Hollow body strat project.

Το χρώμα της κιθάρας όπως φαίνεται στην τελευταία photo (με το "tribal") με παραπέμπει σε τούρτα καραμέλα!!!

ΜΙΑΜ!!!!!!!!!!!! ;)

 
fleamail είπε:
Ωραίος!!

Ξέχασες να βάλεις χορδές όμως! 8) :P
Είναι wireless ρε. ;D

(έχω βάλει ένα mp3 player μέσα στο control cavity)

Τώρα φτιάχνω nut και κάνω το πρώτο setup.

 
elavd είπε:
Το χρώμα της κιθάρας όπως φαίνεται στην τελευταία photo (με το "tribal") με παραπέμπει σε τούρτα καραμέλα!!!

ΜΙΑΜ!!!!!!!!!!!! ;)
Άντε, να το πάρει το ποτάμι.  :)

Το σχέδιο δεν είναι ένα απλό "tribal". Eίναι εμπνευσμένο από έναν νευρώνα της όρασης σε συνδυασμό με το μονόγραμμά μου. :)

 
harilatron είπε:
Άντε, να το πάρει το ποτάμι.  :)

Το σχέδιο δεν είναι ένα απλό "tribal". Eίναι εμπνευσμένο από έναν νευρώνα της όρασης σε συνδυασμό με το μονόγραμμά μου. :)
WOW!

Τον νευρώνα τον βλέπω. Το μονόγραμμά σου πού είναι;

index.php


Άσχετο: Το "tribal" σου, θα μπορούσε να παίξει ΚΑΙ σε διαφήμιση της Q (με λίγη φαντασία)...;D

 
elavd είπε:
Το "tribal" σου, θα μπορούσε να παίξει ΚΑΙ σε διαφήμιση της Q (με λίγη φαντασία)...;D
χαχα ακριβως αυτο σκεφτηκα κι εγω οταν το ειδα!...

 
Τα ξύλα δεν τα βλέπω κουρδισμένα ομως.Το tribal κάνει τπτ στο κουρδισμα?

Το βολούμε ειναι ξερο συμπαγές τσίδερο?

Αμα την πουλήσεις εδω ειμαι.Αφου δεν εχει κ μεταπωλητικη αξια θα στην παρω με κανα 100ρι.Καμμια σχεση κ με τα κάστομ της φέντερ οποτε πολλα σου δίνω κιόλας.

Υ.Γ.Μια χαρα φαινεται κι αυτη.Η τελεκάντρι με τα περιεργα μαρεσει περτσότερο ομως.

 
elavd είπε:
WOW!

Τον νευρώνα τον βλέπω. Το μονόγραμμά σου πού είναι;

...
Με λίγο φαντασία βλέπεις ένα  Χ και ένα Γ (καλλιγραφικά  :P ) (Πρέπει να το στρέψεις και 90 μοίρες αντίθετα από τους δείκτες του ρολογιού).

 
Παιδιά... μετά το "χοντρό" σετάρισμα έχω να πω ένα πράγμα: Εκπορεύει άπλετη στρατοκαστερίλα. :) :) :)

 
harilatron είπε:
Παιδιά... μετά το "χοντρό" σετάρισμα έχω να πω ένα πράγμα: Εκπορεύει άπλετη στρατοκαστερίλα. :) :) :)
Ετσι λές εσύ.Γιατί να σε πιστεψουμε όμως?Κλιπάκια και λοιπά αποδεικτικά στοιχεια αν θες να αντιμετωπίζουμε σοβαρά τις δηλώσεις σου κύριος.

 
Παίδες, σε λίγες ώρες φεύγω για ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δεν προλαβαίνω ούτε να σκεφτώ τι να παίξω.

Δίνω αυτό (για την ώρα) και παρακαλώ με μέτρο τα ζαρζαβατικά.  :P

(Ναι, εκτός του ότι παίζω στο γάμο του καραγκιόζη, είναι και ψιλοξεκούρδιστη. Αλλά σας αγαπάω και ξέρω ότι δεν θα με κοροϊδέψετε (πολύ) :))

 
Παροτι ειμαι ακρως συντηρητικος στο θεμα εμφανισης ειναι ομορφη.......αν το αποφασισω για μια ακομη στρατ θα ειναι σιγουρα κατι καπως πιο κυριλλε (και.....ελαφρως καγκουρε ;D ;D ;D ;D)χωρις pickguard, με body mounted pickups και binding στο σωμα.......

 
Πολυ ωραιος ηχος, αν και λιγο "αγουρος" ακομη...

εισαι σε πολυ καλο δρομο!

ευγε! 

μεταξυ μας, δεν περιμενα τετοιο ηχο απο τους quarterpound!...  ;)

 
Ντάξει βρε σεις, το έπιασα το υποννούμενο ..... θέλετε να παίξω κάτι κανονικό.  :)

ΟΚ, την Τετάρτη που γυρίζω.

