H Telecaster των ονείρων μου.

HellFire

Παλιά καραβάνα
Καλησπέρα σε όλους

Μετά από αρκετό καιρό περιπλανήσεις στο internet με χαρα ανακαλύπτω ότι υπαρχει ένα Ελληνικο  site σχετικό με μουσική και μουσικά όργανα που εμπνέει σεβασμό.

Που επιτέλους κάποιος μπορεί να πει την γνώμη του, να ακουστή και να συνομιλήσει στην μητρική του γλώσσα με άλλα άτομα που μοιράζονται το ίδιο μεράκι με αυτόν, σαν ενήλικας προς ενήλικα χωρίς χλευασμό και προστριβές.

Ο λόγος που αποφάσισα να ανοίξω αυτό το Forum  είναι για να παρακινήσω και άλλα άτομα να κάνουν αυτό που έκανα και εγώ και για να δείξω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

.

Και επειδή είναι λίγο αργά θα δώσω μια μικρή γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες….

Είμαι ο HellFire και θα τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα

IMAG0458.jpg

IMAG0472.jpg

IMAG0463.jpg

IMAG0509.jpg

HellFire είπε:
Καλησπέρα σε όλους

Μετά από αρκετό καιρό περιπλανήσεις στο internet με χαρα ανακαλύπτω ότι υπαρχει ένα Ελληνικο  site σχετικό με μουσική και μουσικά όργανα που εμπνέει σεβασμό.

Που επιτέλους κάποιος μπορεί να πει την γνώμη του, να ακουστή και να συνομιλήσει στην μητρική του γλώσσα με άλλα άτομα που μοιράζονται το ίδιο μεράκι με αυτόν, σαν ενήλικας προς ενήλικα χωρίς χλευασμό και προστριβές.
ισχυει....εκτος αν πιασεις στο στομα σου DP,rolling stones,ksyla,U2,telecaster,metallica και αλλα πολλα!!! ;D ;D ;D

Στο ΝΟΙΖ εχουμε μονο ενα νομο, απλος και ευκολος να τον ακουλουθησει ο καθενας:

Λιγα (και καλα) λογια για τους Deep Purple αν θες να τα παμε καλα.
meditate.gif

Καλως ηρθες. 8)

Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία με το... κούτσουρο (θα συνηθίσεις σε αυτή την ορολογία)  ;D

Εξάλλου αν μας παρακολουθείς θα έχεις δει ότι στο forum έχουμε μια αδυναμία στα κσύλα και φυσικά στον... Terry Bozzio  ;D

Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή και για τις συμβουλές.

(Για τον Mikeguitar).Τα ξύλα που χρησιμοποιώ για το σώμα είναι μαόνι το κυρίως σώμα και κελεμπέκι το καπάκι.

Συνδυασμός ξύλων που συναντάμε συχνά στις Gibson.

Εδω ειναι και ένα γράφημα με το ηχητικό φάσμα που ανταποκρίνονται καλύτερα κάποια ξύλα.

tonegraph.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
HellFire είπε:
Εδω ειναι και ένα γράφημα με το ηχητικό φάσμα που ανταποκρίνονται καλύτερα κάποια ξύλα.
ΟΥ σιξ σιξ σιξ. Προσεχε τι λες. Πιπερι!!!

HellFire είπε:
Τα ξύλα που χρησιμοποιώ για το σώμα είναι μαόνι το κυρίως σώμα και κελεμπέκι το καπάκι.
...και το "ηχητικό" φάσμα που θα σου δώσει το σύνολο...ποιό είναι? :D

HellFire είπε:
Φίλε μου πας να αγγίξεις θέμα... τζιζ για το forum. Τα... κσύλα  :o ;D ;D ;D ;D

ΥΓ: Όπως σου έγραψα παραπάνω σύντομα θα μπεις στο πνεύμα του κυρίαρχου χιούμορ.

Α, πάντως βλέπω ότι πας να κάνεις μια χαρά Les Paul... telecaster  ;D Τι μαγνήτες σκέφτεσαι να της βάλεις; Τίποτα P 90s ας πούμε ή με το «κλασικό» configuration ή κάτι άλλο;    

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Α, πάντως βλέπω ότι πας να κάνεις μια χαρά Les Paul... telecaster  ;D Τι μαγνήτες σκέφτεσαι να της βάλεις; Τίποτα P 90s ας πούμε ή με το «κλασικό» configuration ή κάτι άλλο;    
paulcaster  8)

http://www.noiz.gr/index.php?topic=196354.msg719420#msg719420

(sorry για το off topic  :) )

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλε μου πας να αγγίξεις θέμα... τζιζ για το forum. Τα... κσύλα  :o ;D ;D ;D ;D

ΥΓ: Όπως σου έγραψα παραπάνω σύντομα θα μπεις στο πνεύμα του κυρίαρχου χιούμορ.

Ευχαριστώ.

Έχω  φτιάξει ήδη μια partcaster με ένα set Texas special.

Σ’αυτήν την κιθάρα θα χρησιμοποιήσω στην θέση της γέφυρας έναν Lil’59, ενώ στην μπροστά θέση έναν Pearly Gates που έχω κρατήσει από μια ESP MIJ του’94.

Από τον οποίο έχω αφαιρέσει περίπου 800 σπείρες στο σύνολο από τα πηνία του.

Εδώ είναι τα δυο μισά του σώματος, από μαόνι, κολλημένα.

Λόγο ελλείψεως πριονοκορδέλας αποφάσισα να αφαιρέσω το ξύλο που περίσσευε τριποντάς το με ένα δράπανο τοποθετημένο σε μια κάθετη βάση.

Στην συνέχεια τα περισσεύματα κόπηκαν με σέγα και το σώμα λειάνθηκε με “τανκς” και εξηντάρη γυαλόχαρτο.

IMAG0752.jpg

IMAG0755.jpg

IMAG0757.jpg

marathon είπε:
...και το "ηχητικό" φάσμα που θα σου δώσει το σύνολο...ποιό είναι? :D
Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε Marathon, αλλά νομίζω ότι σε λίγο καιρό θα το μάθω.

HellFire είπε:
Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε Marathon, αλλά νομίζω ότι σε λίγο καιρό θα το μάθω.
Μη μασας σε προβοκατορικες ερωτησεις, ειναι γνωστο σε ολους οτι το κσυλο δεν επηρεαζει τον ηχο μιας ηλεκτρικης κιθαρας  ;D

(την αναψα;)

george956 είπε:
Μη μασας σε προβοκατορικες ερωτησεις,
Καθόλου προβοκατόρικη...όσο ζούμε...μαθαίνουμε ;D ;D

ειναι γνωστο σε ολους οτι το κσυλο δεν επηρεαζει τον ηχο μιας ηλεκτρικης κιθαρας
σίγουρα πάντως το συγκεκριμένο διάγραμμα...δεν λέει και πολλά πράγματα ;)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back