Yes I am! ;DNestoras είπε:Αφού είσαι Ελ Κεϋ Γκάγκας.
Δηλαδή θα γίνουμε συγγενείς!Αν δεν έχει HB αυτή, τότε θα γίνω και 'γω γκάγκας.
Έτσι σε θέλω Nestor Apos….minimal!Και τώρα είναι, και σολάρα έχει.![]()
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Yes I am! ;DNestoras είπε:Αφού είσαι Ελ Κεϋ Γκάγκας.
Δηλαδή θα γίνουμε συγγενείς!Αν δεν έχει HB αυτή, τότε θα γίνω και 'γω γκάγκας.
Έτσι σε θέλω Nestor Apos….minimal!Και τώρα είναι, και σολάρα έχει.![]()
ΝΑΙ!!!! 8) 8) 8) 8) 8)LK είπε:Πάλι βουτιές έκανες;;; ;D ;D
Που σαι , εμένα μου άρεσε που είναι μικρό το κομμάτι! Έτσι να μην φτάνει, και να το ξανακούν (marketing strategies)![]()
Eγω για Χαρουν Ελ Ρασιντ τον κοβω...Αφού είσαι Ελ Κεϋ Γκάγκας. ;D
Αν δεν έχει HB αυτή, τότε θα γίνω και 'γω γκάγκας
Ξεκούρασε λίγο τ' αυτιά σου και κάνει μια από το μηδέν και όλα θα παν καλά.freerock1974 είπε:Αν και τα 128 ειναι καταστροφη,(τουλαχιστον στ αυτια μου)το μπουκωμα που πολυ σωστα παρατηρησες,εχει να κανει με το μαστερ bus που μου φυγε λιγο πανω...
Θελει ξανα μιξη με καθαρα αυτια...
Αν το κανω πανω απο 128 και το ανεβασω στο νοιζ,με πεταει εξω..δεν προλαβαινει,ασε που υπερβαινει το οριο..Μαλλον πρεπει να τα ανεβαζω με παραπομπη σε αλλα σαιτ,αλλα τα θελω εντοπια.Οπως τη σπαλα ενα πραμα.. ;D
Σωστοτατον.yameth είπε:Είναι σημαντικό τα clip να βρίσκονται εδώ και όχι σε άλλα λινκ καθώς αν πάψουν να ισχύουν τότε η συζήτηση παραμένει χωρίς αντικείμενο. Ετσι κι αλλιώς δεν είναι release material για να το ανεβάσεις σε υψηλή δειγματοληψία, ενώ εξυπηρετεί απόλυτα τον σκοπό.
Thanks Govan!govanmaniac είπε:yeaahhh .... αυτά είναι !!!!!! ;D ;D ;D
Έκανες τον σβέρκο να κουνιέται πάνω κάτω ...![]()
Εχεις πολυ δικιο και αυτη η παρατηρηση αποδεικνυει οτι ακους με μεγαλο ''βαθος'' ξεκοκκαλιζοντας τη λεπτομερεια...Jazzjoker είπε:βρίσκω το ρεφρέν μελωδικά κατώτερο των προσδοκιών που δημιουργεί το κουπλέ. Σα να μην το ζόρισες αρκετά.
Εμένα με έχεις δειgkou είπε:αυτό με σένα και με τον Sting το έχω πάθει στη ζωή μου