Waterfall-K
🎹🎹🎹🎹🎹
Σε περιπτωση που το εχασες:WildchildGR είπε:...η τρέλα μου με τον Παπαθανασίου δεν κρύβεται.![]()
http://alturl.com/2kyqh 8)
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σε περιπτωση που το εχασες:WildchildGR είπε:...η τρέλα μου με τον Παπαθανασίου δεν κρύβεται.![]()
...ενω μπορουν ισως να κανουν την ιδια δουλεια με καποιο software? Δεν παει ετσι.Το Hardware δεν θα πεθανει ποτε. 8)WildchildGR είπε:Πάντα είχα απορία γιατί μαζεύουν τόσο hardware στις μέρες μας...
Αν εξαιρέσουμε τα synthesizers (τα κανονικά..τα αναλογικάWaterfall-K είπε:...ενω μπορουν ισως να κανουν την ιδια δουλεια με καποιο software? Δεν παει ετσι.
Το Hardware δεν θα πεθανει ποτε. 8)
Απεχουν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το PC λειτουργει καλυτερα.WildchildGR είπε:...αλλά σίγουρα οι δυνατότητες που προσφέρουν σε μνήμη και επεξεργαστική ισχύ απέχουν.
Φανταζομαι ναι. Οπως και πολλοι αλλοι διασημοι με λεφτα μπορει να εχουν κατα παραγγελια custom μηχανηματα (Vangelis πχ) και βιβλιοθηκες ηχων και ενα σωρο αλλα.Ο hans zimmer λέγεται να έχει δικιά του βιβλιοθήκη ορχήστρας
www.apple.com...και όπως λέει και ο φίλος μου ο Superfunk, έχουμε 2012! Εδώ δεν φοβάται ο γέροντας McLauglin...Waterfall-K είπε:ειναι αφερεγγυο και "κρασαρει", και αυτο απλα γιατι ειναι ενα μη-dedicated μηχανημα φτιαγμενο να ειναι λιγο απ'ολα.
αυτό όμως, δεν αποδυναμώνει τις δυνατότητές του...πχ βρές μου ένα hardware/real synth που να έχει τη ποιότητα και το αποτέλεσμα του Voices of PassionΚαι μονο η δυνατοτητα να αποκτησει καποιος κατι τσαμπα και τοσο ευκολα, αυτοματα και υποσυνειδητα το ευτελιζει σαν προιον στα ματια του, οσο καλο και να ειναι.
O "γεροντας" McLaughlin δεν κανει και τιποτα φοβερο, ενα προγραμμα εχει ανοιχτο στο Macbook και την κιθαρα του.marathon είπε:www.apple.com...και όπως λέει και ο φίλος μου ο Superfunk, έχουμε 2012! Εδώ δεν φοβάται ο γέροντας McLauglin...
"A very varied and colorful 7.3GB collection of expressive, finely performed and beautifully recorded solo female vocal performances, all patiently waiting their chance to make it onto the soundtrack of Gladiator 2"βρές μου ένα hardware/real synth που να έχει τη ποιότητα και το αποτέλεσμα του Voices of Passion![]()
μα δεν υπάρχει καμμία σύγκριση...είναι πλέον αξίωμα ότι όποιος επαγγελματίας παίζει live και χρειάζεται υπολογιστή, παίζει με Mac...Δεν είναι θέμα ποσοστών, αλλά εσφαλμένης παρατήρησής σου περί κρασαρισμάτων...γιατί μας διαβάζουν και μικρά παιδιά.Waterfall-K είπε:τι συγκρινεις τωρα?
Προφανώς, αλλά και περιορισμένων δυνατοτήτων σε αυτό που σχεδιάστηκαν.Μη το ψαχνεις, τα dedicated μηχανηματα_σε καθε τομεα, οχι μονο στη μουσικη_ειναι παντα πιο αξιοπιστα.
Ακριβως. Αυτο θελουμε, ενα αξιοπιστο μηχανημα να κανει καλα αυτο που εχει σχεδιαστει να κανει, και μονο αυτο.marathon είπε:Προφανώς, αλλά και περιορισμένων δυνατοτήτων σε αυτό που σχεδιάστηκαν.
Σε λάθος άνθρωπο μιλάς my friend...Δεν είμαι της θεωρίας (τα τελευταία 30 χρόνια), για να διαβάζω στο Internet specks αλλά τα λοιώνω στη πράξηWaterfall-K είπε:Nothing really special my friend...
Δεν διαφωνούμε...αυτό ακριβώς κάνει και ένας υπολογιστής...η σημερινή μουσική δημιουργία το αποδεικνύει ότι και να λέμε εμείς...Ακριβως. Αυτο θελουμε, ενα αξιοπιστο μηχανημα να κανει καλα αυτο που εχει σχεδιαστει να κανει
ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΑΗ ;DWaterfall-K είπε:Marathon, το θεμα μας δεν ειναι αν τα Mac ειναι καλα. Και ακομα και τα Mac μπορουν να κρασαρουν, εχεις μεινει λιγο πισω. Τα Mac δεν διαφερουν πλεον και πολυ απο τα PC, ενα απλο περασμα απο τα specs τους θα στο επιβεβαιωσει. Nothing really special my friend....![]()
Ακριβως. Αυτο θελουμε, ενα αξιοπιστο μηχανημα να κανει καλα αυτο που εχει σχεδιαστει να κανει, και μονο αυτο.
Δεν θελω να παιξω Assassin Creed στο synth μου*, ουτε να δω το αλμπουμ με τις φωτος απο τις καλοκαιρινες διακοπες σε αυτο. ;D
*(αν και δεν θα ελεγα οχι σε κατι τετοιο...)
;D![]()
Ετσι. Ο Παπαθανασιου, εγω και 2-3 αλλοι συναδελφοι ριχνουμε πολλα χρηματα για να φτιαξουμε custom συστηματα. 8)WildchildGR είπε:Για αυτό ξεκίνησα την συζήτηση με το όνομα του Παπαθανασίου (και του κάθε Παπαθανασίου) που επενδύουν χρήματα σε νέα μουσικά συστήματα.
Σιγά μην το αγόρασα...δανεικό από ένα φίλο που δεν το χρησιμοποιούσε ήταν...Ήθελα απλά να δώ, εάν δουλεύει καλύτερα από τα vsts με τη midi κιθάρα μου...Waterfall-K είπε:αληθεια Marathon, γιατι αγορασες το Oberheim Matrix 1000 και δεν κατεβαζες καποιο Oberheim VST?
Aυτό είναι αλήθεια...άλλωστε όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα που παράγουμε με αυτά τα μηχανάκια...έτσι δεν είναι? ;DΑλλοι παλι (βλεπε Marathon) την παλευουν ακομα με συνηθισμενα μηχανηματα τυπου Mac και μερικα VST...
Ο Παπαθανασιου, εγω και 2-3 αλλοι συναδελφοι ριχνουμε πολλα χρηματα για να φτιαξουμε custom συστηματα