Alderbody, τι εννοείς "άγουρος ήχος"? Οι μαγνήτες είναι χαμηλά και παίζουν με το μισό πηνίο (coil tap). Δεν βρήκα κατάλληλο διακόπτη αυτές τις μέρες για να μπορέσω να κάνω όλο το wiring που ήθελα, και έχω συνδεδεμένα μόνο τα "μισά" τυλίγματα.

 
harilatron είπε:
Alderbody, τι εννοείς "άγουρος ήχος"? Οι μαγνήτες είναι χαμηλά και παίζουν με το μισό πηνίο (coil tap). Δεν βρήκα κατάλληλο διακόπτη αυτές τις μέρες για να μπορέσω να κάνω όλο το wiring που ήθελα, και έχω συνδεδεμένα μόνο τα "μισά" τυλίγματα.
Ο "αγουρος ηχος" ειναι κατι το οποιο "ακουω" στις εντελως φρεσκιες Warmoth (λιγων ημερων).

Δεν μπορω να το ερμηνευσω, αλλα ειναι κατι που θα χαθει μετα απο λιγες μερες και μολις βρει την ισορροπια της η κιθαρα (κι εσυ τις "σωστες" ρυθμισεις).

Λογικα το αποδιδω στο οτι τα ξυλα πιστευουν οτι ειναι ακομα ...δεντρα, στο οτι οι διαφορες μικρορυθμισεις στον καβαλαρη δεν εχουν γινει ακομα και γενικως οτι η κιθαρα ειναι ...ψιλοπαρθενα!  ;D

Λογικα τα ταστα θα θελουν και καποια περιποιηση, το μανικι θα παρει την "τελικη" του θεση υπο την πιεση των χορδων, κλπ γνωστα φαινομενα.

πιθανον να θεωρησετε οτι λεω βλακειες, αλλα εγω τα "ακουω" αυτα...      ;D

 
'Υστερα απο 1.5 μιση χρόνο και αφού αποφάσισα ότι είναι μια πολύ καλή κιθάρα που δεν πρόκειται να αποχωριστώ, πήρα την απόφαση να διορθώσω τα 3 πράγματα που με ενοχλούσαν:

1. Το κουμπή όταν είναι τραβηγμένο (για το coil tap) ήταν μεσ' τη μέση και ενοχλούσε λίγο το δεξί χέρι όταν αυτό έπρεπε να πάει κοντά στη γέφυρα. Θα φύγει λοιπόν και θα παει στη θέση του "μεσαίου" tone.

2. Η έλλειψη tone. Παρόλο που το χρησιμοποιώ σπάνια (πρακτικά ποτέ) μερικές φορές ... χρειάζεται. Θα βάλω ένα "master" tone με ποτενσιόμετρο που στην άκρη του θα έχει διακόπτη για να μπορώ να το "αφαιρώ" τελείως απο το κύκλωμα όταν δεν το θέλω. Δεν θα παρει δεύτεορ κουμπή. Ένα απλό κουμπί πιθανότατα μαύρο θα βάλω εκεί. (Λύνεται και το πρόβλημα της τρύπας που θα μου περισσέψει από την μετακίνηση του κουμπηού).

3. Το χρώμα. Σε μια κρίση εργατικότητας την έλυσα στα εξ ων συνετέθη και έτριψα όλο το καπάκι μέχρι που βρήκα "ξύλο". Μια χαρά είναι. Μπορεί απλά να τη βερνικώσω έτσι. Η ίσως να τυπώσω κατι πανω. Κατά προτίμηση το σχέδιο που είχε, και μετά να την βερνικώσω.

 
1) Μην χαθεί η φωτογραφία της παλιάς, και χάσουμε το κουμπί...

2) Τι εννοείς «θα τυπωσω επάνω»?...welcome to the club?

 
marathon είπε:
1) Μην χαθεί η φωτογραφία της παλιάς, και χάσουμε το κουμπί...

2) Τι εννοείς «θα τυπωσω επάνω»?...welcome to the club?
Το κουμπί δεν χάνεται. Απλά θα πάει παρακάτω.  :)

Δεν ξέρω ακριβώς τι θέλω να κάνω.  ;D ;D

Ανεβάζω το σχέδιο για να το σκεφτούμε  :) (Θα βγάλω και μια photo το σώμα για να έχουμε "τα νερά". )

Σκεφτόμουν αρχικά να τυπώσω διαφάνεια, να την κολλήσω και να βερνικώσω, μετά σκέφτηκα βινύλιο, μετά να στη στείλω να το τυπώσεις στο ξύλο.....

Δεν ξέρω. :)

lalala-vector_only.cdr.zip

 

Attachments

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top