Νομίζω με νaritone βγαίνει μόνο η Marcus King πλέον.Διατηρώ την ψήφο μου στην 345 αλλά οριακά πλέον οφείλω να πώ. Τώρα την ξαναείδα και η έλλειψη varitone και χρυσού hardware είναι κατ'εμε μεγάλο faux pas, 2-3 λεπτομέρειες είναι που κάνουν την 345 345 και όχι 335 και τις μισές τις παραλείψανε. Ξενερουά η συγκεκριμένη βερσιόν imho.
Νομίζω με νaritone βγαίνει μόνο η Marcus King πλέον.
Τα ES σκαφάκια είναι πιο όμορφα σε cherry, sunburst ή μαύρα? Θεωρείται κάποιο από αυτά τα χρώματα σαν κλασικό χρώμα ΕS? Πάντα είχα την εντύπωση ότι αυτό είναι το cherry
....και από την Marcus King το έβγαλαν.Ναι το έχουν βγάλει απο παντού βλέπω, μέχρι και απο τις Historic. Που οκ δεν έχασε και η Βενετιά βελόνι, οι πλείστοι δε θα το ακουμπούσαν αλλά είναι ρε φίλε ένα μέρος του χαρακτήρα των 345/355 το varitone. Και σχετικά μοναδικό μέρος κιολας, δεν το βλέπεις σε άλλες Gibson σχεδόν ποτέ. Εστω στις ιστορικές πρέπει να το έχεις σαν επιλογή.
Κατα τα άλλα η Gibson διαφημίζει τη σειρά Historic ως "the most accurate ES reissues ever" και χρεώνει 7,599 ευρά για την VOS 1959 ES-345 χωρίς varitone και χωρίς Bigsby/Vibrola, που είναι και μακράν το πιο ασυνήθιστο/σπάνιο spec για το μοντέλο. Ε τι α κανς.
Και το binding στο σώμα - είναι 3ply, μικρή λεπτομέρεια αλλά ωραία!Η Μόνη διαδορά πλέον 335-345 είναι στα Inlays .
Να πάρεις σκάφος, σου ταιριάζει οπτικά. Αλλά όχι οποιοδήποτε σκάφος. Όπου να 'ναι βγαίνει από τα αχνιστά ζμπλάχνα της Gibson ένα reissue της 345 από το Back to the future, νομίζω '55 θα την πούνε οι φονιάδες των λαώνε Αμερκάνοι (δεν το ακούσατε από εμένανε κανάγιες). Αυτή να πάρεις, μπιστάει.
10K θα χει αυτή. Με αυτά τα $$$ παίρνω την DeLorean από την ίδια ταινία.Να πάρεις σκάφος, σου ταιριάζει οπτικά. Αλλά όχι οποιοδήποτε σκάφος. Όπου να 'ναι βγαίνει από τα αχνιστά ζμπλάχνα της Gibson ένα reissue της 345 από το Back to the future, νομίζω '55 θα την πούνε οι φονιάδες των λαώνε Αμερκάνοι (δεν το ακούσατε από εμένανε κανάγιες). Αυτή να πάρεις, μπιστάει.
Την χάζευα και αυτή, αλλάμε χαλάνε οι P90's.Αγαπητε συνηγορε, ο makam στα σκαφη ξερει οσο κανεις αλλος.
η προσωπικη μου εμπειρια λεει οτι R7 Goldtop Les Paul με 335 63 historic memphis ειναι πολυ κοντα ηχητικα. Τη διαφορα … τη βρηκα σε es 175, αλλα αλλα παντα κρυφοκοιταζω μια es 330. Καλη les paul εχεις… για να κανεις τη διαφορα… προτεινω την es 330.
Κιθάρα επένδυση λέμε. Την πουλάς μεθαύριο τα διπλά.10K θα χει αυτή. Με αυτά τα $$$ παίρνω την DeLorean από την ίδια ταινία.
Κάτι πρέπει να παίζει με το νερό εκεί πάνω, δεν εξηγείται...Οι "αγάπη μου " είναι οι Les Paul.....και δευτερες σε σειρά οι Τελε (εκεί καταλήγω).
Epiphone ES335
€300
Άγιος Νικόλαος
Epiphone Les Paul Custom Alpine White
€500
Καματερό
Epiphone Les Paul 1959 Outfit
€500
Κατερίνη
Epiphone SG (G-400) Korina Left Handed
€530
Καλλιθέα