Μπορεί να μπέρδεψα τα ονόματα απ τα bands αφού ήταν αδιάφορα(για μένα) εντελώς αλλά για τη μουσική+προσωπική συμπεριφόρα ειδικά των Aεκεπίκυψις δεν κάνω με τπτ λάθος....Αν κατάλαβα και καλά στο τέλος πήγαν να δείρουν και τον μαγαζάτορα γτ δεν ήταν καλός ο ήχος..Μιλάμε για Far west...Voliminal είπε:Ε ρε αυτό το Live στο Invite ήταν ότι να'ναι... Πραγματικά...
Εσύ αγορίνα Σατανικούλη που μιλάς με γεγονότα, κάτι μπέρδεψες..
Τυχαίνει να είμαι ο τραγουδιστής των Still Falling και δεν ήμασταν εμείς η μπάντα που είχε βγει στο schoolwave, αλλά οι Winter Flame.
Και σε καμία περίπτωση δεν ήρθαμε με το στυλάκι που αναφέρεις..
Βασικά βλέπω εδώ πως αντιμετωπίζετε γενικά την φάση στην Ελλάδα και γενικά ξενερώνω.. Έστω και οτι το παιδί τελικά ήταν απο τους Aeklypsis, γιατί δηλαδή να μην διαφημιστεί ΚΑΙ από εδώ?
Αντί να βοηθάτε την φάση να γουστάρουμε όλοι κάθεστε και κράζετε και πλακώνεστε χωρίς λόγο..
Και που μπορεί να υπάρχουν καλύτερα bands? Τι θα γίνει, εμείς να σταματήσουμε να παίζουμε?
VivaldiNew ποιός είσαι ωρέ?
Eγώ ξέρω και μιλάω γι αυτά που είδα και άκουσα...Mr Verethron είπε:Είπαμε να το σταματήσουμε ευγενικά αλλά εσύ επιμένεις να μειώνεις την μπάντα που υποστηρίζω με ανακρίβειες και συκοφαντίες.
Συγγνώμη αλλά η παραπλήροφόρηση πάει σύννεφο γιατί στο facebook του event λέει πως οι Headliners είναι οι Total Starlight.
http://www.facebook.com/event.php?eid=111360842264034
οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν καν λόγω 0 οπαδών τους. Και απορώ:
1ον Πως ένα τέτοιο "αξιόπιστο" και "δημοφιλές" μαγαζί διαλέγει τέτοιους Headliners
2ον Πως συγκρότημα 40άρηδων δεν έχει ούτε ένα τραγούδι δικό του ή τουλάχιστον έναν οπαδό!
3ον Μήπως ήθελαν να εκμεταλλευτούν τα ονόματα των άλλων μπαντών προς όφελος δικό τους?
Επίσης θυμάμαι γιατί ήμουν εκεί ότι ο μαγαζάτορας προσέβαλε τους Aeklypsis ενώ ήταν στην σκηνή και γιαυτό ξεκίνησε η φασαρία και όχι λόγω του ήχου...
BTW με την εκτενέστατη κριτική σου ικανότητα...τι γνώμη έχεις για τους Total Starlight και την δική τους συμπεριφορά?
Και τέλος άμα έχεις προηγούμενα με την μπάντα δεν έχω εγώ τίποτα παραπάνω να σου πω...Στείλε στο www.myspace.com/aeklypsis ένα μήνυμα και θα σου απαντήσουν τα παιδιά σε ότι απορία ή παράπονο έχεις.
VivaldiNew είπε:Μπλα... Τι γκρουπάρα.... μπλα μπλα... οι αλλοι ειναι κουλοι.... μπλα.... OMG τι πρωτότυποι... μπλα μπλα.... ατιμη ελλάδα μπλα ... αν ειχαμε ηχολήπτη... μπλα μπλα... αχρηστοι έλληνες....
Ρε man, αφού ήταν αδιάφορα τα bands πως σχολιάζεις?Satanas είπε:Μπορεί να μπέρδεψα τα ονόματα απ τα bands αφού ήταν αδιάφορα(για μένα) εντελώς αλλά για τη μουσική+προσωπική συμπεριφόρα ειδικά των Aεκεπίκυψις δεν κάνω με τπτ λάθος....Αν κατάλαβα και καλά στο τέλος πήγαν να δείρουν και τον μαγαζάτορα γτ δεν ήταν καλός ο ήχος..Μιλάμε για Far west...
Οι Best of the best HEADLINERS in the crowd of 5 ;D ;D ;D
Υ.Γ Με τέτοια μυαλά κουτοπόνηρα δεν θα πάμε ποτέ μπροστά....
Υ.Γ2 Δεν θα σταματήσω να κράζω αμούστακα παιδιά που εξέχει ένα καλάμι απ τον ποπό τους ντάξει VOLIMINALIKOUS EPIKOUS ANIDEOUS???
Υ.Γ3 Μάθετε να σέβεστε..ειδικά εδώ μέσα υπάρχουν μουσικοί που είναι στο δρόμο 30 χρ ίσως και παραπάνω..
Υ.Γ 4 Μάθετε να ακούτε....
φαντάσου ότι ούτε ο μαγαζάτορας δεν άντεξε... 8)Voliminal είπε:επειδή τους έκλεισαν στο 2ο τραγούδι και βάλανε μουσικούλα κανονικά λες και τελείωσε το live..
Aμήν...γιατί πήγανε αλλού πρώτα...yameth είπε:Ας σταματήσει εδώ.
;D ;D ;D ;D ;D Moυαχαχαχαχαχα.....marathon είπε:Aμήν...γιατί πήγανε αλλού πρώτα...
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=18766
μα καλά...όλοι εδώ καταλήγουν?