Καταρχάς:Petr@r@s είπε:εχω την μια les paul και μου εσπασε ενας ρυθμηστης για το volume που μπορω να βρω απο ελλαδα και γρηγορα
Τελικά τo knob έσπασε και όχι το pot?Petr@r@s είπε:1ο ευχαριστω για τις απαντησεις 2ο επσακσα στον αρμαο αλλα δεν τα βρηκα τα knob
Ποιο, το σπασμένο ξαναέβαλες? Ε μην το πιέσεις τόσο πολύ για να κάτσει πιο ψηλά, λογικό δεν είναι?Petr@r@s είπε:η λογικη αυτο λεει αλλα οταν το ξαναεβαλα πισω μπηκε πιο μεσα απο οτι επρεπε
δικιο εχεις αλλα το προβλημα μου εμενα δεν ειναι αυτο αλλα το οτι ειναι σπασμενο και το οτι πχ το βολιουμ ειναι στο φουλ το knob ακομα γυρναει δηλαδη δεν φρακαρει μαζι με το βολιουμSottos είπε:Ποιο, το σπασμένο ξαναέβαλες? Ε μην το πιέσεις τόσο πολύ για να κάτσει πιο ψηλά, λογικό δεν είναι?
ακριβως.droneblack είπε:μην βαλεις κολλες και τα λοιπα.
να σε ρωτησω γυρναει το knob μονο η και το ποτενσιομετρο?μηπως χαλαρωσε το ποτενσιομετρο(ειναι πιο συνηθες),τσεκαρισε το χωρις το knob .
δεν ξέρω πως τα πας με τις κιθάρες.. αλλά απο ορθογραφία...σκηζις... ;DPetr@r@s είπε:τελος παντων αφου το λετε θα κανω υπομονει μεχρι το σαβατο αλλα πειτε οτι τα αγοραζω μετα πως τα βαζω με κολλα
ΥΓ:σορρυ αλλα πρωτη φορα μου σημβαιωει!!