Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
10 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε

μολις σκοτωσες το ονειρο του @cos_dr για επανασταση των λαΓων....

δεν πειραζει @cos_dr σε μια αλλη ζωη θα γινει και αΦτο  (ειδοποιησε με μονο ΠΟΤΕ θα ειναι για να ΜΗΝ μετενσΑρκωθω τοτενες ? )  

Να διευκρινίσω κάτι.

Τα καλώδια δεν τα εxω για να βλέπω TV (εγώ έχω παραπάνω χρόνια να δω)

Τα έχω για να συνδέω VCRS και RF modulators σε που δεν έχουν scart σε Tv's που επίσης δεν έχουν scart ?

Περιττή διευκρίνιση. 

Και για αυτό ήμασταν σίγουροι ?

δεν πειραζει @cos_dr σε μια αλλη ζωη θα γινει και αΦτο  (ειδοποιησε με μονο ΠΟΤΕ θα ειναι για να ΜΗΝ μετενσΑρκωθω τοτενες ? )  

Την ανάγκασαν να ανασκευάσει τα σιωνιστικά συμφέροντα και ο Zuckerberg,γιατί ως γνωστό, 

πολλές κοινωνικές επαναστάσεις ξεκίνησαν από τα κρυμμένα επαναστατικά μηνύματα των τραγουδιών της γιουροβιζιον. 

Χικ! 

Ένα μικρό σχόλιο επί του διαγωνιστικού: Με όλο αυτό το fog of war που έχει σηκωθεί, η "τράπουλα" έχει γίνει άνω - κάτω.

Και πραγματικά είμαι περίεργος να δω που (και πώς) θα κάτσει η μπίλια σήμερα το βράδυ ?

Όχι για εμάς, αλλά γενικά...

Την πήραν τηλέφωνο από το υπουργείο εξωτερικών? Why?? Europapa!!! Winner! ??

Άει μαρή κακομοίρα και τρόμαξα
Εσύ άρχισε να διαβάζεις Κεφάλαιο (όχι του μούσια, την εφημερίδα) και Στουπς. Διαβάζει και ο "πρόεδρος"* σου άλλωστε ?

* Ο πρόεδρος της εταιρείας που εργάζεσαι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
όχι του μούσια,

Περασα πριν μια εβδομαδα μπροστα απο το σπιτι του ΜΟΥΣΙΑ και στενοΧορηθηκα που δεν ησουν μαζι μου να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ μια και αΦτος 5χορδο επαιζενε 

Και πραγματικά είμαι περίεργος να δω που (και πώς) θα κάτσει η μπίλια σήμερα το βράδυ ?

Όχι για εμάς, αλλά γενικά...

Πιστεύω ότι ο Γάλλος θα πάρει την πρώτη θέση.

Ισραήλ - Δύναμη, αλλά υπάρχει το πολιτικό ζήτημα.

Αρμενία - Προσωπικό favorite, όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη.

Backup επιλογή για την πρώτη θέση, η Μαρτυρική Κύπρος.

Ο Λαζάνιας θα είναι ψηλά αλλά όχι πρώτος διότι μου την σπάει.

The Noiz-Compatible Version:

Last edited:
32 λεπτά πριν, trolley είπε

The Noiz-Compatible Version:

Τα παλικάρια δεν τα γνωρίζω, αλλά σίγουρα πρέπει να είχαν αδυναμία στις Τρύπες.

Έκτακτη επικαιρότητα: Αποκλείστηκε ο Ολλανδός!

ΥΓ: Κωστάααααακηηηηη με κουβάδιασες ?

Σήμερα ζούμε μια ιστορική μέρα διότι θα κατέβουμε στον τελικό της eurovision με ένα κομμάτι και μία καλλιτέχνιδα  που πλέον έχουν κατακτήσει τις καρδιές της Ευρώπης και μας έχουν γεμίσει με ενέργεια και αισιοδοξία. Ας ευχηθούμε λοιπόν και σήμερα καλή επιτυχία στην πραγματική νικήτρια, τη νικήτρια της καρδιάς μας, Μαρίνας! Μαρίνα, σε ένα δίκαιο κόσμο θα ήσουν πρώτη και στη βαθμολογία ή δεύτερη μετά τον Europapa. Όμως δε ζούμε σε δίκαιο κόσμο γιατί αν ο κόσμος  ήταν δίκαιος, αξιοκρατικός, πολύ από αυτούς που έχουν εξουσία και χρήμα, κουνούν δάκτυλα και κινούν νήματα  ,  θα ήταν τώρα πίσω από κάγκελα ή μπροστά σε απόσπασμα, εκτελεστικό.?

