Η Δυναμη στο πεταλι της κάσας

Superfunk είπε:
Οταν αποτελει...υγειονομικο κινδυνο θα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι καπως... ;D

Παλια αυτουνους τους βαζανε στο Λοιμωδων και τους ψεκαζανε με φλιτ... ;D
δε διαφωνω οτι και εμενα δε μου αρεσει η μπιχλα και ειμαι υπερ της υγιεινης αλλα θα επιμεινω οτι παραυτα ειναι δικαιωμα του καθενος να φοραει /κουρευεται /μυριζει κλπ οπως θελει .και απο κει και περα ειναι επιλογη μου με ποιον θα συναναστραφω .

Βεβαια ειναι δικαιωμα του. Δεν ειπαμε ουτε να τους ψεκασουμε, ουτε να τους κλεισουμε σε στρατοπεδα συγκεντρωσης. Λεμε οτι το ολο concept γυρω απο τους τζιβατους ειναι ΓΤΠ. Και επισης ειπαμε οτι ειναι ΓΤΠ να παιζεις τυμπανα ανευ παπουτσιων + καλτσας.

Οταν το 99.999% των ντραμμερ παιζουν με παπουτσια τοτε αυτο πρακτικα σημαινει ολοι. Και το οτι υπαρχουν και μερικοι (το 0,001%) που παιζουν ξυποληταρια, ειναι ακριβως η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα

Παιξε λοιπον οπως σς βολευει, αλλα εχε στο πισω μερος του μυαλου σου πως παιζουν ολοι οι υπολοιποι ντραμμερς. Ε καποιο λογο θα εχουν....

Και ναι οι περισσοτεροι τζιβατοι στην Ελλαδα ειναι πλουσιοπαιδα που αμφισβητουν το κατεστημενο. Ο τυπος του ΜΠΡΑΦ τα εξηγει ωραια.

geo.k είπε:
Εναν προβληματισμο ειχα σχετικα με το πεταλι μου και εδω περα εχουμε χτυπησει φλεβα. Βγαλτε το αχτι σας  ;D ;D ;D
Καλα τα λες αλλα εδω υπαρχει η ΤΑΣΗ (Oχι του ρευματος ???) να μπαχαλοποιουν (ορισμενοι ) καποιο λαθος η ξενο προς τα τετριμενα thread.Kυριολεκτικα κτυπησες φλεβα  :o :o

Δεν γνωριζω ποσο καιρο εισαι μελος αλλα εδω εχεις μελλον ;D ;D

Να φανταστης οτι προχθες στο ιδιο εδω thread ανεβασα την εμπειρια μου για καποιο διπλο πεταλι (εκτος θεματος το οποιο και ανεφερα ) και καποιος ΛΕΒΕΝΤΗΣ MOD το εσβησε.ΟΚ.

Ενω ολα τα αλλα ποστ ειναι ΕΝΤΟΣ θεματος μα ολα ρε παιδι μου. ??? ???

Η τακτικη αυτη των mods εχει ηδη οδηγησει εκτος noiz- forum 2 πολυ δραστηρια μελη και δει ντραμμερς (VAGELISM & DECEMBΕR ) .Αυτοι δε οι mods απ'οτι γνωριζω ειναι εντελως ασχετοι με το συγκεκριμενο section (drums &percussion ) και ομως επιτρεπουν κατ'επιλογη σε αλλα μελη (κυριως κιθαριστες ) να κανουν οποια κουβεντα τους καπνισει μπαχαλο.Θα περιμενα καλυτερη διαχειριση απο τους mods  στο συγκεκριμενο section.Φανταστειτε λοιπον οι ντραμμερς μελη να αρχισουν να μπαινουν σε κιθαριστικα threads και να τα μπαχαλοποιουν.

Θα αρχισει ''πολεμος''.Προσοχη !! :-\

pericles είπε:
Η τακτικη αυτη των mods εχει ηδη οδηγησει εκτος noiz- forum 2 πολυ δραστηρια μελη και δει ντραμμερς (VAGELISM & DECEMBΕR ) .
Το δάσκαλο που ψάρευε μαθητές και τη μαθήτριά του που του έκανε κλάκα εννοείς; Πωπω... τι χάσαμε...

Και είδες; To Noiz συνεχίζει να υπάρχει... Όπως υπήρχε πολύ πριν το βρεις εσύ κι εγώ.

