H επόμενη κιθάρα μου

Ποιά από τις τέσσερις

• 1. FENDER American Vintage II 51 Tele

• 2. FENDER American Vintage II 70th Anniv Stratocaster 1954

• 3. GIBSON Les Paul Standard '50s Figured Top Heritage Cherry Sunburst

• 4. GIBSON ES-345 Vintage Burst

Results are only viewable after voting.

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Κατά τα τέλη Δεκεμβρίου/ αρχές Ιανουαρίου (άν όλα πάνε καλά) , σκέφτομαι να προβώ σε αγορά κιθάρας.
Είμαι σε μια από τις 4.
Σκέφτομαι μεγαλόφωνα και λέω.
1. Tele έχω ήδη μια Baja του 2011 , μια USA broadcaster 70th anniversary, μια Affinity squier του 2009 και μια Soundsation ,
2. Start εχή ήδη μια Japan του 1988-1989, μια USA standard του 2008 , και μια Soundsation,
3. Les Paul έχω ήδη μια Classic του 2019 (60s), μια Studio με P90s (2011) (60s Tribute) , μια Epiphone Standard plus του 2006, και μια Εpiphone τύπου malody maker.
4. Σκάφος έχω μόνο μια 1997 Korean, ES 335 dot cherry epiphone.

Ποιά θα παίρνατε, ή από ποια θα ξεκινούσατε ;
Αυτη που θα πάρω θα είναι από Νάκα και ΜΟΝΟΝ , λόγω 18 δόσεων.
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάρω άλλη κιθάρα , εκτός μια από αυτών (το λέω για να μην χάνουμε χρόνο), και μάλιστα με ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά τα specs και χρώμα.
Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ:
1. TELE
2. Strat
3. Les Paul
4. Es -345

Last edited:
Άσε να φτάσει ο Δεκέμβρης και βλέπεις αν θα χρεωθείς.
Κιθάρες έχεις από ότι βλέπω .. μπόλικες.

Να είσαι καλά!!! Δεν το είπα από πλευράς υγείας που παίζει σημαντικότατο ρόλο στην ζωή μας.

Aν είναι να σκάσεις τέτοια λεφτά, ανάμεσα στις 4 θα διάλεγα καρφί την 345. Ειδικά δε όταν έχεις ήδη τόσες απο τις άλλες ενώ στα semi μόνο την epi dot.

Αφού ψωνίζεις καθαρά για συλλεκτικό σκοπό, δες τι υπάρχει διαθέσιμο σε νακα, και πάρε ό,τι σου κάνει κλικ ή ο,τι θεωρείς ότι θα δυσκολευτείς να βρεις του χρόνου που θα κάνεις νέα αγορά.

Βάλε και καμιά φωτό αν έχεις χρόνο για να 👀

Αφού ψωνίζεις καθαρά για συλλεκτικό σκοπό, δες τι υπάρχει διαθέσιμο σε νακα, και πάρε ό,τι σου κάνει κλικ ή ο,τι θεωρείς ότι θα δυσκολευτείς να βρεις του χρόνου που θα κάνεις νέα αγορά.
ΟΛΕΣ διαθεσιμες είναι αυτη τη στιγμη.
Η πιο δυσκολη να ξαναβρω ειναι η 54αρα strat (για αυτο και τείνω προς τα εκεί).
Η λογική λέει αυτο που λέει ο @odis13 και ο @Costas Siachamis .......και η καρδια μου λέει LP ή Τελε 😁

Βλέπω να παίρνεις την στρατ.
Πουλάς όλες τις άλλες και παίρνεις και το σκαφάκι.
Με δυο κιθάρες θα έχεις έναν ορθολογικό έρωτα.

Ορθολογικη λυση, παίρνεις 54αρα που δεν θα ξαναβρείς εύκολα. Ας σου μείνει η καμπούρα για του χρόνου.

Εναλλακτικά, follow your heart και πάρε μια lp ακόμα…

Βλέπω να παίρνεις την στρατ.
Πουλάς όλες τις άλλες και παίρνεις και το σκαφάκι.
Με δυο κιθάρες θα έχεις έναν ορθολογικό έρωτα.
Δεν πρόκειται να πουλήσω κιθάρα, όσο δεν έχω άμεση ανάγκη. Οι κιθάρες μου (και γενικά το studio), είναι η ψυχοθεραπεία μου.

Τη Les Paul γιατί μπορεί να τα πιάσει τα λεφτά της αν αύριο θες να ασχοληθείς με ενυδρεία, μεγάλο σκάλωμα τα ενυδρεία, ακριβό χόμπι με υποχρεώσεις, δεν ξέρεις πως τα φέρνει

Η λογική μου θα έλεγε το σκάφος από την άποψη της συλλογής, γιατί υστερεί εκεί, νομίζω. Αλλά νομίζω πως η συγκεκριμένη Strat που έχεις βάλει στο μάτι, επίσης θα αναβαθμίσει την συλλογή σου. Ψήφισα Strat.

Βέβαια… you can’t go wrong που λένε, με καμία τους.

Δεν πρόκειται να πουλήσω κιθάρα, όσο δεν έχω άμεση ανάγκη. Οι κιθάρες μου (και γενικά το studio), είναι η ψυχοθεραπεία μου.
Αυτό αξίζει να γίνει νήμα. Το λένε πολύ. Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να έχω κιθάρα που δεν παίζω, ακόμα και όταν ο χώρος δεν αποτελεί πρόβλημα

Αυτό αξίζει να γίνει νήμα. Το λένε πολύ. Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να έχω κιθάρα που δεν παίζω, ακόμα και όταν ο χώρος δεν αποτελεί πρόβλημα
Πάντα τις κάνω rotation στο παίξιμο.
Μπορεί κάποιες να μου αρέσουν πιο πολύ από κάποιες άλλες, αλλά κάθε μία έχει τη θέση της, στο μυαλό μου.

Κοίτα να δεις... Έναν απογευματινό υπνάκο έριξα και τσουπ πετάχτηκε το "νήμα". Ο ορισμός του "με έπιασε στον ύπνο".

Όχι τίποτα άλλο, αλλά τις προάλλες μίλαγα με τον @Nestoras και λέγαμε "ε, επιτέλους ηρέμησε ο Λάκης".

Bull's eye πέσαμε... :ROFLMAO:

ΥΓ: Ε, στην '54αρα το είχαμε αφήσει το θέμα ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back