Είναι wireless ρε. ;Dfleamail είπε:Ωραίος!!
Ξέχασες να βάλεις χορδές όμως! 8)![]()
ναι ναι, και συγκεκριμένα iSchechter guitars. (sounds nasty ;D)fleamail είπε:iGuitar
;D
Άντε, να το πάρει το ποτάμι.elavd είπε:Το χρώμα της κιθάρας όπως φαίνεται στην τελευταία photo (με το "tribal") με παραπέμπει σε τούρτα καραμέλα!!!
ΜΙΑΜ!!!!!!!!!!!!![]()
WOW!harilatron είπε:Άντε, να το πάρει το ποτάμι.
Το σχέδιο δεν είναι ένα απλό "tribal". Eίναι εμπνευσμένο από έναν νευρώνα της όρασης σε συνδυασμό με το μονόγραμμά μου.![]()
χαχα ακριβως αυτο σκεφτηκα κι εγω οταν το ειδα!...elavd είπε:Το "tribal" σου, θα μπορούσε να παίξει ΚΑΙ σε διαφήμιση της Q (με λίγη φαντασία)...;D
Με λίγο φαντασία βλέπεις ένα Χ και ένα Γ (καλλιγραφικάelavd είπε:WOW!
Τον νευρώνα τον βλέπω. Το μονόγραμμά σου πού είναι;
...
Ετσι λές εσύ.Γιατί να σε πιστεψουμε όμως?Κλιπάκια και λοιπά αποδεικτικά στοιχεια αν θες να αντιμετωπίζουμε σοβαρά τις δηλώσεις σου κύριος.harilatron είπε:Παιδιά... μετά το "χοντρό" σετάρισμα έχω να πω ένα πράγμα: Εκπορεύει άπλετη στρατοκαστερίλα.![]()
![]()
![]()
Ο "αγουρος ηχος" ειναι κατι το οποιο "ακουω" στις εντελως φρεσκιες Warmoth (λιγων ημερων).harilatron είπε:Alderbody, τι εννοείς "άγουρος ήχος"? Οι μαγνήτες είναι χαμηλά και παίζουν με το μισό πηνίο (coil tap). Δεν βρήκα κατάλληλο διακόπτη αυτές τις μέρες για να μπορέσω να κάνω όλο το wiring που ήθελα, και έχω συνδεδεμένα μόνο τα "μισά" τυλίγματα.
Το κουμπί δεν χάνεται. Απλά θα πάει παρακάτω.marathon είπε:1) Μην χαθεί η φωτογραφία της παλιάς, και χάσουμε το κουμπί...
2) Τι εννοείς «θα τυπωσω επάνω»?...welcome to the club?