Με αυτή τη σκέψη Μαρίνα μου, σου λέω μπράβο γιατί είμαι σίγουρος και πάλι πως θα δώσεις στη σκηνή τον καλύτερό σου εαυτό και θα μας κάνεις υπερήφανους. 12 πόντους στη Μαρίνα και 20 πόντους από πίσω σε όσους στερούν ή υπονομεύουν τη δικαιοσύνη και την ελευθερία στους λαούς.?

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ!!!❤️

Έκτακτη επικαιρότητα: Αποκλείστηκε ο Ολλανδός!

ΥΓ: Κωστάααααακηηηηη με κουβάδιασες ?
Τον επίσημο λόγο να μάθουμε. Να μας πούνε ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί για να ξέρω και εγώ αν θα δω τον διαγωνισμό ή αν θα αποχωρήσω και από το thread. ? Που είναι η επίσημη ανακοίνωση?

Τον επίσημο λόγο να μάθουμε. Να μας πούνε ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί για να ξέρω και εγώ αν θα δω τον διαγωνισμό ή αν θα αποχωρήσω και από το thread. ? Που είναι η επίσημη ανακοίνωση?
Έρχεται...

Έκανε κανιβαλισμούς και βιαιοπραγίες ο κανάγιας.

enu.png

Έρχεται...

Έκανε κανιβαλισμούς και βιαιοπραγίες ο κανάγιας.

Προβολή συνημμένου 44481
Αν έχουν απευθυνθεί στις αρχές οι καταγγέλλοντες η EBU θα έπρεπε να περιμένει το δικαστικό αποτέλεσμα και μετά να τον αποκλείσουν. Εκτός και αν υπάρχει όρος αποδοχής διατήρησης του δικαιώματος μονομερών ενεργειών της έναντι των συμμετεχόντων για ανάλογες περιπτώσεις. ?

Επίσης, το female είναι περιττό. Δεν είναι θέμα γένους. Ότι  γένους και να ήταν το ίδιο ισχύει. Επίθεση σε μέλος δεν μπορεί να είναι ανεκτή. Καλά κάνανε και τον  απέκλεισαν το τσογλάνι.??

Στην τρίτη παράγραφο βλέπω επιχειρούν να αποσυνδέσουν το θέμα από το Ισραήλ που δεν το δέχομαι ?γιατί μου  είναι ξεκάθαρο πως η φάση με την ερώτηση ήταν στημένη. Και  μάλλον ο Europapas που ήταν το φαβορί πάτησε την μπανανόφλουδα γιατί που ξέρω εγώ τι του είπε το μέλος της παραγωγής, αν τον προβόκαρε, το ξέρω εγώ? Μαλάκας βέβαια γιατί δεν έπρεπε να τσιμπήσει?

Η Μαρίνα είναι πιο γάτα και τη σκαπούλαρε?

Καλύτερα για εμάς?, ένας λιγότερος, οι Ολλανδοί θα ψηφίσουν για να πάρουμε ένα 12άρι ακόμα μπας και το φάμε το Ισραήλ? ? Εμείς την πάρτη μας θα κοιτάξουμε. Θέλουμε καλή θέση και την πρωτιά.

Μήπως σκεφτεί τίποτα η Μαρίνα και πάρουμε και άλλους πόντους και πάμε πιο ψηλά, στην κορυφή. Στην πεντάδα έστω. ??

Καλά κάνανε και τον  απέκλεισαν το τσογλάνι.

Η Μαρίνα είναι πιο γάτα και τη σκαπούλαρε
Περίμενε και μην παίρνεις φόρα...

Έχουν υπάρξει δηλώσεις από άλλους συμμετέχοντες ότι αν αποκλειστεί ο γιουροπάπας θα αποχωρήσουν και αφτοί.

Η μέρα αναμένεται μακρά και μπορεί να έχει εκπλήξεις.

More to come...

Ωραία! Ευκαιρία είναι τώρα που έφυγε ο καραγκιόζης να φέρει η Ολλανδία κάποιον σοβαρό και με διεθνή απήχηση καλλιτέχνη, που τιμάει τη χώρα εδώ και δεκαετίες.

GO-GO FOCUS!!?

image.jpeg

Status
Not open for further replies.

Trending...

Back