(α) Αχρείαστος και ακατάλληλος χαρακτηρισμός.munchkin είπε:Λοιπον για να μην γραφουμε μπουρδες ...
Καλά, επειδή πολλοί κατασκευαστές κιθαρών και stands γράφουν ότι γίνεται ζημιά για συγκεκριμένο τύπο finish, θα μου επιτρέψεις να θεωρήσω την προειδοποίησή τους πιο σημαντική από τη γνώμη σου :munchkin είπε:Λοιπον για να μην γραφουμε μπουρδες (......) αρα κατα πασα πιθανοτητα η κιθαρουλες δεν παθαινουν τιποτα οσο και να καθονται εκει ...
Στη δική μου βίδωσα περισσότερο τις βίδες που κρατάνε τα ελλατηρια και ήρθε στα ίσια του. Δεν ακολουθησε service και μπορώ να πω ότι παίζει ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!Στάλθηκε από: VodkapowerΕισαγωγή παράθεσης
Μια άσχετη ερώτηση, πριν λίγο πήγα την HW1 για σετ (μάνικι) και του είπα αν μπορει να ρυθμίσει την γέφυρα να ακουμπάει στο ξύλο στο πίσω μέρος. Δηλαδή όπως όλες οι κιθάρες.
Ότν την αγόρασα το τρέμολο το τρέμολο κινούταν και μπρος (κάνωντας την σολ φα ας πούμε) και προς τα πίσω (την σολ λα) και δινοταν απο το manual να έχει 1.8mm απόσταση απο το ξύλο.
Ίσως εδώ να φένεται http://www.thomann.de/gr/prod_bdb_AR_198303.html?image=6
Θα υπάρχει προβλ. λέτε;;
Kαλά. Μπορείς να την έχεις και μόνιμα στη θήκη της εν τοιαύτη περιπτώσει.george_the_jack είπε:Δηδ εσύ επιτυγχάνεις πάντα τις 'ιδανικές κλιματικές συνθήκες δωματίου' στο χώρο σου ώστε η κιθάρα να είναι καλύτερα στο σταντ απ'ότι στη θήκη της?
Δεν ξέρω, εμένα αυτό μου φαίνεται ανέφικτο. Καπνίζουμε, μαγειρεύουμε, αερίζουμε, δουλέυουν καλοριφέρ σε ένα δωμάτιο....Δεν βλέπω το λόγο ένας τέτοιος χώρος να είναι καλύτερος από το εσωτερικός μιας θήκης εκτός βέβαια και αν έχεις χώρο αποστειρωμένο, αυτοθερμαινώμενο, με ανακύκλωση αέρα και διατήρηση υγρασίας στο επιθυμητό...(κάτι σαν το μαυσωλέιο το Λένιν δηδ)
Ναι, εδώ δίπλα είναι... όμως δεν έχω αγοράσει ακόμα Hercules :-\. Λέω να πάρω καναδυό για τον τοίχο.(Βασίλη +1 για τις Hercules....τέτοια έχω και είναι αστέρι...υποψιάζομαι TELESOUND ή όχι? ;D)