Εμένα δεν μου φαίνεται κ τόσο σημαντικό. Πάρα πολύς κόσμος παίζει στο δρόμο κατ επιλογήν, και πολύ συχνά κόσμος ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική κ έχει διάφορους άλλους πόρους.bihlas87 είπε:Mόνο σε εμένα κάνει εντύπωση το οτι το παίζουν αραχτοί μαλλιάδες στο δρόμο
βγάζοντας χαρτζηλίκι? Δεν είναι ασύμβατη εικόνα λαμβάνοντας υπόψιν την τιμή του?
Αre you sure about that my dear?Evilnye είπε:Η εμφάνιση αν μη τι άλλο έχει πάψει πάρα πολλά χρόνια να αποτελεί ένδειξη για οτιδήποτε.
Για τον μαλλιά σίγουρα δεν είναι... Έχεις πάει σε δημόσια υπηρεσία με φίλο σου "μαλλιά και με σκουλαρίκια"? Δεν λέω ότι είναι η πλειοψηφική άποψη αλλά σίγουρα θα βρεθεί τουλάχιστον ένας που θα με στραβοκοιτάξει ή που θα μου φερθεί αγενέστατα μόνο και μόνο επειδή είμαι έτσι όπως είμαι... Το γέλιο είναι στα ΜΜΜ που οι ελεγκτές είναι ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως δεν έχω εισιτήριο... Μία φορά ένας δεν ήρθε καν να με ρωτήσει αν έχω εισιτήριο, μου ζήτησε κατευθείαν ταυτότηταEvilnye είπε:Το να κυκλοφορεί κάποιος μαλλιάς, δεν είναι πάντως κ καμιά επανάσταση σήμερα.
Φίλος μου με μαλλί ως την μέση και με σκουλαρίκι (μάλλον 2 κιόλας) δούλευε 4 χρόνια σε επιχείρηση ως project manager χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα.funky_bassman είπε:[OFFTOPIC]:Για τον μαλλιά σίγουρα δεν είναι... Έχεις πάει σε δημόσια υπηρεσία με φίλο σου "μαλλιά και με σκουλαρίκια"? Δεν λέω ότι είναι η πλειοψηφική άποψη αλλά σίγουρα θα βρεθεί τουλάχιστον ένας που θα με στραβοκοιτάξει ή που θα μου φερθεί αγενέστατα μόνο και μόνο επειδή είμαι έτσι όπως είμαι... Το γέλιο είναι στα ΜΜΜ που οι ελεγκτές είναι ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως δεν έχω εισιτήριο... Μία φορά ένας δεν ήρθε καν να με ρωτήσει αν έχω εισιτήριο, μου ζήτησε κατευθείαν ταυτότητα
[/OFFTOPIC]
Συμβαινει οταν εχεις ενα προιον το οποιο ειναι χειροποιητο και ακομα περισσοτερο οταν δεν το φτιαχνει κανεις αλλος. Μονοπωλιακο προιον λοιπον...Αυτο ειναι μαγκια!!funky_bassman είπε:[ Τέσπα εμένα το πρόβλημα μου είναι στο ότι μου ακούγεται τρελό να χρεώνει τόσα πολλά και να αν δεν γουστάρει την μάπα σου να σε διώχνει όταν στην καραϊβική τα φτιάχτουν από παλιά βαρέλια για πετρέλαιο :-\ :-\