Είναι τέλειο; ΟΧΙ. Κι εμένα με ενοχλούσαν και με ενοχλούν πολλά πράγματα. Αλλά το κόλπο εδώ είναι έτσι. Όποιος δεν γουστάρει μπορεί να πάει σε κάποιο άλλο φόρουμ ή να αρχίσει το δικό του.

geo.k είπε:
http://www.drummerworld.com/forums/showthread.php?t=40530

Σαν να ειμαστε πολυ πισω εδω...Κολλημενα μυαλα οπως το λεει η νεολαια   :-\
ωραια κουβεντα,μονο που δεν αποδεικνυει και τιποτα,να την κανανε ο Buddy Rich με τον Steve Gadd να την παιρναμε στα σοβαρα αλλα τωρα....wgaff....  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
geo.k είπε:
Παιζετε με παπουτσια η οχι? Παλι ειναι τεραστια η διαφορα κατα τη γνωμη μου.
Προσωπικά, με παπούτσια. Η διαφορά όντως είναι μεγάλη, πέραν της πλάκας. Υπάρχουν παπούτσια που μπορούν να βαρύνουν και να ''λασπώσουν'' το παίξιμο σου χωρίς αυτά να είναι απαραίτητα αρβύλες με μεταλλική ενίσχυση. Μπορείς να βρεις τα κατάλληλα που σε βολεύουν και να ''προσομοιώσεις'' την αίσθηση του χωρίς παπούτσια.

Επίσης, εάν κάποιος μουσικός με αυτό που παίζει εμπνέει, δεν με ενδιαφέρει ούτε η απλυσιά ούτε η ξυπολυσιά ούτε τίποτα (απ τη στιγμή που δε μένει σπίτι μου :P).

Όσο για τη δύναμη στο πετάλι, όπως είπαν και τα παιδιά είναι λογικό να συμβαίνει αυτό που λες, άλλο το rebound του δέρματος και άλλο του λάστιχου των ηλεκτρονικών.

Το δάσκαλο που ψάρευε μαθητές και τη μαθήτριά του που του έκανε κλάκα εννοείς; Πωπω... τι χάσαμε...

Δεν θα αρχισω καυγα για τους δυο ντραμμερ που αποχωρησαν ουτε και ξερω αν ο ενας ηταν μαθητης του αλλου  Εκεινο που ξερω ειναι οτι το δικο μας drums &percussion εγινε φτωχοτερο οσον αφορα τα καθαρα ντραμιστικα θεματα.Τωρα αγαπητε Ray ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ θα περιμενα λιγο πιο μετρημενη αποψη για τα δυο αυτα ατομα που ισως δεν τα γνωριζεις προσωπικα (και μαλλον εχω δικιο διοτι αυτην την αποψη την ειχες εκφερει και παλιοτερα ) .Τελος οι παρατηρησεις μου δεν αφορουσαν κανεναν προσωπικα (οσον αφορα την λεξη ΑΣΧΕΤΟΣ εκτος και θεωρεις τον εαυτο σου θιγομενο η πραγματικα ασχετο οποτε γιατι τσιμπας;

pericles είπε:

Δεν θα αρχισω καυγα για τους δυο ντραμμερ που αποχωρησαν ουτε και ξερω αν ο ενας ηταν μαθητης του αλλου  Εκεινο που ξερω ειναι οτι το δικο μας drums &percussion εγινε φτωχοτερο οσον αφορα τα καθαρα ντραμιστικα θεματα.Τωρα αγαπητε Ray ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ θα περιμενα λιγο πιο μετρημενη αποψη για τα δυο αυτα ατομα που ισως δεν τα γνωριζεις προσωπικα (και μαλλον εχω δικιο διοτι αυτην την αποψη την ειχες εκφερει και παλιοτερα ) .Τελος οι παρατηρησεις μου δεν αφορουσαν κανεναν προσωπικα (οσον αφορα την λεξη ΑΣΧΕΤΟΣ εκτος και θεωρεις τον εαυτο σου θιγομενο η πραγματικα ασχετο οποτε γιατι τσιμπας;
συμφωνώ!!!Σωστός ο Περικλής.

pericles είπε:
..... επιτρεπουν κατ'επιλογη σε αλλα μελη (κυριως κιθαριστες ) να κανουν οποια κουβεντα τους καπνισει μπαχαλο.Θα περιμενα καλυτερη διαχειριση απο τους mods  στο συγκεκριμενο section.Φανταστειτε λοιπον οι ντραμμερς μελη να αρχισουν να μπαινουν σε κιθαριστικα threads και να τα μπαχαλοποιουν.

Θα αρχισει ''πολεμος''.Προσοχη !! :-\
Σιγά με τους πολέμους, προσοχή στα αίματα.  ;D

Κανείς εδώ εν φαντάζεται πολέμους ή διαχωρισμούς ανάμεσα στους μουσικούς που παίζουν διαφορετικά όργανα. Όπως επίσης κανείς δεν θεωρεί ότι υπάρχουν "στεγανά" όπου στο section των drums θα πρέπει να γράφουν μόνο οι drummer (ή και το αντίθετο).

Προσωπικά δεν βλέπω εν προκειμένω κάποια "καζούρα" κατά του ανθρωπου που ρώτησε μήπως είναι καλύτερα να παίζει χωρίς παπούτσια - πέραν ενός δικαιολογημένου παρεΐστικου ίσως πειράγματος (αλλά όχι κατευθυνόμενο εναντίον του). Τα ίδια θα γράφονταν αν κάποιος που παίζει κιθάρα ισχυριζόταν ότι παίζει καλύτερα χωρίς παντελόνι σαν τον πρόεδρα της Βουλής.  ;D

Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή ποιο post σου σβήστηκε (ούτε από ποιον). Μήπως ήταν εμπεριστατωμένη άποψη για το συγκεκριμένο προϊόν και το πήγαν σε νέο θέμα για να μην χαθεί ανάμεσα στους τζιβάτους?

