Ημπορεί να λες για ΤΕΛΕ ότι θες, μα σα τη Γαρμπίλα-πως την ήπιες ρε ΛΚ_ δεν υπάρχειWelcome to my world ?
Να διευκρινίσω κάτι.
Τα καλώδια δεν τα εxω για να βλέπω TV (εγώ έχω παραπάνω χρόνια να δω)
Τα έχω για να συνδέω VCRS και RF modulators σε που δεν έχουν scart σε Tv's που επίσης δεν έχουν scart ?
μονο και μονο που της μιλαει ο Μπανταλαμέντι αρκει για εμενα.μα σα τη Γαρμπίλα-πως την ήπιες ρε ΛΚ_ δεν υπάρχει
Άει μαρή κακομοίρα και τρόμαξαΌχι για εμάς, αλλά γενικά...
Εσύ άρχισε να διαβάζεις Κεφάλαιο (όχι του μούσια, την εφημερίδα) και Στουπς. Διαβάζει και ο "πρόεδρος"* σου άλλωστε ?Άει μαρή κακομοίρα και τρόμαξα
όχι του μούσια,
Και πραγματικά είμαι περίεργος να δω που (και πώς) θα κάτσει η μπίλια σήμερα το βράδυ ?
Όχι για εμάς, αλλά γενικά...
32 λεπτά πριν, trolley είπε
The Noiz-Compatible Version:
Τον επίσημο λόγο να μάθουμε. Να μας πούνε ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί για να ξέρω και εγώ αν θα δω τον διαγωνισμό ή αν θα αποχωρήσω και από το thread. ? Που είναι η επίσημη ανακοίνωση?Έκτακτη επικαιρότητα: Αποκλείστηκε ο Ολλανδός!
ΥΓ: Κωστάααααακηηηηη με κουβάδιασες ?
Έρχεται...Τον επίσημο λόγο να μάθουμε. Να μας πούνε ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί για να ξέρω και εγώ αν θα δω τον διαγωνισμό ή αν θα αποχωρήσω και από το thread. ? Που είναι η επίσημη ανακοίνωση?
Αν έχουν απευθυνθεί στις αρχές οι καταγγέλλοντες η EBU θα έπρεπε να περιμένει το δικαστικό αποτέλεσμα και μετά να τον αποκλείσουν. Εκτός και αν υπάρχει όρος αποδοχής διατήρησης του δικαιώματος μονομερών ενεργειών της έναντι των συμμετεχόντων για ανάλογες περιπτώσεις. ?
Καλά κάνανε και τον απέκλεισαν το τσογλάνι.
Περίμενε και μην παίρνεις φόρα...Η Μαρίνα είναι πιο γάτα και τη σκαπούλαρε