να σκεφτείς ότι όταν τους είδα είχαν τον Eddie Floyd στο τραγούδι.

Δεν πειράζει. Για μένα οι Blues Brothers θα είναι για πάντα η ασπρόμαυρη συντροφιά στο οπισθόφυλλο του Briefcase Full of Blues.  ;)

audiokostas είπε:
Μπααα. Δεεεεν. Αυτό είχα σκεφτεί κι εγώ. Αλλά ......διεκπεραιωτικά.  :( Και λογικό μετά από τόσα χρόνια.

Και να σκεφτείς ότι όταν τους είδα είχαν τον Eddie Floyd στο τραγούδι.

Δεν πειράζει. Για μένα οι Blues Brothers θα είναι για πάντα η ασπρόμαυρη συντροφιά στο οπισθόφυλλο του Briefcase Full of Blues.  ;)
Kώστα δε νομίζω ότι έκανε κάτι διεκπεραιωτικά, ούτε τα χρόνια φταίνε. Απλά όλοι έχουν καλές και λιγότερο καλές μέρες. Εσύ όταν (που στο εύχομαι) θα το κάνεις σε λίγα χρόνια, από τη στιγμή που το αγαπάς θ' αφήσεις να φανεί ότι απλά διεκπεραιώνεις?.

Nestoras είπε:
Kώστα δε νομίζω ότι έκανε κάτι διεκπεραιωτικά, ούτε τα χρόνια φταίνε. Απλά όλοι έχουν καλές και λιγότερο καλές μέρες. Εσύ όταν (που στο εύχομαι) θα το κάνεις σε λίγα χρόνια, από τη στιγμή που το αγαπάς θ' αφήσεις να φανεί ότι απλά διεκπεραιώνεις?.
+1

Καλά ας παίζεις στα 70ήντα σου επί 50 χρόνια έχοντας παίξει σε μερη με ιστορία στο genre σου και με μουσικάρες ολκής, να είσαι στο Hall of Fame και να συνεχίζεις να παίζεις κάθε χρόνο, μέρα παρά μέρα και να βρίσκεσαι στη άκρη του κόσμου (για αυτούς έτσι πρέπει να είναι) και μετά τα ξαναλέμε τα περί αγάπης, έρωτα, επαγγελματισμού κλπ κλπ.

Ο άνθρωπος έπαιξε αυτά που έπρεπε να παίξει, έκανε τα "ουπς happening" που έπρεπε να κάνει, ήταν εκεί, ήταν ευγενής μας είπε καληνύχτα και τον ευχαριστήσαμε κι εμείς.

Απλώς δεν μου "πέρασε" την παραμύθα που χα στο μυαλό μου και το πρόβλημα δικό μου.

Το επαγγελματικά διεκπεραιωτικό δεν είναι απαραίτητα κακό όταν υπάρχουν τα ζητήματα της πρώτης μου πρότασης. Μάλλον το αντίθετο. ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back