Eχω βαλει ντεντεκτιβ να το βρει!!!(το ποστ μιλαμε) Καλα εκαναν και το εσβησαν ηταν εκτος θεματος αλλα ευτυχως που ολα τα αλλα ποστ σ'αυτο εδω το thread ειναι εντος .

Οσο για τους κιθαριστες τι να κανουμε αυτοι ειναι η πλειοψηφια αυτοι κανουν και τον χαβαλε ...στα εκτος του δικου τους section Threads .Aν μπω αυριο- μεθαυριο σε ενα δικο τους θεμα (που στο κατω-κατω δεν ειμαι και γνωστης) και τα κανω μπαχαλο τι θα γινει;

Οσο για πολεμο ηταν σχημα λογου αλλα και πολυ ευκολα ξεκιναει  ;D

Τελικα ομως μετα απο οοοολα αυτα τα ωραια που ακουστηκαν παραπανω μηπως υπαρχει καποιος που να εχει παιξει με το δικο του πεταλι και σε ηλεκτρονικα και σε φυσικα τυμπανα και να εχει το ιδιο προβλημα με εμενα ???

Δεν με νοιαζει και ξυπολυτος να επαιξε και με πασουμακια και με γοβες και με σανδαλια και με οτι θελει. :)

pericles είπε:
Τωρα αγαπητε Ray ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ θα περιμενα λιγο πιο μετρημενη αποψη για τα δυο αυτα ατομα που ισως δεν τα γνωριζεις προσωπικα (και μαλλον εχω δικιο διοτι αυτην την αποψη την ειχες εκφερει και παλιοτερα ) .Τελος οι παρατηρησεις μου δεν αφορουσαν κανεναν προσωπικα (οσον αφορα την λεξη ΑΣΧΕΤΟΣ εκτος και θεωρεις τον εαυτο σου θιγομενο η πραγματικα ασχετο οποτε γιατι τσιμπας;
Περικλή δεν με ενδιέφεραν οι παρατηρήσεις σου και δεν τις σχολίασα.

Σχολίασα ότι από το φόρουμ δεν λείπει καθόλου ένας τύπος που υποτιμούσε τη νοημοσύνη μας ότι και καλά προσφέρει, με γνώσεις που μπορεί να βρει κάποιος παντού στο ίντερνετ, αλλά μας κότσαρε από κάτω το website του για να μάθουμε περισσότερα... Λες και όλοι οι άλλοι που προσφέρουν αφιλοκερδώς εδώ μέσα είναι μαλάκες.

Για την December... τι να πω... δεν πρόσφερε τίποτα παρά μόνο επαίνους για το αφεντικό. Αυτή και εσύ. Ο δεύτερος της κλάκας του δασκάλου.

Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση που τους υπερασπίζεσαι αλλά δεν δίνω σημασία απλώς επειδή δεν σε θεωρώ υστερόβουλο αλλά απλά καλόψυχο. Αλλά μη νομίσουν ότι λείπουν από το φόρουμ επειδή λείπουν από εσένα και μας τα ξαναζαλίσουν.

Τέλος, για να ξέρεις, ναι είμαι πολύ άσχετος, και θιγόμενος - ιδιαίτερα όταν μου θίγουν τη νοημοσύνη.

Τελικα ομως μετα απο οοοολα αυτα τα ωραια που ακουστηκαν παραπανω μηπως υπαρχει καποιος που να εχει παιξει με το δικο του πεταλι και σε ηλεκτρονικα και σε φυσικα τυμπανα και να εχει το ιδιο προβλημα με εμενα Huh?
Για να σοβαρευτουμε λιγακι....τα ηλεκτρονικα τυμπανα εχουν αθλιο feel σε σχεση με τα κανονικα.Και εγω που αναγκαζομαι να τα χρησιμοποιω για τις ηχογραφησεις μου στο home studio αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα στο feel με εσενα,αν σε ενοχλει απλα προσαρμοσε το πεταλι σου,φυσικα ΠΟΤΕ δεν προκειται να εχεις το ιδιο feel με τα ακουστικα τυμπανα,οπως αλλωστε δεν το εχεις και με τα pads.

Ενας τροπος για να μετριασω το κακο feel και να μη σπαω και τα ποδια μου ειναι να παιζω σχεδον παντα flat footed οταν παιζω με ηλεκτρονικα τυμπανα ,στα ακουστικα παιζω παντα heel up.

Δοκιμασα να παιξω με καλτσες και γαμαει....

Και δεν ερχετε σε επαφη το ποδι με το πεταλι...

:D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back