αυτος αγορι μου ειναι για διαπλανητικη αποστολη στον Γαλαξια ΑΒ45....αν επεζησε απο το ΑΝ δεν τον πιανει τιποτα τον μεταλλαγμενο... ;Dαυτόν που περπάταγε ξυπόλητος στο Αν
αυτος αγορι μου ειναι για διαπλανητικη αποστολη στον Γαλαξια ΑΒ45....αν επεζησε απο το ΑΝ δεν τον πιανει τιποτα τον μεταλλαγμενο... ;Dαυτόν που περπάταγε ξυπόλητος στο Αν
δε διαφωνω οτι και εμενα δε μου αρεσει η μπιχλα και ειμαι υπερ της υγιεινης αλλα θα επιμεινω οτι παραυτα ειναι δικαιωμα του καθενος να φοραει /κουρευεται /μυριζει κλπ οπως θελει .και απο κει και περα ειναι επιλογη μου με ποιον θα συναναστραφω .Superfunk είπε:Οταν αποτελει...υγειονομικο κινδυνο θα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι καπως... ;D
Παλια αυτουνους τους βαζανε στο Λοιμωδων και τους ψεκαζανε με φλιτ... ;D
Καλα τα λες αλλα εδω υπαρχει η ΤΑΣΗ (Oχι του ρευματος ???) να μπαχαλοποιουν (ορισμενοι ) καποιο λαθος η ξενο προς τα τετριμενα thread.Kυριολεκτικα κτυπησες φλεβαgeo.k είπε:Εναν προβληματισμο ειχα σχετικα με το πεταλι μου και εδω περα εχουμε χτυπησει φλεβα. Βγαλτε το αχτι σας ;D ;D ;D
Το δάσκαλο που ψάρευε μαθητές και τη μαθήτριά του που του έκανε κλάκα εννοείς; Πωπω... τι χάσαμε...pericles είπε:Η τακτικη αυτη των mods εχει ηδη οδηγησει εκτος noiz- forum 2 πολυ δραστηρια μελη και δει ντραμμερς (VAGELISM & DECEMBΕR ) .
ωραια κουβεντα,μονο που δεν αποδεικνυει και τιποτα,να την κανανε ο Buddy Rich με τον Steve Gadd να την παιρναμε στα σοβαρα αλλα τωρα....wgaff.... ;Dgeo.k είπε:http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=40530
Σαν να ειμαστε πολυ πισω εδω...Κολλημενα μυαλα οπως το λεει η νεολαια :-\
Προσωπικά, με παπούτσια. Η διαφορά όντως είναι μεγάλη, πέραν της πλάκας. Υπάρχουν παπούτσια που μπορούν να βαρύνουν και να ''λασπώσουν'' το παίξιμο σου χωρίς αυτά να είναι απαραίτητα αρβύλες με μεταλλική ενίσχυση. Μπορείς να βρεις τα κατάλληλα που σε βολεύουν και να ''προσομοιώσεις'' την αίσθηση του χωρίς παπούτσια.geo.k είπε:Παιζετε με παπουτσια η οχι? Παλι ειναι τεραστια η διαφορα κατα τη γνωμη μου.
συμφωνώ!!!Σωστός ο Περικλής.pericles είπε:Το δάσκαλο που ψάρευε μαθητές και τη μαθήτριά του που του έκανε κλάκα εννοείς; Πωπω... τι χάσαμε...
Δεν θα αρχισω καυγα για τους δυο ντραμμερ που αποχωρησαν ουτε και ξερω αν ο ενας ηταν μαθητης του αλλου Εκεινο που ξερω ειναι οτι το δικο μας drums &percussion εγινε φτωχοτερο οσον αφορα τα καθαρα ντραμιστικα θεματα.Τωρα αγαπητε Ray ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ θα περιμενα λιγο πιο μετρημενη αποψη για τα δυο αυτα ατομα που ισως δεν τα γνωριζεις προσωπικα (και μαλλον εχω δικιο διοτι αυτην την αποψη την ειχες εκφερει και παλιοτερα ) .Τελος οι παρατηρησεις μου δεν αφορουσαν κανεναν προσωπικα (οσον αφορα την λεξη ΑΣΧΕΤΟΣ εκτος και θεωρεις τον εαυτο σου θιγομενο η πραγματικα ασχετο οποτε γιατι τσιμπας;
Σιγά με τους πολέμους, προσοχή στα αίματα. ;Dpericles είπε:..... επιτρεπουν κατ'επιλογη σε αλλα μελη (κυριως κιθαριστες ) να κανουν οποια κουβεντα τους καπνισει μπαχαλο.Θα περιμενα καλυτερη διαχειριση απο τους mods στο συγκεκριμενο section.Φανταστειτε λοιπον οι ντραμμερς μελη να αρχισουν να μπαινουν σε κιθαριστικα threads και να τα μπαχαλοποιουν.
Θα αρχισει ''πολεμος''.Προσοχη !! :-\
Περικλή δεν με ενδιέφεραν οι παρατηρήσεις σου και δεν τις σχολίασα.pericles είπε:Τωρα αγαπητε Ray ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ θα περιμενα λιγο πιο μετρημενη αποψη για τα δυο αυτα ατομα που ισως δεν τα γνωριζεις προσωπικα (και μαλλον εχω δικιο διοτι αυτην την αποψη την ειχες εκφερει και παλιοτερα ) .Τελος οι παρατηρησεις μου δεν αφορουσαν κανεναν προσωπικα (οσον αφορα την λεξη ΑΣΧΕΤΟΣ εκτος και θεωρεις τον εαυτο σου θιγομενο η πραγματικα ασχετο οποτε γιατι τσιμπας;
Για να σοβαρευτουμε λιγακι....τα ηλεκτρονικα τυμπανα εχουν αθλιο feel σε σχεση με τα κανονικα.Και εγω που αναγκαζομαι να τα χρησιμοποιω για τις ηχογραφησεις μου στο home studio αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα στο feel με εσενα,αν σε ενοχλει απλα προσαρμοσε το πεταλι σου,φυσικα ΠΟΤΕ δεν προκειται να εχεις το ιδιο feel με τα ακουστικα τυμπανα,οπως αλλωστε δεν το εχεις και με τα pads.Τελικα ομως μετα απο οοοολα αυτα τα ωραια που ακουστηκαν παραπανω μηπως υπαρχει καποιος που να εχει παιξει με το δικο του πεταλι και σε ηλεκτρονικα και σε φυσικα τυμπανα και να εχει το ιδιο προβλημα με εμενα Huh?